Şok oldum üzgünüm..

Gelin sanki daha çok o yokken gelmenizi garipsemiş gibi geldi...
Ona söyleme gereği duyulmadığı için sinirlenmiş ama asıl söylenmesi gereken kişi eşi bence.
Abiniz de muhtemelen kardeşinin evine gelmesinin sorun olacağını düşünemedi.

Ayrıca ben de erkek kardeşime gideceğim zaman onu ararım. Yılların alışkanlığı bu. Kardeşim eşek olmasın da karısına haber versin. Kraliyet protokolü gibi önce evin hanımı aranır durumu bana gereksiz geliyor. Eşi misafir konusunda ona danışmayan kadın kocasına çatacak misafire değil

Keşke eşinize okutmasaydiniz, araları bozulacak şimdi gelinle abinizin.

Bence kesin sormuştur ciddi kavga çıkmıştır ama bence bu sessiz kavga olmamalı.
Herkes hatasını bilsin diye yerinde bir açıklama yapmış.

Ya normalde tamam haberi olmasi lazimdi bozulabilir ama gelinin tepkisi size hos olmamis keske size duyurmasaydi da esiyle konussaydi.Sonucda sizinde sucunuz yok ki

Hayır sorun su ki evlerine gitmiyorum diye kızıyorlar. Toparlamak gerekirse doğumdan 2.5 ay sonra gittim bebegimle 1 gun kaldım ve babanem yanlız yaşadığı için ona geçtim o zaman da trip atmıştı ama düşünün küçücük bi bebekle rahat edemedim

Bence kesin sormuştur ciddi kavga çıkmıştır ama bence bu sessiz kavga olmamalı.
Herkes hatasını bilsin diye yerinde bir açıklama yapmış.
Ha bak genede yuzlerine boyle birsey demezdim ne olursa olsun tatlim.. gelen genede misafir oyle bakarim herhalde.. dedim ya asil okuzluk kocasinda..

+1 Bizde misafire gık denmez. Bırak böyle saydırmayı, görgüsüzlüktür misafire laf etmek.

Esinin tek gitmesiyle birlikte gitmeniz arasinda bir fark goremedim ben. Sonucta sizde kahvalti hazirlar ortaligi toplar erkeklere yardimci olursunuz ne var bunda. Herkesin evi cok kiymetli kiyameti koparirim demisler garip geldi. Tek sorun belki gelini arayip hatir sorup araya bu konuyu sıkıstırabilirdiniz. Ben sizde hata bulmadim.

Tamam evlerine gitmiyor olabilirsiniz ama hem evlerine gitmeyip hem de o evden gider gitmez o eve gitmeniz hoş değil. Şöyle diyeyim ki sizin görümceniz size gelmiyor hiç ve siz ailenize tatile gider gitmez sizin evinize geliyor ve bir de nispet yapar gibi foto koyuyor instagrama?
Elinizi kalbinize koyun ve hoşunuza gider miydi düşünün.

Boşver üzülme senin yenginizn sandığı gibi kötü niyetiniz yok.bence tek esiniz gitse abiniz nevresim yatak vs çıkaracaktı ama siz gidince samimiyete güvenerek siz çıkaracaktıniz dolap ici cekmece neyse göreceksiniz bence onu dert etmis çünkü evine o yokken eşinizin geleceği canını sıkmamış sizin gitmeniz sıkmış

Kadın haklı. Ailecek gidilecekse onunda olması gerekiyordu. Gayet tepkisine normal bence abartmis yada saçmalamamış. Açık açık durum budur böyle olması gerekir demiş ki bence arkadan konuşacağına bunu yapması iyi.

Eşiniz tepkisine biraz abartı bir daha gitmiyoruz falan.?? Ben kadınlar arasında ki olaylara eşlerin dahil edilmesi taraftarı değilim. Olayı büyütmeye yönelik olmuş elinize anlatmanız. İnşallah daha da büyütmesiniz

gelin hakli. sadece esin gitmesi ile ailece gidilmesi arasinda ne faek var denmis.

soyle ki iki erkek evde cok durmaz. gerekirse hazir yer disardan soyler. erkekler kiy koseye pek bakmaz.

ama bir kadin arti birde cocuk gelince o evde tum duzen degisir. kiy kose ortaya cikar. hicbir kadin ev duzeninin kendi ortada yokken bozulmasini istemez.

gunler kisitlimiydi ki. gelin evdeyken neden gitmediniz.

esinize soylemeniz yanlis olmus. empati yapip zamana birakmaliydiniz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…