Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Günaaaaaydııın, güzel bir gün olsun hepimize inşallah :KK54:
Ben galiba hızlı kilo alıyorum :KK48:
53 oldum bile akşamları 54 görüyorum. 3,5 kilo aldım.
İlk defa görüyorum bu rakamları:anneadayı::anneadayı:
Kiloyu dert etme veriliyor canim. Suan bebek ve sen onemlisin. Lütfen hamile arkadaşlar kilo yu sorun etmeyin. Zaten zayifsin cok kilo almzsin alsanda göstermez

Kiloyu dert etme veriliyor canim. Suan bebek ve sen onemlisin. Lütfen hamile arkadaşlar kilo yu sorun etmeyin. Zaten zayifsin cok kilo almzsin alsanda göstermez

Teşekkürler, bazen eşime diyorum ki yaa kilo 1 almışım, sonraa :KK57:
e ben zaten alacağım 9-12 kg ne takılıyosun :KK70:

Teşekkürler, bazen eşime diyorum ki yaa kilo 1 almışım, sonraa :KK57:
e ben zaten alacağım 9-12 kg ne takılıyosun :KK70:
20 kg aldim sen 12 ye kilo diyorsun:) vucut ister istemez alıyor. Sen bebegine kilo yapan seyler ye surekli birak sende alirsanda al veriliyor inan. Muz maden suyu (sade olan) kasar peynir yogurt ceviz findik boza bunlar guzel kilo yapiyor bebise. Iyi bak bizim fasulyemize

20 kg aldim sen 12 ye kilo diyorsun:) vucut ister istemez alıyor. Sen bebegine kilo yapan seyler ye surekli birak sende alirsanda al veriliyor inan. Muz maden suyu (sade olan) kasar peynir yogurt ceviz findik boza bunlar guzel kilo yapiyor bebise. Iyi bak bizim fasulyemize

Temeeeem :)
Bol bol yiyorum öyle şeyler :dondurma:

Olabilir cnm Allah bilir
Biz yumurtlama gününden 2 gün önce, yumurtlama günü ve 1 gün sonrasında denemiştik.
3 günden birinde oldu :KK48:
Hayırlısı olur inşallah :)
İnşallah canım tam yumurtlama günümü bilemiyorum son zamanlar yaşadığım bi düzensizlik var sanırım mevsim geçişindendi dediğin gibi Allah isterse olur

1 tatlı kasigi bal
1 cay kasigi corekotu
1 cay kasigi tarçın karistirip sabah ac karna yedim adetin 1.gununden 13.gune kadar.
Hergun taze hazırlanicak.
İnşallah ise yaramıştır.
Bu hamilelik için işe yarar mı bilmiyorum ama biri bu karışımın çok kilo aldırdığını söylemişti

X