- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
Ovulasyondan 1 gün önce olsa olur mu kiİyi bari inşallah bu ay iki çizgiyi görürsün kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyondan 1 gün önce olsa olur mu kiİyi bari inşallah bu ay iki çizgiyi görürsün kuzum
Ovulasyondan 1 gün önce olsa olur mu ki
Insallah canım Rabbim kalbine gore versin. Saglikli hayirli iyi huylu bir kiz evladiValla Allah içimi biliyo ya hep kız istiyorum bende tabi önce sağlık cinsiyet ikinci planda:)
Canim zaten ovudan 1-2 gün önce ilişkide hamilelik ihtimali daha yüksekOvulasyondan 1 gün önce olsa olur mu ki
Cümlemize inşallah kuzumInsallah canım Rabbim kalbine gore versin. Saglikli hayirli iyi huylu bir kiz evladi
Yanlis htrladim o zaman. Ben corekotu denedim ise yararsa sende yaparsin canimyok canım denemedim ben ama bu ay soğan kürünü uygulıcam
Dikkat et kndine canim. Benimde 9 ocak heyecanla bekliyoreeBenide ekle ocak 9 daha var ama bugun nedense hafif lekelenme oldu hadi insallah hepimiz hamisizdir
Kiloyu dert etme veriliyor canim. Suan bebek ve sen onemlisin. Lütfen hamile arkadaşlar kilo yu sorun etmeyin. Zaten zayifsin cok kilo almzsin alsanda göstermezGünaaaaaydııın, güzel bir gün olsun hepimize inşallah
Ben galiba hızlı kilo alıyorum
53 oldum bile akşamları 54 görüyorum. 3,5 kilo aldım.
İlk defa görüyorum bu rakamları
nasıl yapıyosun canmYanlis htrladim o zaman. Ben corekotu denedim ise yararsa sende yaparsin canim
1 tatlı kasigi balnasıl yapıyosun canm
Kiloyu dert etme veriliyor canim. Suan bebek ve sen onemlisin. Lütfen hamile arkadaşlar kilo yu sorun etmeyin. Zaten zayifsin cok kilo almzsin alsanda göstermez
20 kg aldim sen 12 ye kilo diyorsun:) vucut ister istemez alıyor. Sen bebegine kilo yapan seyler ye surekli birak sende alirsanda al veriliyor inan. Muz maden suyu (sade olan) kasar peynir yogurt ceviz findik boza bunlar guzel kilo yapiyor bebise. Iyi bak bizim fasulyemizeTeşekkürler, bazen eşime diyorum ki yaa kilo 1 almışım, sonraa
e ben zaten alacağım 9-12 kg ne takılıyosun
1 tatlı kasigi bal
1 cay kasigi corekotu
1 cay kasigi tarçın karistirip sabah ac karna yedim adetin 1.gununden 13.gune kadar.
Hergun taze hazırlanicak.
İnşallah ise yaramıştır.
20 kg aldim sen 12 ye kilo diyorsun:) vucut ister istemez alıyor. Sen bebegine kilo yapan seyler ye surekli birak sende alirsanda al veriliyor inan. Muz maden suyu (sade olan) kasar peynir yogurt ceviz findik boza bunlar guzel kilo yapiyor bebise. Iyi bak bizim fasulyemize
İnşallah canım tam yumurtlama günümü bilemiyorum son zamanlar yaşadığım bi düzensizlik var sanırım mevsim geçişindendi dediğin gibi Allah isterse olurOlabilir cnm Allah bilir
Biz yumurtlama gününden 2 gün önce, yumurtlama günü ve 1 gün sonrasında denemiştik.
3 günden birinde oldu
Hayırlısı olur inşallah :)
Canım inşallah doğru hesaplamışızdır bakalım adet olursam belli olacak olduğum günden geri sayıp bulucam yumurtlama gününü :)Canim zaten ovudan 1-2 gün önce ilişkide hamilelik ihtimali daha yüksek
Bu hamilelik için işe yarar mı bilmiyorum ama biri bu karışımın çok kilo aldırdığını söylemişti1 tatlı kasigi bal
1 cay kasigi corekotu
1 cay kasigi tarçın karistirip sabah ac karna yedim adetin 1.gununden 13.gune kadar.
Hergun taze hazırlanicak.
İnşallah ise yaramıştır.
dene canım. Cok hamile kalan var rabbimden isteyerek ye dua ile corekotunun faydasi cok. Insallah ise yarar. Dene benceAaa bende adet oldum bugün 1. günü alıp yapsam mı
Aksine kilo verdiriyor. Tok tutuyormuş. Gercektende tok tutuyor oyleBu hamilelik için işe yarar mı bilmiyorum ama biri bu karışımın çok kilo aldırdığını söylemişti
Çörekotu iştah keser zaten öyle diyince arkadaş acaba baldan dolayı mı kilo aldı ki diye düşünmüştümAksine kilo verdiriyor. Tok tutuyormuş. Gercektende tok tutuyor oyle