Şok oldum üzgünüm..

Misafir kültürü aşılanmamış sanırım bir çok kişiye. Ne olursa olsun misafire laf edilmez.
Kaldı ki abin bekar değil diye yırtınmış gelin; ama erkek erkeğe olunca daha çok bekar gibi takılacak adamlar. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Evdeki okuz abi ne oluyo? Evin kopegi mi kedisi mi, ev sadece gelininse
Ay yalnız evin sorumluluğu yalnızca kadının değil erkek de her işi yapacak deyip, evin ve düzeninin yalnızca kadına ait bir şey gibi görülmesi
Biz akillanmayiz.

Son düzenleme:
Eski evliliğimde görümcem ettim vs ben memleketteyken gelip kalıyolardı haber verip nolcak misafir yani ama burda senin hiç bi suçun yok iyi niyetli olduğundan aklıma o tür fesatça şeyler gelmemiş boşver Allah huzur versin içine ağlama keşke senin gibi bi görümcem olsaydı kırmadan msj atmışsın kafana takmışsın kıyamam

iyide kadına nezaketen haber eden bile olmamış..
ins dan öğrenmiş ..
Bu banada sacma geliyo zaten yaa.. nefret ediyorum bu sanal dunyadan bakma iste cagimizin hastaligi..yani ayhh birine kocasi cicek alir goruruz evlilik yildonumu ordan takip ederiz.. cocuklar dersen gene ole.. bole sacma seyleride bu hanim kizin paylastigi seklide sevemedim. Kadinin ordan ogrenmesi sacma buna laf etmiyorum zaten.. ama herifine hesap sorsun diyorum bende.. belki bu kadinda haberi abisinin verdigini sanmistir bilemiorum onu..sadece kirici konusmus gelin

Benimde anlamadigim ha esi tek gitmis ha esiyle birlikte gorumce de gitmis. Tamam evine habersiz gelin evde yokken gidilmesi olmaz ama gorumcenin esinin geleceginden haberdar. Keske siz de esim cok israr ediyor diye mesaj atsaydiniz biletleri almadan. Yok ev benim vs vs demesi cok rahatsiz edici.

Bence gelinin hesap soracağı kişi sen değil abin. Eve gelecek misafiri eşim bana haber vermiyor ben instagramda öğreniyorsam ben eşime kızarım niye haberim yok diye. Ayrıca gelen misafire gelme diyecek kadar saygısızmış

Gelin haklı ama samimiyetsiz net. Bende olsam bana danışılmamasına alınırdım senin beni arayıp size gidiyoruz dememene de alınırdım ama yaptığın açıklamadan sonra kırgınlık duymazdım hiç sanırım

Düşünüyorum da, bende istemezdim ben evde yokken görümcemi ve eşini, fakat konu sahibin de artniyet yok o anki şartlar onu gerektirmiş.
Ben kesinlikle evime gelecek olan misafire de bu şekilde saydırmam, inanın çok şaşırdım gelinin bu kadar rahatça düşüncelerini yazmasına...bu konuyu eşiyle konuşup ve bir daha olmaması için uyarabilirdi.
Bence gelin çirkeflik yapmış..haklı bile olsa böyle pat pat diye yazılmaz bazı şeyler..

Konu sahibi tamam eşinize söyleyebilirsiniz, fakat abinize söylemeyin çünkü şikayet gibi olur, olayları daha fazla büyütür.
Farklı bi mazeretle gitmeyebilirsiniz.

Simdi şoyle birsey var bu gelin 5 aylik gelinmis daha. Yeni gelinler boyle ev konusunda hassas olabiliyor. Aradan 5 veya 10 yil gecmis olsa boyle davranmazdi aranizda kötü seyler yasanmis olmadiktan sonra. Cunki ozaman artik zaten iyice herkes birbirini tanimis aile olunmus vesaire.
Simdi kim kime nasil yaklasacak diye bir gerginlik bir dusunceler ve gayet dogal olarak yanlis anlasilmalar olabilir. Gelinde sinirlari cizeyim derken abartmis da olabilir. O mesaji biraz agir kacmis bence.
Ama sizde hakkatten dusuncesiz davranmissiniz evin hanimi evde yok iken oraya gitmek kalmakla...hele ki dedigim gibi yeni gelinse.. Simdi gelinizi tanimiyorum belki kotu niyet ile de yazmamistir sinirlari cizeyim birsey anlatayim derken biraz ipin ucu kacmis gibi. Ama bence yuzyuze bakilmayacak kadar buyuk bjrsey yok. Esinizede yumusatarak soyleyin gelin hakli dusunmeliydim vs diyerek uydurun bkrseyler ki bu olay buyumesin diye.
Erkekleri sokmamak lazimdi bu olaya.
Biraz sular durulur gecinip gidersiniz yine. Simdilik boyle kalsin...

Aslında ortada tek bir dogru yok.Bu kesin böyledir denmemeli herkes karakterine yasantisina gore cvp vermis.Burda sizin olayinizda yorum sizin cunku herkesin diyalogu yakınlığı farklidir ki sizin aranizda yillarin verdigi bir tanimislik ve samimiyet yok.Eger gelininizle birbirinizi iyi tanisaydiniz bu iletişim kopuklugu olusmazdi.Siz onun boyle bir durumda tavrını bilirdiniz gelininizde sizin bu kararinizin art niyetli olmadığını anlardı.Düşüncelerini keske siz gidip kaldıktan sonra kibarca konuşma arasinda yada espriyle soyleseymis Boyle acik acik gelme demis gibi.Birde iki cumle yeterliymis bukadar dosemesine gerek yokmus.Buarada esinize bu kadar acik anlatmaniza hic gerek yokmus

Yani herkesin aile diyalogları farklidir.Herkes yasantisina dusncesine gore yorumlamış.Birbirini cok iyi taniyan samimi ailelerde amaan ne varki denir.Diger tarafta samiyetten hoşlanmayan insanlar lüzumsuz bulur.Burdaki enbuyuk sorun aslinda gelin ve gorumcenin birbirini yeteri kadar tanimamasindan kaynaklaniyor.Tamamen iletişimsizlik yani birbirlerini yeteri kadar Tanimis olsalardi bu durum yasanmazdi

Bende gelini haklı buldum.. onlar evli ve onunda fikrini almanız lazımdı. . Bence özür dileyip düşünemediğinizi söyleyin..

Akrabalik iliskilerini bu kadar resmilestirmemek gerek izin almak nedir ya. Gelin resmen orasi benim evim siz kimsiniz demek istemis. Konu sahibi duzgunce acikladigi halde kirginlik yaratmak icin ugrasmis. Ayip etmis gelin.

Ya ne avam yorumlar şok oldum yine. o gelinin kendi kardeşi gelse eşiyle bu kadar sorun olur muydu? O ev sadece kadının evi değil. Evlenince adamın hayatı mı bitiyor ailesi mi yok oluyor anlamıyorum ne var bunda? Tek ama tek hata kızın bunu eşinden değil instagramdan öğrenmesi olmuş. Ayıptır ya kardeş bu kardeş. Yemin ediyorum ben utandım sizin yerinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…