şok market

RoohiAna

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
43
4
6
35
İstanbul
Merhaba, dün elime Şok marketin aylık dergisi geçti. 40 tl' ye sinbo ütü, 29 tl gibi bir fiyata yine sinbo marka tost makinası gördüm. Sizce nasıldır? 40 tl' ye ütü bilemedim iyi midir? :/ Sinbo' nun ürünlerini kullananlar memnun mu?

ben blendır ve rondosunu kullanıyorum.yaklaşık 3 yıl oldu.gayet güzel sorun çıkmadı.ama arkadaşlarımdan sinbo çabuk bozuluyor diyenler var.
sözgelimi benim tüm beyaz eşyam arçelik.onuda beğenmeyenler var ama ben memnunum.
sanırım bu küçük aletlerde beyaz eşya gibi şans işi.

ben blendır ve rondosunu kullanıyorum.yaklaşık 3 yıl oldu.gayet güzel sorun çıkmadı.ama arkadaşlarımdan sinbo çabuk bozuluyor diyenler var.
sözgelimi benim tüm beyaz eşyam arçelik.onuda beğenmeyenler var ama ben memnunum.
sanırım bu küçük aletlerde beyaz eşya gibi şans işi.

Herkes aynı şeyi söyledi, şans işiymiş :)

bende kullanıyorum sinbonun küçük ev aletlerini 2 yıldır hem çok ucuz hemde çok güzeller hiç bir sorun yaşamadım..

Son düzenleme:
Amann simbonun s sini görmek isteniyorum iğrenç.katı meyve sıkıcagı aldık bizim evden cok serviste durdu kaç deda meyve suyu içebildik hiç.kızım doğdu servisten geldi .6-7aylık olunca sıkıp vericektim 1portakal sıkabildim 2ciye yine gitti.artık iyimi kötümü siz karar verin buarada kv kettel almişti 2.ayı göremedi kı kendisi çok dıkkatlı kullanır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Katı meyve sıkıcısını 1 yıldır kullanıyoruz. Memnunuz. Herhangi bir sıkıntı olmadı bakalım.

Back
X