Günaydın canım sen bugünlerde değerlendir inşallah bu ay tutunur bebisinGünaydın kızlar yumurtlama Dönemi'ne son 3
Oy maşallah kiloyu sıkıntı etme canim onu kucağına aldığın zaman herşeyi unutacaksın ne kilo kalacak aklında ne başka bisey kilo.verilir yeterki ikinizde sağlıklı olun ❤Günaaaaaydııın, güzel bir gün olsun hepimize inşallah
Ben galiba hızlı kilo alıyorum
53 oldum bile akşamları 54 görüyorum. 3,5 kilo aldım.
İlk defa görüyorum bu rakamları
İyi bari inşallah bu ay iki çizgiyi görürsün kuzumSadece 21 ini değerlendirdim canım :) onu da günüm olduğunu bilmeden
Sağlık olsun canım üzme kendini var bi zamani sabırla duayla bekleyelimselam hanımlar benim bat 2 gün erken geldi
Sağlık olsun canım üzme kendini var bi zamani sabırla duayla bekleyelim
NAyyyy canım ya çok sağol bunu tek başıma yapamam eşimi bi akşam kafaya almam lazım elimde sinir sıkışması olduğu için iyi yoguramam off canım çekti yakın zamanda yapmam lazım:)))))
İnşallah canım gerçek rüyana yansımıştır benimde eşim görmüş doğum yapmışım kız Bebek mis:))
Havada soğuk titreye titreye yapıyorum
Günaydın canim. Haydi gorelim seni insallah.Günaydın kızlar yumurtlama Dönemi'ne son 3
Allah razı olsun canım benim valla düşünmen yeter sağolasinBende yogurmayi pek beceremiyordum Urfa li komsular 2 dk da hemen hazir kivama getiriyor. Esin daha güzel kuvvetli yogurur. Sen bilegini zorlama canım. Gel buyur urfa ya yapayim canim
N
Valla Allah içimi biliyo ya hep kız istiyorum bende tabi önce sağlık cinsiyet ikinci planda:)İnşallah canım kız can dir can. <3
Yılmak yikilmak yok canım. Mevlam verecek hepimize birgün insallah. Sen kür denemistin dimiAynen canım zaten biliyordum bu ay tutmayacağını :)
Yok sabah sabah yemez donarak ölürüm heraldeEhehehe bizde sabah erken yapıyoruz dona dona:)
Nasıl yazamıyorsun canım giriş yapiyomusun teldenay ben telden gırıpte yorum yazamıyorum ya nıye
Kötü düşünme canım kırmızıları görmeden ümidini kesmehasta olcam galıba karnıma agrılar gırıyor bu ayda olmadı bence tarıhlere de dıkkat ettım hormonlarıma baktırsam mı hıc baktırmadım
yok canım denemedim ben ama bu ay soğan kürünü uygulıcamYılmak yikilmak yok canım. Mevlam verecek hepimize birgün insallah. Sen kür denemistin dimi
İnşallah ama içimde hiç öyle bi his yok benim takıntım bitti düşünmüyorum kocamda başladıİyi bari inşallah bu ay iki çizgiyi görürsün kuzum