Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlendikten sonra da ben aslında eşimi de sevmiyorum der gibi geldi.Kızlar bilmiyorum, beni beğenmese direk niye söylemesin ki yada msj atmaz aramaz biter gider. Bunları söylemesi garip geldi bana o kadar şaşırdım ki anlatamam ,bende ailemle sorunlar yaşadım hele hele abimle aylarca konuşmadığımı bilirim onla aynı masaya oturmadığımı, hala aramız iyi değildir ilerde görüşmeyi de çok istemem açıkcası (benim yaşadığım problem çok farklıydı çünkü) ama onu sevmiyorum diyemem daha doğrusu iyi olsun benden uzak olsun derim sadece
ben de en başından anlatırım. bana da baştan anlatılmasını isterim. belji konu sahibi aileyle ilişkiye önem veren biriydi ve adam oyalamak istemedi? ben öyle düşünüyorum ve baştan belli ediyorum ki yolunu çizsinakşamüstü açtığınız konuya ''kendinizi çok kaptırmayın daha tanımıyorsunuz'' yazacaktım ama öyle heyecanlıydınız ki şevkinizi kırmayı istemedim.
nerede ne konuşacağını, nasıl konuşacağını bilmiyor karşınızdaki kişi.
ailesiyle ilgili konuları tabi anlatması lazım ama her şeyin bir yolu yordamı var. önce biraz tanırsınız birbirinizi sonra özelinizi açarsınız.
bu her şeye bodoslama dalıyor tanışmada olduğu gibi..
neden adamı vebalı ilan ettiniz ki? kıldığı namaza karışan bi ailesi var. çok güzel konuşmuş bu benim vecibem ama beni anlamıyorlar demiş.
depresyon tedavisi görmesini resmen kınamışsınız. hepimiz yaşayabiliriz bunu. bunda göz pörtleten ifade koyacak ne var ki? çok üzüldüm onun adına. yazık günah adamdan ben insan eti yiyorum demiş gibi bahsetmişsiniz.
hayatta her şey insanlar için. adam okulu bırakıcam diyince babası yapışmış e olur dengesi bozulmuştur. sevilecek bi aile değil anlatılan. iyi yapmış sevmemekle.
ben de baştan söylüyorum eğer önem verdiği şeylerse zamanını bana harcamasın baştan bilsin diye. tabii ki hep kaybediyorum. ama kimse de neden söylemedin diyemiyo.Aslında bunlarda yadırganacak bir şey bence de yok.
Herkesin başına gelebilir şeyler.
Sorun şu ki daha yeni tanıştığı birine bunları bir çırpıda böyle söylemesi tuhaf.
Ben onu yadırgadım.
Karşındaki insan seni yeni tanıyor sonuçta.
Yanlış anlayabilir bu kadar net fikirler doğru da olsa zamanla paylaşılmalıydı.
Eve geldikten sonra arayıp mesaj attı mı. Biraz daha tanı bakalım. Her insanın hayatı aynı değil. Herkesin kendine göre sorunları hayata bakış açısı olabilir.Kızlar bilmiyorum, beni beğenmese direk niye söylemesin ki yada msj atmaz aramaz biter gider. Bunları söylemesi garip geldi bana o kadar şaşırdım ki anlatamam ,bende ailemle sorunlar yaşadım hele hele abimle aylarca konuşmadığımı bilirim onla aynı masaya oturmadığımı, hala aramız iyi değildir ilerde görüşmeyi de çok istemem açıkcası (benim yaşadığım problem çok farklıydı çünkü) ama onu sevmiyorum diyemem daha doğrusu iyi olsun benden uzak olsun derim sadece
ben de baştan söylüyorum eğer önem verdiği şeylerse zamanını bana harcamasın baştan bilsin diye. tabii ki hep kaybediyorum. ama kimse de neden söylemedin diyemiyo.
Katılıyorum.Bu adam ne konuştuğunu bilmiyor. kardeşim abdestli gezmez falan adam akıllı bi insanın daha yeni tanıştığı birine edebileceği bi laf değil. ciddi psikolojik bi rahatsızlığı olabilir. belki de ailesi bu yüzden yanındadır. Kör kütük aşığım onun için herşeye katlanırım yanında olurum demiyosan uzak dur. takıntılı biri bile olabilir..