• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokağa çıkıp biri bana sarılsın diyip ağlayacağım

Bu arada bu yorumu kendi yalnızlığımı baz alarak yaptım ben🥰
Yasadıgım koca sehırde ve evimde Yapayalnızım... ama asla bu sekilde eziyet etmem kendime, buna dayanarak yaptım yorumu... konu sahıbı okumadım dedıgı gıbı birde beni tanıyıp etmeden yalnız kalınca gorursun tarzında cevap verdi.
Siz okumuşsunuz yorumumu, bu bana yeter.
Tamam siz yalnız yaşıyor olabilirsiniz kendinizle vakit geçirmek hoşunuza da gidiyor olabilir herkes aynı değildir unutmayın kimileri vardır bir ömrü yalnız geçirmek isterkem kimileri de vardır bir nefes olsun ister yanlarında herkes yalnızlığı kaldıramayabiliyor psikolojisi bozulup depresyona meyledebiliyor dedem ananem öldükten sonra fazla yalnız kaldı evde alzehimer oldu ve hızla ilerledi ben de yalnızım eşim işten gelene kadar muhabbet edebileceğim hiç arkadaşım yok bu yüzden depresyondayım ne kadar şükretsem de benden daha kötü durumda olanları görüp de yine de kendimi avutamıyorum candan bir arkadaşım olsun istiyorum yazdığınız yoruma bu yğzden katılmıyorum

KendiniZe hobi edinmeye çalışın çocuk gelişim kitapları vs okuyun ben işsiz kaldığım zaman bu yalnızlığım iki katına çıkmıştı sabredin
Kitap da okuyorum bi yere kadar canım sıkılıyor tüm gün yalnızım evde bir tane bile arkadaşım yok birileriyle muhabbet edince daha iyi geliyor o yüzden sırf buraya giriyorum

Tamam siz yalnız yaşıyor olabilirsiniz kendinizle vakit geçirmek hoşunuza da gidiyor olabilir herkes aynı değildir unutmayın kimileri vardır bir ömrü yalnız geçirmek isterkem kimileri de vardır bir nefes olsun ister yanlarında herkes yalnızlığı kaldıramayabiliyor psikolojisi bozulup depresyona meyledebiliyor dedem ananem öldükten sonra fazla yalnız kaldı evde alzehimer oldu ve hızla ilerledi ben de yalnızım eşim işten gelene kadar muhabbet edebileceğim hiç arkadaşım yok bu yüzden depresyondayım ne kadar şükretsem de benden daha kötü durumda olanları görüp de yine de kendimi avutamıyorum candan bir arkadaşım olsun istiyorum yazdığınız yoruma bu yğzden katılmıyorum

Çok iyi anlıyorum sizi umarım siz de ben de diğer bu şekilde yalnız hissedenlerde bir gün çok iyi olur ☺️ Bu dram değil kendine acımakta değil allah böyle yaratmış hepimizi sosyal insanlarız maalesef yalnızlık çok can acıtıyor

Dertler yarışıyor platformu mu bu?
Herkesin yükü kendine ağır, herkesin acısı kendine en büyük acı.
Herkesin kötü durumlarda vereceği tepki farklı, hissettiği, duruşu farklı.
Neyi yaristiriyoruz neyi eziyoruz anlamıyorum. Sonra bende yalnizim diyoruz.
Yüzyüze biri anlatsa bunu çoğu insan yüzüne soyleyemecegi yorumlar yapiyor.
Bilmeliyiz ki karşıda canlı biri var ve yazdıklarımız kalbine dokunuyor.
Senin yaran daha küçük benimkine bak bideyle olmaz.
Bana sorarsan kendimizi yalniz hissetmesek böyle bir sayfa olmazdi. Herkes içinde yalnız. Kendinize değer verin bosanmissiniz sosyallesin. Mesela arkadaslariniz olsun, flortunuz olsun.

Dertler yarışıyor platformu mu bu?
Herkesin yükü kendine ağır, herkesin acısı kendine en büyük acı.
Herkesin kötü durumlarda vereceği tepki farklı, hissettiği, duruşu farklı.
Neyi yaristiriyoruz neyi eziyoruz anlamıyorum. Sonra bende yalnizim diyoruz.
Yüzyüze biri anlatsa bunu çoğu insan yüzüne soyleyemecegi yorumlar yapiyor.
Bilmeliyiz ki karşıda canlı biri var ve yazdıklarımız kalbine dokunuyor.
Senin yaran daha küçük benimkine bak bideyle olmaz.

