benim her yerim agriyo menopoza gurcem heral sicak basiyo beniGünaydın hanımlar hafta sonu pek giremedim malum adam evdeydi bide şu hastalık yedi bitirdi benidurumlar nasıl bakalim
Günaydın canım. Benimde es evdeydi arada girdim ciktim.7 gun kaldi bekliyorumGünaydın hanımlar hafta sonu pek giremedim malum adam evdeydi bide şu hastalık yedi bitirdi benidurumlar nasıl bakalim
Al bndende o kadr. Bütün belirtiler mevcut.benim her yerim agriyo menopoza gurcem heral sicak basiyo beniAyaklarim usuyo ya biyle bir sacma durumdayim ama hic umudum yok gecen aylarda da hamilelik belirtileri yasadim amaaaa adet oldum o yuzden hic ihtimal vermicem
Bendede aynı durumlar var dayanamadım test yaptim negatif herkese erken yapmayın diyen ben 6 gün önceden yaptımbenim her yerim agriyo menopoza gurcem heral sicak basiyo beniAyaklarim usuyo ya biyle bir sacma durumdayim ama hic umudum yok gecen aylarda da hamilelik belirtileri yasadim amaaaa adet oldum o yuzden hic ihtimal vermicem
Kuzum inşallah olmaz insallah❤26. günüm bitti hala kırmızılar yok
Hayalet çizgi gibi bişi mi kuzuöOfff kızlar kafayı yiyicem testime baktım şimdi hafif ikinci çizgi var gibi yengem baktı yok diyo bide üzerinden zaman geçince geçersiz test dedi of varya olucem heycandan
Aynen canım ya çok tuhaf oldumHayalet çizgi gibi bişi mi kuzuö
Bende yaptım cuma senin gibi hayali bi çizgi vardı bakalım hayırlısı adet günün ne zmnAynen canım ya çok tuhaf oldum
6 gün var bata canım ay inşallah hamisizdirBende yaptım cuma senin gibi hayali bi çizgi vardı bakalım hayırlısı adet günün ne zmn
Çizgi görünüo cnm ama 10 dakika sonrasını dikkate almayın diolar ama bi çok kişide 10 dakika sonra çizgi çıktı kan verdim hamileyim demişti kk da
Bende 10. Günde yapmıştım cnm 5 gün varken test günüme6 gün var bata canım ay inşallah hamisizdir
canim 10 dk sonrasi olmuyor sen fotosunu atOfff kızlar kafayı yiyicem testime baktım şimdi hafif ikinci çizgi var gibi yengem baktı yok diyo bide üzerinden zaman geçince geçersiz test dedi of varya olucem heycandan
Bende kararsızım ya bide ikinci idrarla yaptım bunu yarın sabah ilk idrarimla tekrar yapicam belli olur insallah şuan çok tuhaf haller içindeyimÇizgi görünüo cnm ama 10 dakika sonrasını dikkate almayın diolar ama bi çok kişide 10 dakika sonra çizgi çıktı kan verdim hamileyim demişti kk da
Bilemedim
Seninkide benimki gibi miydi canım hemen mi çıktı cizgiBende 10. Günde yapmıştım cnm 5 gün varken test günüme
Aynı bende ilk idrarla yapamamıştım ikinci bile deildi çok çok az idrarım vardı yaptığımdada :)Bende kararsızım ya bide ikinci idrarla yaptım bunu yarın sabah ilk idrarimla tekrar yapicam belli olur insallah şuan çok tuhaf haller içindeyim
Attım kuzum bi bakıver o zaman aşımı kafamı kurcalıyor ama bugüne kadar çok test yaptim bi gün bile geçse çıkmıyordu hiçcanim 10 dk sonrasi olmuyor sen fotosunu at