- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 37
- Konu Sahibi NightStalker
-
Ama gelin konu sahibinin eşinin gideceğinden haberdar. Konu sahibinin gitmesine bozulmuş. Onun derdi kendisi yokken eve misafir gelmesi değil, erkek erkeğe olsalar sorun olmazmış. Onun derdi o evde yokken gorumcenin evine gitmesi. Ha bence yine haklı da dediğim gibi haber verecek olan konu sahibi değil eşi olmalıydı.Ben evde yokken asla evime kimse gelsin istemem o yüzden gelin haklı diyorum .
Bu hanımlar , kendi kardeşleri eşleri yokken gelmek istese eşim yok diye kabul etmiyorlar mı acaba merak ettim doğrusu. Ev sanki bir tek kadının mıdır anlamadım ki... evet eşi olsa güzel olurdu ama bu seferlik yokmuş. Usul bilen birisiniz belli ki ama genel algıya kurban gitmişsiniz ne yazık ki
neyseki açıkça yazmış. En azından açık bir iletişim var. Siz de bundan sonra böyle bir teklif olduğunda eşinle konuş diyebilirsiniz abinize.
hanım
Ay kiyamet koparcak ne var yaaa :) valla bizim millet siyirmis.. bakin ben kardesimin evine gitsem gelinimiz olmasa ortaligi bile toplarim bulasigini yikarim ne varsa yaparim.. ne kiymetli evleriniz var yahu.. osuruktan nem kapmak buna denir..cok istiyosa kocasini arayip hesap sorsun
Doğru orası öyle eşinin haber vermesi gerekiyordu ve evde yokken sadece görümcesinin o eve gitmesini istememesini de alındığı için ben şöyle anladım, sanki görümce " bak gelin hanım sen yoksun eğleniyoruz bebeğim" diye bilerek instagrama atmış olabilir çünkü gelinin demesine göre o varken hiç gitmemiş oraya. Kesinlikle nisbet var ben konu sahibini haksız buldum en çok.Ama gelin konu sahibinin eşinin gideceğinden haberdar. Konu sahibinin gitmesine bozulmuş. Onun derdi kendisi yokken eve misafir gelmesi değil, erkek erkeğe olsalar sorun olmazmış. Onun derdi o evde yokken gorumcenin evine gitmesi. Ha bence yine haklı da dediğim gibi haber verecek olan konu sahibi değil eşi olmalıydı.
Ha bak bana sorarsan bende gorumcemi istemezdim ama kocasinida istemezdim.. cunku benim kadar iyi niyetli asla degil poposu cok kiymetlidir...ben yokken diyeyim., tatile gittigimde bile esyalarimi karistirmislardi evde ne yapacaklari belli olmaz.. ben oyle degilim sukurler olsun.. neysede bu konu sahibi kizi bilmiyorum durumlari iliskilerine.. ama ben yokken kocam enistesiyle bacisini davet ediyorsa o zman once evdeki okuze hesap sorardim net!Iyi ama herkes bu kadar iyi niyetli değildir bir.
Yine herkesin hayatında belli mesafeler koymak istediği ilişkiler olabilir bu da 2.
Şahsen evime gelecek olan misafiri önceden bilmek, evde olmayacaksam bile yüzümü kara cikarmayacak bir hazırlık bırakmak isterim gitsem bile.
Bir de arayip fikrimi sorsalar bana da değer veren var diye mutlu olurum en önemli kısım da bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?