Sokağa çıkıp biri bana sarılsın diyip ağlayacağım

Yanı aılenızle yasarken bahsettıgınız nasıl yalnızlık? Sorumluluklarını mı ıhmal ettıler?

Evet ufacık çocukken mesela bir köşede kendi kendine takılıyorsun kimse ne soruyor ne ilgileniyor ne konuşuyor
Çünkü kendilerine göre sebepleri var hayat gayeleri var hayat zor vsvs..

Evet ufacık çocukken mesela bir köşede kendi kendine takılıyorsun kimse ne soruyor ne ilgileniyor ne konuşuyor
Çünkü kendilerine göre sebepleri var hayat gayeleri var hayat zor vsvs..
Banyo yaptırmıyorlar mıydı? Yemek vermıyorlar mıydı yanı sofraya cagırmıyorlar mıydı? Veya gezmeye almıyorlar mıydı?
Yoksa sızın kucuklukten berı gelen psıkolojık sorunlardan oturumu bunlara takılıyordunuz.
Evet bazen cocuklarımızı duyamıyoruz hayat telasından sızın anladıgım kadarıyla evlılıgınız ve cocugunuz yok. Bu tempoya uymak gercekten zor. Şöyle kı evet her anımızda ılgılenemıyoruz ama ılla kı konusma evet donuyor naptın bugun, okul nasıl gectı dıyoruz.

Kendı ılkokul zamanımı hatırlıyorum ben tam gun okumustum okuldan gelırdım dırek ustumu degıstırıp annemın ev oturmalarına gıderdık, dersmı calısılacak sınav mı varmıs bılmezlerdı, ılgılenmezlerdı.
Ben bunu soyleyınce suanda annem aglıyor, ama dıyorum kı cahıllermıs dusunememısler.
Ben ıse okul donemı hafta ıcı ne mısafırlıge gıdıyorum, ne dısarı cıkıyorum ne de mısafır kabul edıyorum . Uzgun degılım gecmıs ıcın

Ben sadece sorduğunuz seye cevap verdim konumdada yazdım ama aç bırakıp bi odaya kapatmadılar ama yediğim yemek fazla geldi oturmam konuşmam ilkokul cocuguyken yediğim zeytinin lafının yapıldığını bilirim ananem tarafından büyüdüm işsiz kaldım işsizlik sorun oldu çalıştım para getirdim o bile yetmedi

Ne yapacağımı ne yapmak istediğimi bil anlasam bilsem hayatımı ben yalnızım diye geçirmiyorum ama her alanda karşıma çıkıyor eve geldim mesela bir konuda bir şey danışmam lazım birine kimsem yok olmadı olmuyor. Hobiler spor yoğun iş hayatı vs hep günü kurtarmama yaradı

Inanın etrafınız dolu olsa da yalnız hissediyorsunuz bazen. Eşim, çocuklarım, kardeşlerim var ama öyle yalnız, oyle yorulmus, oyle tukenmis hissediyorum ki kendimi.
Bazen hayat gelir böyle insanın üstüne. Sanırım ruh haliyle alakalı.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.

İyi oldugunda çok dostun olur ama derdin oldugunda kimse derdini dinlemek istemez, bu dünya düzeni böyle. Ben günlük yazıyorum, sana da tavsiye ederim.

Aaa ikizim gel sarılalımDertleşmek istersen burdayım

‘benneyanginlargordum’ diye arabesk arabesk kullanıcı adı alıp, milleti dram sevmekle yargılamak..
Kafanız çok güzelmiş.

Kesinlikle burdayım ne zaman dilersiniz eminim paylaşılacak çok şey vardır yanlızlığı sağlam tatmış biriyim

Arkadaş olabiliriz Atma içine anlat sürekli anlat ki için ferahlasın biraz. Hayat kısa zaman cabuk geçiyor üzülmeye vakit yok.

Canım şuan sana sarılmak geldi Boş ver diyeceğim biliyorum insanın elinde olan birşey değil üzülmemek ama üzülme benim gibi kanser olursun sonra inşallah bundan sonraki hayatında Allah senin karşına hayirli insanlar cikarsin hep mutlu olursun aile dedigin insanlarda yaptiklarindan utansınlar

canım seni çok iyi anlıyormmm..hayatta ne kadar eşinde, dostunda kardesindei akrabanda, arkadaşında olsa insan yanlızdır.. kendi kendine mutlu olmanın yoluna bak.. şükretmek insana dingindilik veriyor..elindekileri sahip oldukları bir kağıda yaz ve göreceksin aslından senden zengini yok bu hayatta. belki polyanacılık oynamak gerek hayatta.. kalite yanlızlık yaşa kitap oku müzik dinle bi kahve yap ve seyret hayatıı.. konuşmak için en iyi dost yine kendinsinn.. o yüzden senin senden iyi tanıyan kimse yokk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…