Hayırlısı olsun canım en azından tazminat alıyorsun ben önceki iş yerimle tazminat yüzünden çok sıkıntı yaşamıştımGünayydın güzeller :)
Yıl bitiyor, yeni yıla yeni umutlarla gireriz, inşallah.
Benim de iş yerinde durumlar fena, geçen patron benimle konuştu 7 yıldır çalışıyorum, tazminatımı alıp işten çıkacağım.
Aslında zaten doğuma yakın çıkacaktım biraz erken olacak.
Olsun ben de ev hanımı olacağımiyi mi kötü mü bilmiyorum, hayırlısı.
Allah iş arayanlara kolaylık versinSevdazede
Hiç olmaz inşallahDaha erken de olabilir önceki ay 25. Gün olmuştu
Valla benim bile umutsuz olduğum halde aklıma gelip duruyo yine psikolojik şeyler yaşıyorum sol kasigimda hareket ederken ağrı gibi bişey var çözemedimSon 11 gecmiyorrr günler. Dusunmeyin diyorlar birde aklima geliyor napim:-\
Canim hayırlısı olsun şimdi çıkarsan doğum paran yanar ama ev hanimligi çok güzel bişey ama çalışan insan için biraz zor olabiliyorGünayydın güzeller :)
Yıl bitiyor, yeni yıla yeni umutlarla gireriz, inşallah.
Benim de iş yerinde durumlar fena, geçen patron benimle konuştu 7 yıldır çalışıyorum, tazminatımı alıp işten çıkacağım.
Aslında zaten doğuma yakın çıkacaktım biraz erken olacak.
Olsun ben de ev hanımı olacağımiyi mi kötü mü bilmiyorum, hayırlısı.
Allah iş arayanlara kolaylık versinSevdazede
belkide hamissindir canim batmalar olur heralValla benim bile umutsuz olduğum halde aklıma gelip duruyo yine psikolojik şeyler yaşıyorum sol kasigimda hareket ederken ağrı gibi bişey var çözemedim
İnşallah son zamanlarında, doğumunda çok rahat geçer inşallah en büyük şansın annen :)Biliyorum cnm doğum parası almıycam zaten o kadar çalışmak istemiyordum son ana kadar.
Hamilelik zor geçer belki sıkılırım ama son ay annemde kalacağım zaten :)
İnşallah güzel günlerim olur
Tünaydın canımm hosgeldin❤gunaydiiinnn tunaydinnn brnim oglan okula gidiyor ancak gurebiliyor
Canim daha belirti için çok erken yumurtlama daha geçtiğimiz pazar günüydüb
belkide hamissindir canim batmalar olur heral
Nasilsin guzellik ya var ya herkes hamile olcak bi senle ben kalcam sanirimCanim daha belirti için çok erken yumurtlama daha geçtiğimiz pazar günüydübide batma gibi değil bu enteresan sanki ters bişey yapsam orasi küt diye kirilacakmis gibi hissediyorum ne garip bi kadınım ben ya
Ben bu ay olmim diye bakıyorum ne yalan söyleyeyim çünkü çalışmam lazımNasilsin guzellik ya var ya herkes hamile olcak bi senle ben kalcam sanirim
hersey kismetiyle gelir cdnim hayirlisini dile.Kiz valla ben istiyorum su sene varya ders ders calis bunsldim evime senlik olur oglum yalnizliktan kurtulur.Kpss aöf derken daraldim burayada o yuzden uye fum kafam dagilsin diyeBen bu ay olmim diye bakıyorum ne yalan söyleyeyim çünkü çalışmam lazım
Valla sen iyi yurutuyosun bütün işleri kuzum maşallah ben bu kadar şeyi bir arada yapamazdim heralde Rabbim yardimcin olsun uğraş verdiğin herşey mutlulukla sonuçlanır inşallah ❤hersey kismetiyle gelir cdnim hayirlisini dile.Kiz valla ben istiyorum su sene varya ders ders calis bunsldim evime senlik olur oglum yalnizliktan kurtulur.Kpss aöf derken daraldim burayada o yuzden uye fum kafam dagilsin diye
insallah canim ben ilahiyat okuyorum hedefim kur'an kursu hocadi olmak tsm bayan meslegi hocalik sinavinafa gitmistim karda kista sua defter acik ders calismaya calisiyorum.Calismak bayan icin önrmli ister iyi durumun olsun ister kotuValla sen iyi yurutuyosun bütün işleri kuzum maşallah ben bu kadar şeyi bir arada yapamazdim heralde Rabbim yardimcin olsun uğraş verdiğin herşey mutlulukla sonuçlanır inşallah ❤
Ay ne kadar güzel ya inşallah hoca olursun yeni nesile dinimizi, ilmimizi güzel bir şekilde ogretirsin kuzum Rabbim yolunu açık etsin inşallah.İn
insallah canim ben ilahiyat okuyorum hedefim kur'an kursu hocadi olmak tsm bayan meslegi hocalik sinavinafa gitmistim karda kista sua defter acik ders calismaya calisiyorum.Calismak bayan icin önrmli ister iyi durumun olsun ister kotu
saol canim benimAllah herkese gonlune gore istedigi dilegi kabul etdin insallahAy ne kadar güzel ya inşallah hoca olursun yeni nesile dinimizi, ilmimizi güzel bir şekilde ogretirsin kuzum Rabbim yolunu açık etsin inşallah.