- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Çok yalnız bir çocukluk geçirip hala ruhen yalnız biri olarak ne istiyorsan bana anlatabilirsin. Bir ara ben de twitter dan yabancı arkadaş bulmuştum. Mektup arkadaşı gibi, o kapkara günlerde bana kısa bir nefes gibi gelmişti. Bilirim o ruh durumunu yani.Yine ağlamamak için dudağımı ısırarak eve geldim işten çıkıp.
Açtığım konulara baktım da bir tane güzel bir konu açmışım onunda sonu çok kötü bitti.
Yalnızlıktan intihar etmek denilince çok nankörce ve saçma geliyor kulağa. Ama o kadar Yorgunum ki.
Bi ses duyayım diye annemlerin evine gideyim diyorum Yediğim lokmamın sayılması onlarca hakareti unutamıyorum sığamıyorum oraya
Senelerce senelerce o evde sessiz sedasız oturup günlerin geçmesini beklemem yediğim zeytinin bile sayılması ufacık çocukken oluyor bunlar şimdi değil gidemiyorum o yüzden .
Evet herkesin derdi var insanlar hastalar biliyorum boşandım ama işim var evet çocuğum yok özgürüm ailemin değişiyle ayağıma takılan kimse yok. Çocukken ağlardım evde tek kelime etmeden günüm geçtikçe allah ım çok yalnızım diye. Hala aynı
İş yerinde amirle bir problem yaşadık arkadasım sevgilisi ile buluştu yemeğe gittiler ona bi anlatacak ordan annesi babası kız kardeşi vsvs anlatacak mesela rahatlayacak ben geldim üstüm başımla oturdum internetten psikolog arıyorum aramaz olaydım seans ı 450 lira
oturunca bunu yaşadık çok üzgünüm diye konuşabileceğim arkadasım yok maalesef
Devlet hastanelerine hafta içi gitme şansım yok izin alıp ancak ayda 1 o da zorla.
Birileri ile konuşup iyileşmek için para vermeye razıyım o da olmadı.
İçimi dökmeye geldim maalesef burdan başka gidecek yerim yok.
Dram seviyorsunuz galiba.
Neslıcan'ı kaybettik gecen gun, yaşamak istiyorum diyordu 5 gun once cektıgı videoda ve 5 gun sonra hayata gözlerini yumdu.
Her yeriniz saglam eliniz ayagınız tutarken, işiniz varken kendi ayaklarınızın ustunde dururken, yediginız zeytinlerin sayıldığı o eve muhtac degılken ordan kurtulmuş tek basınıza yasarken, kotu bir evliligi canınızdan olmadan sonlandırabılmısken bana bu derece kendinizi asagı cekmenız cok enteresan geldi. Sukursuzluk gıbı.
Allahin zoruna gider sukursuzlugunuz.
Kımsenın hayatı 4 4luk degıl, elinizdekilere ve saglıgınıza sukredın sosyallesmeyi deneyin.
kuzeniniz falan yokmu
is yerinizde samimi oldugunuz bir arkadaşınız?
Çok yalnız bir çocukluk geçirip hala ruhen yalnız biri olarak ne istiyorsan bana anlatabilirsin. Bir ara ben de twitter dan yabancı arkadaş bulmuştum. Mektup arkadaşı gibi, o kapkara günlerde bana kısa bir nefes gibi gelmişti. Bilirim o ruh durumunu yani.
Yalnız değilsin, istersen ben varım.
Yine ağlamamak için dudağımı ısırarak eve geldim işten çıkıp.
Açtığım konulara baktım da bir tane güzel bir konu açmışım onunda sonu çok kötü bitti.
Yalnızlıktan intihar etmek denilince çok nankörce ve saçma geliyor kulağa. Ama o kadar Yorgunum ki.
Bi ses duyayım diye annemlerin evine gideyim diyorum Yediğim lokmamın sayılması onlarca hakareti unutamıyorum sığamıyorum oraya
Senelerce senelerce o evde sessiz sedasız oturup günlerin geçmesini beklemem yediğim zeytinin bile sayılması ufacık çocukken oluyor bunlar şimdi değil gidemiyorum o yüzden .
