düşünmeden beklemeye çalışsak keşkeBekleyince olmuyor
amin canım inşallahAynen canım dua edip beklemekten başka birşey gelmiyor elimizden ilaçlar inşallah bu ay vesile olurda alırız bebis haberlerini
Kizlar çıkın karamsarliktan hiçbirşey sagliginizdan onemli degil. Bebislerin saglikli annelere ihtiyaci var. Bende bazen kendimi dagitiyorum is vs yapmak icimden gelmiyor ama bir surec bu geçiyor belkide mevsimsel bu havalar cok kasvetli. Ama siz cicek gibi olun. Yemek yaptim girmedim neler olmus bizim kizlar bakirkoyluk olmuslar
Aynen canım bizi yalnız bırakmaKizlar çıkın karamsarliktan hiçbirşey sagliginizdan onemli degil. Bebislerin saglikli annelere ihtiyaci var. Bende bazen kendimi dagitiyorum is vs yapmak icimden gelmiyor ama bir surec bu geçiyor belkide mevsimsel bu havalar cok kasvetli. Ama siz cicek gibi olun. Yemek yaptim girmedim neler olmus bizim kizlar bakirkoyluk olmuslar
Uyku güzel çünkü uyurken düşünemiyorsun :)Uyusam uyusam hiç uyanmasam cok uykum var
Ondan hep uyumak istiyorum o zamanUyku güzel çünkü uyurken düşünemiyorsun :)
Bence bebek uyutuyor seniOndan hep uyumak istiyorum o zaman
Yok kuzum daha adete 11 gün var belirti için çok çok erkenBence bebek uyutuyor seni
11 gün geçmek bilmez şimdi en azından kaç gün var onu biliyorsun ben bilmiyorum bileYok kuzum daha adete 11 gün var belirti için çok çok erken
Valla çabuk geçiyor beklentim olmadığı için seninde günün aşağı yukarı belli kuzum 1 hafta filan var11 gün geçmek bilmez şimdi en azından kaç gün var onu biliyorsun ben bilmiyorum bile
Daha erken de olabilir önceki ay 25. Gün olmuştuValla çabuk geçiyor beklentim olmadığı için seninde günün aşağı yukarı belli kuzum 1 hafta filan var
Son 11 gecmiyorrr günler. Dusunmeyin diyorlar birde aklima geliyor napimValla çabuk geçiyor beklentim olmadığı için seninde günün aşağı yukarı belli kuzum 1 hafta filan var
Ben uyurkende düşünüyorumUyku güzel çünkü uyurken düşünemiyorsun :)
Ben geldim günaydın :)Bizim kızlar daha uyanmamis belli
Gunaydin canım. :*Ben geldim günaydın :)