- 28 Ekim 2016
- 285
- 176
- 32
Kesinlike
dene canım. Cok hamile kalan var rabbimden isteyerek ye dua ile corekotunun faydasi cok. Insallah ise yarar. Dene bence
Adcetin bitince soğan kürüne başlamayı düşünüyordum acaba ikisi bir anda olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlike
dene canım. Cok hamile kalan var rabbimden isteyerek ye dua ile corekotunun faydasi cok. Insallah ise yarar. Dene bence
Olmaz canım iki kür bir anda.Adcetin bitince soğan kürüne başlamayı düşünüyordum acaba ikisi bir anda olur mu
Olmaz canım iki kür bir anda.Adcetin bitince soğan kürüne başlamayı düşünüyordum acaba ikisi bir anda olur mu
kuzum belirtileri takma kafana insan heveslenip negatifi görünce daha çok yıkılıyoBuradaki güzel hamişler nerede acaba :) belirtileriniz ne zaman başladı özellikle uyku hali ve ağızdaki metalik tat için soruyorum 2 gündür çok kötüyüm
ben daha hamiş değilim ama ilk geneliyim de ağzımda metal tat vardı saklın kas gibi demiri yalamış gibiydi.Canım. kaç gün var adeteBuradaki güzel hamişler nerede acaba :) belirtileriniz ne zaman başladı özellikle uyku hali ve ağızdaki metalik tat için soruyorum 2 gündür çok kötüyüm
Tam olarak bilmiyorum canım ay sonu ay başı gibi olabilirben daha hamiş değilim ama ilk geneliyim de ağzımda metal tat vardı saklın kas gibi demiri yalamış gibiydi.Canım. kaç gün var adete
Tam olarak bilmiyorum canım ay sonu ay başı gibi olabilir[/QUOTE
Haydi Insallah en güzeli beklemek canim. Ama pas tadi oluyor
aynen benimde demir yutmusum gibi bide burnuma resmen kizarmis ekmek kokusu gelmistiben daha hamiş değilim ama ilk geneliyim de ağzımda metal tat vardı saklın kas gibi demiri yalamış gibiydi.Canım. kaç gün var adete
ilk soğanı deniyim o zamanOlmaz canım iki kür bir anda.
Soğanı bende denemeyi çok istiyorum ah sabahın körü işe gelmek olmasailk soğanı deniyim o zaman
Dikkat et cnm ters tepe bilio bende ters tepti pkoyu yok edeceğine hiç bişi yapmadı etkisi olmadıilk soğanı deniyim o zaman
Dikkat et cnm ters tepe bilio bende ters tepti pkoyu yok edeceğine hiç bişi yapmadı etkisi olmadı
Ama sende etkiside olabilir olmayada bilir
Soğanı bende denemeyi çok istiyorum ah sabahın körü işe gelmek olmasa
Canim cok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun aranızı güzelce düzeltin sonrasında bebiste olur inşallah ❤Canım barıştık eşimle inşallah herşey düzelecek bebek düşünmüyom şimdilik yaşım 22 ilçe ordu
Sanada günaydın canım :)Günaydın hanımlar
Bana daha gün aymadı bütün gün yatasım varSanada günaydın canım :)