Evet herkesin derdi var insanlar hastalar biliyorum boşandım ama işim var evet çocuğum yok özgürüm ailemin değişiyle ayağıma takılan kimse yok. Çocukken ağlardım evde tek kelime etmeden günüm geçtikçe allah ım çok yalnızım diye. Hala aynı
İş yerinde amirle bir problem yaşadık arkadasım sevgilisi ile buluştu yemeğe gittiler ona bi anlatacak ordan annesi babası kız kardeşi vsvs anlatacak mesela rahatlayacak ben geldim üstüm başımla oturdum internetten psikolog arıyorum aramaz olaydım seans ı 450 lira
oturunca bunu yaşadık çok üzgünüm diye konuşabileceğim arkadasım yok maalesef
Devlet hastanelerine hafta içi gitme şansım yok izin alıp ancak ayda 1 o da zorla.
Birileri ile konuşup iyileşmek için para vermeye razıyım o da olmadı.
İçimi dökmeye geldim maalesef burdan başka gidecek yerim yok.
YapayalnızımDram seviyorsunuz dan sonrasını okumadım İnan’ın umarım bir gün hiç yalnızlığı çaresizliği tatmazsınız
bir çoğumuz kimseyle paylaşamadığımız dertlerimiz, sıkıntılarımız, mutluluklarımız olduğu için bu platformdayız. Bazen akıl danışmak için, bazen akıl vermek için..ama hepimiz birbirimize desteğiz. Sizde buraya yazın, emin olun kimse cevap vermese ( ki hiç sanmıyorum) sadece yazmak bile size iyi gelecek
Dram seviyorsunuz dan sonrasını okumadım İnan’ın umarım bir gün hiç yalnızlığı çaresizliği tatmazsınız
Neslıcan'ı kaybettik gecen gun, yaşamak istiyorum diyordu 5 gun once cektıgı videoda ve 5 gun sonra hayata gözlerini yumdu.
Her yeriniz saglam eliniz ayagınız tutarken, işiniz varken kendi ayaklarınızın ustunde dururken, yediginız zeytinlerin sayıldığı o eve muhtac degılken ordan kurtulmuş tek basınıza yasarken, kotu bir evliligi canınızdan olmadan sonlandırabılmısken bana bu derece kendinizi asagı cekmenız cok enteresan geldi. Sukursuzluk gıbı.
Kımsenın hayatı 4 4luk degıl, elinizdekilere ve saglıgınıza sukredın sosyallesmeyi deneyin.
Yapayalnızımyasadıgım sehırde evimde sokakta oturduğum cafede gıttıgım sınemada
Buyuzden dram seviyorsunuz iste.
Soru sormussunuz bana cevap vereyim hemen, SIZI ILGILENDIRMEZ.Üzülmeni yargılayan birini asla kafana takma var böyle tipler banada denk geliyor.
Bunu yazan kişi sen milletin üzüntüsünü eleştiricek cesareti nerden biliyosun anlamıyorum.
Kolu kırılan birine bakıp bak B kişisi ölmüş sen kolum kırıldı diye ağlayamazsın falan mı diyosun?
İnsanlar üzülmek için senden müsade mi alıyor?
Ayrıca biri sağlığına üzülürken diğeri yalnızlığına üzüldüğünde hangi hadle mukayese edersin sen?
Birde dram seviyosun galiba diye küçümsemiş hangi hakla karar veriyosun acaba...
Üzülmeni yargılayan birini asla kafana takma var böyle tipler banada denk geliyor.
Bunu yazan kişi sen milletin üzüntüsünü eleştiricek cesareti nerden biliyosun anlamıyorum.
Kolu kırılan birine bakıp bak B kişisi ölmüş sen kolum kırıldı diye ağlayamazsın falan mı diyosun?
İnsanlar üzülmek için senden müsade mi alıyor?
Ayrıca biri sağlığına üzülürken diğeri yalnızlığına üzüldüğünde hangi hadle mukayese edersin sen?
Birde dram seviyosun galiba diye küçümsemiş hangi hakla karar veriyosun acaba...
Bende sızı okumadım, kendimle ilgili bisey söyleyim muhatabım her zama merhaba konu sahibidirÇok boş bir yorum olmuş kusura bakmayın. Sirf Neslican yaşamak isterken öldü diye diye mi bu kadının yükü hafifleyecek. O zaman bu bölüm burda komple kapatılsın. Cünkü hickimsenin travması olma hakkı yok, kimsenin yalnız hissetmeye hakkı yok. Cünkü başkasının daha büyük derdi varmış. Böyle yorumlarla insanlara hiç de yardım etmiyorsunuz
O halde bu konuda SİZİ İLGİLENDİRMEZ :)Soru sormussunuz bana cevap vereyim hemen, SIZI ILGILENDIRMEZ.
Bende sızı okumadım, kendimle ilgili bisey söyleyim muhatabım her zama merhaba konu sahibidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?