🙏 teşekkürler beni anladığınız için

Benim tek gerçek dostum annem. Onada anlatip uzunce pisman oluyorum ama burada bile elim gitmiyor çoğu problemi yazmaya. Bakıyorum herkes takir takir anlatiyor. Gerçek dost pek kalmadı sanki bu devirde. Herkes kendi derdinde kimse kimseyi dogru düzgün dinlemiyor. Telefonlar mi buna sebep gittikce nankorlesen insan oglumu bilmiyorum

Yine ağlamamak için dudağımı ısırarak eve geldim işten çıkıp.
Açtığım konulara baktım da bir tane güzel bir konu açmışım onunda sonu çok kötü bitti.

Yalnızlıktan intihar etmek denilince çok nankörce ve saçma geliyor kulağa. Ama o kadar Yorgunum ki.

Bi ses duyayım diye annemlerin evine gideyim diyorum Yediğim lokmamın sayılması onlarca hakareti unutamıyorum sığamıyorum oraya

Senelerce senelerce o evde sessiz sedasız oturup günlerin geçmesini beklemem yediğim zeytinin bile sayılması ufacık çocukken oluyor bunlar şimdi değil gidemiyorum o yüzden .

Evet herkesin derdi var insanlar hastalar biliyorum boşandım ama işim var evet çocuğum yok özgürüm ailemin değişiyle ayağıma takılan kimse yok. Çocukken ağlardım evde tek kelime etmeden günüm geçtikçe allah ım çok yalnızım diye. Hala aynı

İş yerinde amirle bir problem yaşadık arkadasım sevgilisi ile buluştu yemeğe gittiler ona bi anlatacak ordan annesi babası kız kardeşi vsvs anlatacak mesela rahatlayacak ben geldim üstüm başımla oturdum internetten psikolog arıyorum aramaz olaydım seans ı 450 lira

oturunca bunu yaşadık çok üzgünüm diye konuşabileceğim arkadasım yok maalesef

Devlet hastanelerine hafta içi gitme şansım yok izin alıp ancak ayda 1 o da zorla.

Birileri ile konuşup iyileşmek için para vermeye razıyım o da olmadı.

İçimi dökmeye geldim maalesef burdan başka gidecek yerim yok.

Kıyamam ya üzüldüm. Bazen hayat işte böyle insanı köşeye sıkıştırıyor nefes bile alamadığını düşünüyorsun. Ama geçiyor , geçecek buna inan. Aynılarını yaşadığım bi dönemdeyim. Dert denmez ama insan üzülüyor.

Benim tek gerçek dostum annem. Onada anlatip uzunce pisman oluyorum ama burada bile elim gitmiyor çoğu problemi yazmaya. Bakıyorum herkes takir takir anlatiyor. Gerçek dost pek kalmadı sanki bu devirde. Herkes kendi derdinde kimse kimseyi dogru düzgün dinlemiyor. Telefonlar mi buna sebep gittikce nankorlesen insan oglumu bilmiyorum

Insanlar nankorlesti. Ayrıca sosyal medya platformlarında kendini başka türlü göstermekte hoşlarina gider oldu. Sonuç asosyal bir toplum.

Gerçek dostluk pahabicilemez :).

@Koyukahve26 bende kalabalık içinde kendini yalnız hissedenlerdendim. Kurslar Hobiler kendime gelmemi ve sosyallesmemi sağladı. Sana Nacizane tavsiyem hobi kurslarına gitmen.

Ayrıca çözüm odaklı düşün. Tartistin biriyle anlatacak kimsen yok bir hamur yOğur ,bütün herseyi o aşma da anlat. Bak gör hafifleyeceksin. Yemek yaparken bile konusurum ben kendi kendime 😂😂😂 Delimiyim ben neyim (:

Insanlar nankorlesti. Ayrıca sosyal medya platformlarında kendini başka türlü göstermekte hoşlarina gider oldu. Sonuç asosyal bir toplum.

Gerçek dostluk pahabicilemez :).

@Koyukahve26 bende kalabalık içinde kendini yalnız hissedenlerdendim. Kurslar Hobiler kendime gelmemi ve sosyallesmemi sağladı. Sana Nacizane tavsiyem hobi kurslarına gitmen.

