Sende mi bendensinDepresyon mu dediniz bende varım :)
Şu aralar mesleğimi bile unuttum herşeyden tiksinme geldi öyle bi bıkkınlık işe zor geliyorum uykulu uykulu :) ağzımda yine o iğrenç tat en sevdiğim yemeği bile yiyemiyorumSende mi bendensinaslında senin depresyonda olmaman lazım mesleğinden dolayı
O iğrenç tadın yerini inşallah bebişle birlikte gelen mutluluk huzur alır kuzumŞu aralar mesleğimi bile unuttum herşeyden tiksinme geldi öyle bi bıkkınlık işe zor geliyorum uykulu uykulu :) ağzımda yine o iğrenç tat en sevdiğim yemeği bile yiyemiyorum
İnşallah bebekten dolayıdır o tat ama adet olacak gibi arada ağrı da oluyor bu ay da olmadı sanırım belki senin halsizlik bebekle ilgilidir çünkü sen bu ay iyi değerlendirdinO iğrenç tadın yerini inşallah bebişle birlikte gelen mutluluk huzur alır kuzumama ben baya gidik durumdayım bu sefer bebekle ilgili değil nedenini bilmiyorum hicbisey yapamıyorum evi pislik goturuyo kapıya biri geldiğinde içeri girmesin diye dua ediyorum çünkü kendimden utanıyorum aşırı sorunlu oldum ben
Valla bilmiyorum kuzum ya aslinda bu ay bebek için ilişki olmadi istediğimiz zaman oldu tabi bu yumurtlama zamanınada denk geldi bi yanım istemiyo çünkü maddi durumdan dolayı biraz sıkıntıdayiz o yüzden bi işe girip çalışmam gerekiyor iki kişi çalışınca rahatız tek kişi zor oluyor hamile kalırsam çalışamam eşim çok istiyo geçen sabah rüyasında doğum yaptığımı görmüş bebegide görmüş anlatırken bile ağlıyor napcami bilmiyorum sanırım psikolojim bu yüzden bozukİnşallah bebekten dolayıdır o tat ama adet olacak gibi arada ağrı da oluyor bu ay da olmadı sanırım belki senin halsizlik bebekle ilgilidir çünkü sen bu ay iyi değerlendirdin
Bende spor yapamayacağım çok zayıf olup öyle hamile kalayım diye istemiyorum ama adamlar bizden çok istiyor baksanaValla bilmiyorum kuzum ya aslinda bu ay bebek için ilişki olmadi istediğimiz zaman oldu tabi bu yumurtlama zamanınada denk geldi bi yanım istemiyo çünkü maddi durumdan dolayı biraz sıkıntıdayiz o yüzden bi işe girip çalışmam gerekiyor iki kişi çalışınca rahatız tek kişi zor oluyor hamile kalırsam çalışamam eşim çok istiyo geçen sabah rüyasında doğum yaptığımı görmüş bebegide görmüş anlatırken bile ağlıyor napcami bilmiyorum sanırım psikolojim bu yüzden bozuk
Aynen bazen diyorum aramı versek çocuk bana dedemi dicek diyo yaşını öne sürüyo doktorada girmedik hiç bu ay gidecektim ama umudu kestiğim için gitmedimBende spor yapamayacağım çok zayıf olup öyle hamile kalayım diye istemiyorum ama adamlar bizden çok istiyor baksana
Hepimizin hakkına hayırlısı neyse o olsun hayirliysa inşallah bir an önce dolar göbüslerimiz:)Aynen bazen diyorum aramı versek çocuk bana dedemi dicek diyo yaşını öne sürüyo doktorada girmedik hiç bu ay gidecektim ama umudu kestiğim için gitmedim
Aynen canım herseyin hayırlısı olsun insallahHepimizin hakkına hayırlısı neyse o olsun hayirliysa inşallah bir an önce dolar göbüslerimiz:)
Amin canım bende bu ay oldu oldu olmazsa doktora falan gitmeyi düşünmüyorum ilaç içmekten ilackolik oldum resmen iki aydır ilaç kullanmadığım gün yok herhalde sıkıldım vallaAynen canım herseyin hayırlısı olsun insallah
Bizim iyi bi psikoloğa ihtiyacımız var bence :))Amin canım bende bu ay oldu oldu olmazsa doktora falan gitmeyi düşünmüyorum ilaç içmekten ilackolik oldum resmen iki aydır ilaç kullanmadığım gün yok herhalde sıkıldım valla
Benim alanım çocuk psikolojisi olmasa yardım edeyim dicem deeeeBizim iyi bi psikoloğa ihtiyacımız var bence :))
Aynen valla bütün piskolojim bozuldu bu ay bile gitmeyeyim dedim son anda fikir değiştirdim hormonlara falan bakacakti gideyim dedim onda da bir sıkıntı çıkmadı bakalım bu ayda olmazsa kısmet deyip kenara cekilecem artık rabbimin yanında herşey bol zamanı gelince n aşıp edecek insallahBizim iyi bi psikoloğa ihtiyacımız var bence :))
kelin ilacı olsa kendi başına sürermişBenim alanım çocuk psikolojisi olmasa yardım edeyim dicem deeee
biz bile kendimizi çözemiyoruzkiBenim ünideki hocam Prof oldum ama kadınları çözemedim derdi
valla kuzum olunca her türlü oluyo çok büyük sorunları olupta evlat sahibi olanlar tanıyorum o yüzden oturup beklemekten başka çaremiz yok :)Aynen valla bütün piskolojim bozuldu bu ay bile gitmeyeyim dedim son anda fikir değiştirdim hormonlara falan bakacakti gideyim dedim onda da bir sıkıntı çıkmadı bakalım bu ayda olmazsa kısmet deyip kenara cekilecem artık rabbimin yanında herşey bol zamanı gelince n aşıp edecek insallah
Bekleyince olmuyorvalla kuzum olunca her türlü oluyo çok büyük sorunları olupta evlat sahibi olanlar tanıyorum o yüzden oturup beklemekten başka çaremiz yok :)
Aynen canım dua edip beklemekten başka birşey gelmiyor elimizden ilaçlar inşallah bu ay vesile olurda alırız bebis haberlerinivalla kuzum olunca her türlü oluyo çok büyük sorunları olupta evlat sahibi olanlar tanıyorum o yüzden oturup beklemekten başka çaremiz yok :)