Girme kuzum eşinle ilgilen sizin durumda çok zor Allah yardımcınız olsunGünaydın gece kuşları :) gece giremedim malum haftasonu eşim geliyor ya başlıyor kiminle yazışıyorsun diye :)
O günüde değerlendirseydin canım takvime sabit kalmayın adet bitiminden sonra baslayinGünaydın kızlar bugün takvime göre yumurtlama günüm sabah ilişki oldu ama ben yumurta akı gibi akıntımı 2 gün önce görmüştüm
İnşallah yaza kadar böyleGirme kuzum eşinle ilgilen sizin durumda çok zor Allah yardımcınız olsun
İyi bari az kalmış sevindim kuzumİnşallah yaza kadar böyle
O günden bi gün önce de olmuştuO günüde değerlendirseydin canım takvime sabit kalmayın adet bitiminden sonra baslayin
İyi ozaman sıkıntı yapma canım değerlendirmissiniz kritik günleri:)O günden bi gün önce de olmuştu
Zaten canim onemli olan yumurtlama gunu ve yumurtlamadan once iki gun ve iki gun sonra spermler cokkk yol katediyor ancak yumurtaya ulasir size dr adi vereyim you tubede izleyin yararli olacaktitO günden bi gün önce de olmuştu
Doğru kuzum daha yüksek ihtimal 1 2 gün öncesindeYumurtlama gününden 1 gün önce deneme yumurtlama gününe göre daha yüksek ihtimalli tutuyor diye duydum doğru mu acaba
Ben bu ay yumurtlamada kasık ağrısını çok net hissettim 1 gün öncesi de denemiştik ya inşallah tutmuştur şimdi bi umutlandım günü kaçırdım diye üzülürkenDoğru kuzum daha yüksek ihtimal 1 2 gün öncesinde
Evet canim spermlerin aldi yol 3 km demisti dr 30 km ne tam hatirlamiyor ama epey bir yol aliyolar e 72 saat canli kalfiklarina gore yumurta catlayana kadar yumurtaya ulasirYumurtlama gününden 1 gün önce deneme yumurtlama gününe göre daha yüksek ihtimalli tutuyor diye duydum doğru mu acaba
Bi ulaştırıp kavuşturamadık onlarıEvet canim spermlerin aldi yol 3 km demisti dr 30 km ne tam hatirlamiyor ama epey bir yol aliyolar e 72 saat canli kalfiklarina gore yumurta catlayana kadar yumurtaya ulasir
sorma canim ya aslinda dr esimden ve benden hirmon testi istedi ama esim gitmem diyo ne bileyim ya ya onun spermlerinin gidis hizi dusukse aklimda deli sirularBi ulaştırıp kavuşturamadık onları
Oyu akşamlar.Öyle bır şüphen varsa keçiboynuzu kürü dene canım esıne ıcır.sorma canim ya aslinda dr esimden ve benden hirmon testi istedi ama esim gitmem diyo ne bileyim ya ya onun spermlerinin gidis hizi dusukse aklimda deli sirular
ya icermi bilmem ama abarttigimi dusunuyor bu yizden dr gitmek istemiyorOyu akşamlar.Öyle bır şüphen varsa keçiboynuzu kürü dene canım esıne ıcır.
Bizde gitmedik dr a ben bebek planladigim ay baslamistim esime icirmeye. Sen teklif et icer belkiya icermi bilmem ama abarttigimi dusunuyor bu yizden dr gitmek istemiyor