Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Günaydın hanımlar hafta sonu pek giremedim malum adam evdeydi bide şu hastalık yedi bitirdi beni durumlar nasıl bakalim
benim her yerim agriyo menopoza gurcem heral sicak basiyo beni Ayaklarim usuyo ya biyle bir sacma durumdayim ama hic umudum yok gecen aylarda da hamilelik belirtileri yasadim amaaaa adet oldum o yuzden hic ihtimal vermicem

benim her yerim agriyo menopoza gurcem heral sicak basiyo beni Ayaklarim usuyo ya biyle bir sacma durumdayim ama hic umudum yok gecen aylarda da hamilelik belirtileri yasadim amaaaa adet oldum o yuzden hic ihtimal vermicem
Al bndende o kadr. Bütün belirtiler mevcut.

Bendede aynı durumlar var dayanamadım test yaptim negatif herkese erken yapmayın diyen ben 6 gün önceden yaptım

Offf kızlar kafayı yiyicem testime baktım şimdi hafif ikinci çizgi var gibi yengem baktı yok diyo bide üzerinden zaman geçince geçersiz test dedi of varya olucem heycandan

Selam cancanlarım aşılamada 13. Günüm belirtiler aldı başını gitti (takvim totem olsun die)
Yumurtlaamya göre adet günüm dündü Aşılamaya göre yarın bakalım hayırlısı

Testim bu kızlar ama 10 dk dan daha sonra çıktı bu çizgi yada ben çizgi var sanıyorum

Çizgi görünüo cnm ama 10 dakika sonrasını dikkate almayın diolar ama bi çok kişide 10 dakika sonra çizgi çıktı kan verdim hamileyim demişti kk da
Bilemedim
Bende kararsızım ya bide ikinci idrarla yaptım bunu yarın sabah ilk idrarimla tekrar yapicam belli olur insallah şuan çok tuhaf haller içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…