- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
Cnm ben kendim pkoyu yok etsin die kullandığımı belirttim inş işe yararbende pko yok canım bebek için yapmay düşünüyoerum iltihap varsa yok etsin diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ben kendim pkoyu yok etsin die kullandığımı belirttim inş işe yararbende pko yok canım bebek için yapmay düşünüyoerum iltihap varsa yok etsin diye
Günaydın kuzumGünaydın hanımlar
günaydın canım nasılsınGünaydın hanımlar
valla bire bir diyorlar canım inşallah işe yararCnm ben kendim pkoyu yok etsin die kullandığımı belirttim inş işe yarar
Cok şükür canım ama bugün bi tuhafım yataktan kalkasım yok bide terliyorum usuttum heraldegünaydın canım nasılsın
İnş cnm herşey gönlünce olsunvalla bire bir diyorlar canım inşallah işe yarar
Cok şükür canım ama bugün bi tuhafım yataktan kalkasım yok bide terliyorum usuttum heralde
İnş cnm herşey gönlünce olsun
Çalışmak zor ya ama bende calisicam sanırım batı bekliyorum bişey yok biliyorum ama nolur nolmaz sonra girmemle çıkmam bir olmasınYaa :/
Bende kaç gündür yataktan çıkmak istemiyorum iş yerinde uyuklayıp duruyorum uykumu aldığım bi gün bile yok
İnşallah bebistendir canım fazla yorma kendiniBen aşılama yaptırdım 8.günümdeyim beklemedeyim ağrılarım var sızılarım var hele bel ağrısı öldürecek benı sırt ustu yatınca zor kalkıorum devamlı deil ama gün içinde bi kaç kere bel ağrısını yaşıyorum
İnş cnm amin saol yormamaya çalışıorumİnşallah bebistendir canım fazla yorma kendini
çalış canım kafan dağılıyor gerçekten ve ek gelir :)Çalışmak zor ya ama bende calisicam sanırım batı bekliyorum bişey yok biliyorum ama nolur nolmaz sonra girmemle çıkmam bir olmasın
Kuzum zaten çalışmam gerekiyor açıkçası bu ay bebek olmasın bile dedim çünkü baya zor duruma girdik eşim babasına borç verdi oda geri vermedi e bide bizim borçlar var baktım içinden çıkamıyoruz çalışmaya karar verdim ne güzel erken emekli olmuştum ben ya uzun sürmedi yine iş başa düştüçalış canım kafan dağılıyor gerçekten ve ek gelir :)
hayırlısı olsun hakkınızd canım kaç yıllık evlisin :)Kuzum zaten çalışmam gerekiyor açıkçası bu ay bebek olmasın bile dedim çünkü baya zor duruma girdik eşim babasına borç verdi oda geri vermedi e bide bizim borçlar var baktım içinden çıkamıyoruz çalışmaya karar verdim ne güzel erken emekli olmuştum ben ya uzun sürmedi yine iş başa düştü
Amin inşallah canım 13 Ay oldu daha :)hayırlısı olsun hakkınızd canım kaç yıllık evlisin :)
Amin inşallah canım 13 Ay oldu daha :)
Amin canım cümlemize inşallah:)
- ay yeni seninde Allah bir ömür birlikte yaşamayı nasip etsin :)
İnşallah yararini gorursun canim benim midem almıyor hic icemedimilk soğanı deniyim o zaman