Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Cumleten Tunaydin kizcelerr. Ev isi bitti kızı salliyorum uyursa Insallah yemek yapmayı dusunuyore:) yumurtlama bitti ama kasigimin ortasi aciyor :s

Ehehe ben ve hamaratlik. Sizinde olsun bebis bakalim yatak keyfisi yapabilecekmisiniz :))
Evet canim batma aci şeklinde. 12 gun var daha adete adet mi olcam yine ya@
Yeterki olsunda ben yatmim be kuzum :) ama ben hala yataktan çıkamadım kemiklerim agriyo resmen çok fena hasta olucam daha 12 gun var kuzum 2 gün önce yumuttlamissin iki belirti içinde çok erken ama inşallah hamis olursun:))

Ben vucudumu degil o beni dinliyor resmen:) dikkat et kendine limonlu ihlamur ic canim.

Bu depresyon belirtisi canim :) pijamanin dizi çıktıysa kesin depresyondasin

Sevdazede acilinden ortama karisman lazım sen gel urfa ya bir kofte yoguralim oh mis sosyalleselim eheh.. İkisi birbirine arakdas olarak buyusun istedim kizim cok yalniz buyuyor burda tanidik akraba kimsemiz yok (memleket sakarya) olursa insallah dogdugunda kizim 2 yasinda olacak az cok anlar bazi şeyleri yorulurum evet ama birkac yil sonra rahatlik vurur zor gelir simdi cesaretlenmisken tutsun ıstiyorum.

Dikkat et kndine canim. Benimde 9 ocak heyecanla bekliyoree
Canim cok saol ya benim aderim normalde duzensiz cok gec olurum ve insulin direncim var diye doktor bana diaformin verdi ilk ay az gelsede duzene soktu ikinci ay bu ayda ayni kasim 5 aralik 7 oldum ama su uc dort gundur galiba bu leke degil yine mi adet oldum

Yattığım yerde uyumuşum kız ben pazara gidemiyorum miskinlikten sen urfaya gel diyorsun düşüncen doğru aslında ikisi bir elden buyur sonrasında rahatlığını yaşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…