- 28 Temmuz 2011
- 19.706
- 7.488
- 448
- Konu Sahibi NightStalker
-
Keşke eşinize okutmasaydiniz, araları bozulacak şimdi gelinle abinizin.Arkadaşlar teşekkür ederim yorumlariniza haber vermememin birinci sebebi zaten sadece ben yazınca yazıyor olması yani düşünüyor insan acaba benimle konuşmaktan hoşlanmıyor mu diye hal böyle olunca da sorma gereği hissetmedim bi de başka bi yere gidiyor diye tatile ve bunu abimin söylemesi gerekirdi. Şunu da ekliyim aynı gün içinde babanem de yazlığına gitti ve ben abime yazmıştım babanemde anahtarı ister misin benim için diye o da dedi ki napicaksin bende kalırsınız ışte. Bu arada döndü gunden beri telefon kullanmıyorum zaten çünkü havaalanında unuttum gitmişken onu da alacaktım. Az önce eşimle konuştum durumu anlattım yazıyı okuttum dedi benimkini de iptal ettiriyosun bi daha da gitmiyoruz baya öfkelendi abimle konuşuyor sanırım şimdi markete çıktı dışarı bende ağladım biraz rahatladim
Ha bak bana sorarsan bende gorumcemi istemezdim ama kocasinida istemezdim.. cunku benim kadar iyi niyetli asla degil poposu cok kiymetlidir...ben yokken diyeyim., tatile gittigimde bile esyalarimi karistirmislardi evde ne yapacaklari belli olmaz.. ben oyle degilim sukurler olsun.. neysede bu konu sahibi kizi bilmiyorum durumlari iliskilerine.. ama ben yokken kocam enistesiyle bacisini davet ediyorsa o zman once evdeki okuze hesap sorardim net!
Doğru orası öyle eşinin haber vermesi gerekiyordu ve evde yokken sadece görümcesinin o eve gitmesini istememesini de alındığı için ben şöyle anladım, sanki görümce " bak gelin hanım sen yoksun eğleniyoruz bebeğim" diye bilerek instagrama atmış olabilir çünkü gelinin demesine göre o varken hiç gitmemiş oraya. Kesinlikle nisbet var ben konu sahibini haksız buldum en çok.
Ha bak genede yuzlerine boyle birsey demezdim ne olursa olsun tatlim.. gelen genede misafir oyle bakarim herhalde.. dedim ya asil okuzluk kocasinda..Bence kesin sormuştur ciddi kavga çıkmıştır ama bence bu sessiz kavga olmamalı.
Herkes hatasını bilsin diye yerinde bir açıklama yapmış.
+1 Bizde misafire gık denmez. Bırak böyle saydırmayı, görgüsüzlüktür misafire laf etmek.Ayrıca ben de erkek kardeşime gideceğim zaman onu ararım. Yılların alışkanlığı bu. Kardeşim eşek olmasın da karısına haber versin. Kraliyet protokolü gibi önce evin hanımı aranır durumu bana gereksiz geliyor. Eşi misafir konusunda ona danışmayan kadın kocasına çatacak misafire değil
Tamam evlerine gitmiyor olabilirsiniz ama hem evlerine gitmeyip hem de o evden gider gitmez o eve gitmeniz hoş değil. Şöyle diyeyim ki sizin görümceniz size gelmiyor hiç ve siz ailenize tatile gider gitmez sizin evinize geliyor ve bir de nispet yapar gibi foto koyuyor instagrama?Hayır sorun su ki evlerine gitmiyorum diye kızıyorlar. Toparlamak gerekirse doğumdan 2.5 ay sonra gittim bebegimle 1 gun kaldım ve babanem yanlız yaşadığı için ona geçtim o zaman da trip atmıştı ama düşünün küçücük bi bebekle rahat edemedim
Evdeki okuz abi ne oluyo? Evin kopegi mi kedisi mi, ev sadece gelininseYenge haklı gibi.ev onun evi habersiz hos olmamis.
Abi de olsa gelin de olsa 3.kişi gelecekse en azından haber vermeli.bu zor bir şey degil.gelmesin demedim ama habersiz hiç hoş değil.Evdeki okuz abi ne oluyo? Evin kopegi mi kedisi mi, ev sadece gelininse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?