Ayrıca çözüm odaklı düşün. Tartistin biriyle anlatacak kimsen yok bir hamur yOğur ,bütün herseyi o aşma da anlat. Bak gör hafifleyeceksin. Yemek yaparken bile konusurum ben kendi kendime 😂😂😂 Delimiyim ben neyim :-)
Mayalı hamur yoğurmak tam terapi 😁 o böyle hofidik hofidik kabarır bütün dertlerini unutur insan 😁

Çok teşekkür ederim evet psikolog cidden çok pahalıymış onu düşünüyorum yaşamayabilirim. Yasamayı hayatı seviyorum ama öyle anlat geliyor ki bi nefes istiyor insan yanında birini istiyor anlatmasa bile bi hareket ses olsa yeter diyor öyle patladım dün çok üzüldüm ağzım yüzüm ucuk oldu öyle kötüydü ama şimdi toparladım :)

Insanlar nankör onun yerine sokaktan bir kedi veya kopek sahiplenseniz inanin o kadar farkediyor ki onların eve gelince mulu olduklarinda kuyruklarini sallamaları psikologlar halt etsinler..

kendine sadece kendine özel bi film seç sinemada.
kendine mısır ısmarla..
keyifle izle filmini. eve git duşunu al ve dua ederek uyu.
sabah uyan sadece kendın için bi güzel süslen.. herkese gülerek günaydıııııııın de :) için kararmış olsada..
baktın olmuyor. gece balkona çık üstünede bısey alma hee üşürüm diye. don soğuktan ve içinden geldiğince ağla..

çünkü değişiklikler insana iyi gelmiyorsa insan Rabbine derdini anlatarak ağlarsa içinden atmış gibi rahatlıyor. dene bacım..
olmadı bıze yaz..
bak kımse bırbırını tanımıyor.ama dert yazıyoruz diymi? çok yakın çevremiz olsa burda ne işimiz var. giderim can ciğer dediğim insanlara anlatırım.burda nıye kırk saat klavyede yazayım.. yoruldum ha yazarken.

kendine sadece kendine özel bi film seç sinemada.
kendine mısır ısmarla..
keyifle izle filmini. eve git duşunu al ve dua ederek uyu.
sabah uyan sadece kendın için bi güzel süslen.. herkese gülerek günaydıııııııın de :) için kararmış olsada..
baktın olmuyor. gece balkona çık üstünede bısey alma hee üşürüm diye. don soğuktan ve içinden geldiğince ağla..

çünkü değişiklikler insana iyi gelmiyorsa insan Rabbine derdini anlatarak ağlarsa içinden atmış gibi rahatlıyor. dene bacım..
olmadı bıze yaz..
bak kımse bırbırını tanımıyor.ama dert yazıyoruz diymi? çok yakın çevremiz olsa burda ne işimiz var. giderim can ciğer dediğim insanlara anlatırım.burda nıye kırk saat klavyede yazayım.. yoruldum ha yazarken.

Gülümsettiniz beni ama okurken de gözlerim doldu iki duygu bir arada çünkü hep yaptıgım şeyler geçen bi Cafeye gittim tek basıma oturdum cokviyi geldi garsonlar tanıdıktı allahtan 😁

Gülümsettiniz beni ama okurken de gözlerim doldu iki duygu bir arada çünkü hep yaptıgım şeyler geçen bi Cafeye gittim tek basıma oturdum cokviyi geldi garsonlar tanıdıktı allahtan 😁
sinema cok iyi oluyor. sıradakı aktiviten o olsun..adrenalın olursa daha iyi oluyor konsentre acısından.
Kimse kimseyi tanımıyor burda ama bütün günüm burda inankiii.Çok yakın güvendiğim biri olsa telefon açar onunla konusurdum..iş yerinde arkadasın varmıs bak. benım iş yerimde 1tane dert anlatacagım bırı yok. ot gibi gelip eve gidiorum

ya ben evde otururken atıştırmalık alıp evde how i met your mother izlemeyi çok seviyordum
inanın ne dert kalıyor ne keder
şimdi evli olmasam yine oturup izlerdim
şu an çok istiyorum yine tek başıma bir iki saat seyredebilsem yeterdi :D

sinema cok iyi oluyor. sıradakı aktiviten o olsun..adrenalın olursa daha iyi oluyor konsentre acısından.
Kimse kimseyi tanımıyor burda ama bütün günüm burda inankiii.Çok yakın güvendiğim biri olsa telefon açar onunla konusurdum..iş yerinde arkadasın varmıs bak. benım iş yerimde 1tane dert anlatacagım bırı yok. ot gibi gelip eve gidiorum

Hiç sinemaya gitmedim tek basıma deneyeyim bakalım. Benimde arkadaş evlilik sebebi ile gidecek bende siz gibi olacağım çok az zaman sonra :) diğer insanlar baya kötü güvenemem

ya ben evde otururken atıştırmalık alıp evde how i met your mother izlemeyi çok seviyordum
inanın ne dert kalıyor ne keder
şimdi evli olmasam yine oturup izlerdim
şu an çok istiyorum yine tek başıma bir iki saat seyredebilsem yeterdi :D

Bende Leyla ile mecnun izliyorum daha önce izlemiş bile olsam çok iyi geliyor :)

Back