Bul tatlım ya çok sevinirim sat 7 aralık ondan önceki 10 kasım ve 17 ekim yani çok düzenli değil son birkaç Aydır o yüzden bulamadımben bulurum senin gününü istersen
Aynen canım. Amin inşallahHayirli olsun cnm benim yooo yormuyom Allah dert vermesinde is dedigin nedirrr
Havada soğuk titreye titreye yapıyorumYok be tatlim okadara sıkılırım ben ya surekli banyo yap ohoooooo
On muhasebe canım
Hayirdir ne isle mesgulsunuz canim
Benide ekle ocak 9Eveeet hanımlar
Yeni konumuz hayırlı olsun
Tüm günümüz sat,bat,bebek diyerek geçiyor. tabiki bunları diyelim ama hayatımızın çoğu bu konular oldukça belkide bebişlerimiz bu yüzden bizimle olamıyor. Biraz sohbet,muhabbet biraz eğlence,neşe ve birazda makara kukura katarak devam edelim konuya :)
Konu İçeriyi
Tabikide ovulasyon ve gebelik takipleri ( çok abartmadan kendimizi strese sokmadan)
konuya dahil olan üyelerimiz bat tarihleriyle birlikte kullanıcı adımın başına @ koyup yazarlarsa tarihlerinizi ilk konuya yazabilirim eğlenceli sohbet eşliğinde tüm hamilelik belirtilerimiziovulasyon takiplerimizi , herhangi bir derdimizi , hüznümüzü , mutluluğumuzu birlikte paylaşalım :)
Not: eğlenceli sohbetleri sevmeyenler için uygun değildir :)
Keyifli sohbetler efendim
Kullanıcı Adı Yaşı il/ilçe Deneme Süresi Bat Durumu UzeUze 29 İstanbul Kartal 1 Ay Hamiş @min123 21 ? ? Hamiş @buse smile 22 ? 4 Ay 13 Aralık Bekliyor @blueas ? ? ? 21 Aralık Bekliyor @celine20 ? ? ? 23 Aralık Bekliyor @cituhanba01 28 Erzurum 2 Ay 23 Aralık Bekliyor @Babies16 ? ? ? 26 Aralık Bekliyor @zezem123 ? ? ? 28 Aralık Bekliyor @aybuss_ 24 Rize 4 Ay 29 Aralık Bekliyor @Bejan19 20 Ankara Sincan 1 Ay 30 Aralık Bekliyor @0zge0 23 Ankara 5 Ay 30 Aralık Bekliyor @fundiiiii ? ? ? 31 Aralık Bekliyor @Ksmdaskbskdr ? ? ? 1 Ocak Bekliyor Ask-I Zuleyha ? ? ? 1 Ocak Bekliyor @pskdan67 30 ? 1 Ay 2 Ocak Bekliyor @-Lavinia ? ? ? 3-4 Ocak Bekliyor @Emineeemm 28 İzmir 7 Ay 4 Ocak Bekliyor Sevdazede 26 İstanbul-Beyoglu 10 Ay 8 Ocak Bekliyor @Sfr-rslntsn ? ? ? 8 Ocak Bekliyor @Nurumcan94 22 Erzurum 5 Ay 8 Ocak Bekliyor Ebrarr60 ? ? ? 9 Ocak Bekliyor @eflen 25 Şanlıurfa 2 Ay 9 Ocak Bekliyor @Mutluluk1515 26 Samsun 5 Ay 15 Ocak Bekliyor @menis menis 25 İzmir Ödemiş 2 Ay 15 Ocak Bekliyor @gunesmk 29 Antalya 1 Ay ? Bekliyor @gizemlii123 23 Gaziantep ? 23 Ocak Bekliyor Ruling girl ? ? ? ? Bekliyor
Canim bunların ortalamasını alırsak ayın 3-4 u gibi bat tarihinBul tatlım ya çok sevinirim sat 7 aralık ondan önceki 10 kasım ve 17 ekim yani çok düzenli değil son birkaç Aydır o yüzden bulamadım
Adam nerdeas
adam yok evdeeee
İnşallah canım yasin kaç, kaçıncı denemen ?Benide ekle ocak 9daha var ama bugun nedense hafif lekelenme oldu hadi insallah hepimiz hamisizdir
Ovulasyon 20-21 i gibiymiş o zaman :)Canim bunların ortalamasını alırsak ayın 3-4 u gibi bat tarihin
22 yasindayim gecen ay ikinci senemiz bitti ve ben hic kalmadimİnşallah canım yasin kaç, kaçıncı denemen ?
Aynen kuzum degerlendirebildin mi o gunleriOvulasyon 20-21 i gibiymiş o zaman :)
Hiç korunmadiniz mi canim22 yasindayim gecen ay ikinci senemiz bitti ve ben hic kalmadim
benim kise diplomada malsef muhasebeOn muhasebe canım
TV izliyoruz birlikte eşimle arada bir bakıyorum buraya :))sen niye burdasin peki tatlim
Sadece 21 ini değerlendirdim canım :) onu da günüm olduğunu bilmedenAynen kuzum degerlendirebildin mi o gunleri
Masallah masallah günaydın canım :)Günaaaaaydııın, güzel bir gün olsun hepimize inşallah
Ben galiba hızlı kilo alıyorum
53 oldum bile akşamları 54 görüyorum. 3,5 kilo aldım.
İlk defa görüyorum bu rakamları