- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Yanı aılenızle yasarken bahsettıgınız nasıl yalnızlık? Sorumluluklarını mı ıhmal ettıler?Nasıl yani anlamadım
Yanı aılenızle yasarken bahsettıgınız nasıl yalnızlık? Sorumluluklarını mı ıhmal ettıler?
Banyo yaptırmıyorlar mıydı? Yemek vermıyorlar mıydı yanı sofraya cagırmıyorlar mıydı? Veya gezmeye almıyorlar mıydı?Evet ufacık çocukken mesela bir köşede kendi kendine takılıyorsun kimse ne soruyor ne ilgileniyor ne konuşuyor
Çünkü kendilerine göre sebepleri var hayat gayeleri var hayat zor vsvs..
Banyo yaptırmıyorlar mıydı? Yemek vermıyorlar mıydı yanı sofraya cagırmıyorlar mıydı? Veya gezmeye almıyorlar mıydı?
Yoksa sızın kucuklukten berı gelen psıkolojık sorunlardan oturumu bunlara takılıyordunuz.
Evet bazen cocuklarımızı duyamıyoruz hayat telasından sızın anladıgım kadarıyla evlılıgınız ve cocugunuz yok. Bu tempoya uymak gercekten zor. Şöyle kı evet her anımızda ılgılenemıyoruz ama ılla kı konusma evet donuyor naptın bugun, okul nasıl gectı dıyoruz.
Kendı ılkokul zamanımı hatırlıyorum ben tam gun okumustum okuldan gelırdım dırek ustumu degıstırıp annemın ev oturmalarına gıderdık, dersmı calısılacak sınav mı varmıs bılmezlerdı, ılgılenmezlerdı.
Ben bunu soyleyınce suanda annem aglıyor, ama dıyorum kı cahıllermıs dusunememısler.
Ben ıse okul donemı hafta ıcı ne mısafırlıge gıdıyorum, ne dısarı cıkıyorum ne de mısafır kabul edıyorum . Uzgun degılım gecmıs ıcın
Hastalıktan bahsedilmiş ve konu sahibinin üzerine gidilmiş fakat piskolojik rahatsızlık da bir hastalıktır. Konu sahibi beni yanlış anlamaz umarım ama şu an depresif bir dönem geçiriyor belli ki. Ayrıca hastalıkları, insanları bir biriyle karşılaştırmak hiç doğru değil. Herkes yaşadıklarını kendisi bilir.
Konu sahibine tavsiyem - yalnızım, neden yalnızım, çaresizim gibi düşüncelree kapılmamaya çalılşın. Bunları ne kadar çok düşünürseniz okadar çok yıpranırsınız.
Hayata tutunmak adına bir meşkale bulun kendinize. Bir hobi olabilir. Hayır kuruluşlarına başvurun. İnanın ki iyilik yapmak, bir hayır işlemek insana hayatta neyin önemli olduğunu öğretiyor. Bunu bir düşünün derim.
Bol şans!
Aaa ikizim gel sarılalımYine ağlamamak için dudağımı ısırarak eve geldim işten çıkıp.
Açtığım konulara baktım da bir tane güzel bir konu açmışım onunda sonu çok kötü bitti.
Yalnızlıktan intihar etmek denilince çok nankörce ve saçma geliyor kulağa. Ama o kadar Yorgunum ki.
Bi ses duyayım diye annemlerin evine gideyim diyorum Yediğim lokmamın sayılması onlarca hakareti unutamıyorum sığamıyorum oraya
Senelerce senelerce o evde sessiz sedasız oturup günlerin geçmesini beklemem yediğim zeytinin bile sayılması ufacık çocukken oluyor bunlar şimdi değil gidemiyorum o yüzden .
Evet herkesin derdi var insanlar hastalar biliyorum boşandım ama işim var evet çocuğum yok özgürüm ailemin değişiyle ayağıma takılan kimse yok. Çocukken ağlardım evde tek kelime etmeden günüm geçtikçe allah ım çok yalnızım diye. Hala aynı
İş yerinde amirle bir problem yaşadık arkadasım sevgilisi ile buluştu yemeğe gittiler ona bi anlatacak ordan annesi babası kız kardeşi vsvs anlatacak mesela rahatlayacak ben geldim üstüm başımla oturdum internetten psikolog arıyorum aramaz olaydım seans ı 450 lira
oturunca bunu yaşadık çok üzgünüm diye konuşabileceğim arkadasım yok maalesef
Devlet hastanelerine hafta içi gitme şansım yok izin alıp ancak ayda 1 o da zorla.
Birileri ile konuşup iyileşmek için para vermeye razıyım o da olmadı.
İçimi dökmeye geldim maalesef burdan başka gidecek yerim yok.
‘benneyanginlargordum’ diye arabesk arabesk kullanıcı adı alıp, milleti dram sevmekle yargılamak..Dram seviyorsunuz galiba.
Neslıcan'ı kaybettik gecen gun, yaşamak istiyorum diyordu 5 gun once cektıgı videoda ve 5 gun sonra hayata gözlerini yumdu.
Her yeriniz saglam eliniz ayagınız tutarken, işiniz varken kendi ayaklarınızın ustunde dururken, yediginız zeytinlerin sayıldığı o eve muhtac degılken ordan kurtulmuş tek basınıza yasarken, kotu bir evliligi canınızdan olmadan sonlandırabılmısken bana bu derece kendinizi asagı cekmenız cok enteresan geldi. Sukursuzluk gıbı.
Allahin zoruna gider sukursuzlugunuz.
Kımsenın hayatı 4 4luk degıl, elinizdekilere ve saglıgınıza sukredın sosyallesmeyi deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?