Oyyy belki malum olmuştur kuzum eşine belli mi olur :) her şey Allah'tan olacak zamanı geldiğinde sen üzme kendini pozitif düşün yeterİyi akşamlar kızlar arada bi uğrayan ben yine geldim :) bugün çok kaygılıyım
gecen ay eşimden habersiz testler vs yapmıştım şüphemi belirtmemiştim öyle bebek yapalım diye bi konuşmada geçmedi öyle akışına bırakmış durumdayken benim bebek istediğimden habersiz kocacım durduk yere karnımı okşayıp hamilesin sen dedi içine mi doğdu bilmiyorum bu ay hiç gün takibi yapmadım bat bile bilmiyorum ama onun ne kadar çok istediğini anlamış oldum bu kadar çok isterken ya ben hamile kalamazsam kaygısındayım
İnşallah canım sen napıosun nasıl gidiyor bat ne zaman kendiminkini bilmiyorum bari sizi takip edeyimOyyy belki malum olmuştur kuzum eşine belli mi olur :) her şey Allah'tan olacak zamanı geldiğinde sen üzme kendini pozitif düşün yeter
Napim kuzum benim 8 Ocak ama bende bu ay yumurtlama filan takip etmedim kestim umudu iyice hayırlısı bakalım benim eşimde dün gece rüyada görmüş hastanede yeni doğum yapmışım çok güzel bi kız bebekmis uyanınca ağlamış bu adamlar bizden dahami çok istiyo ne içim parçalanıyor benimde ama yapacak birşey yok sabır ve dua edip beklicez :)İnşallah canım sen napıosun nasıl gidiyor bat ne zaman kendiminkini bilmiyorum bari sizi takip edeyim
Bizde bu ay libido yüksek canım geçen haftadan beri 2 kez boşluk oldu dünde dahil gerisi fulsenin yumurtlan dundu bebem naptindunnn
Seninde bugün günün ne işin var burdasenin yumurtlan dundu bebem naptindunnn
Bi ben bilemiyorum günümü
Masallah bos gecmiyosunuzben bulurum senin gününü istersen
Burdayim cnmm ya batak gibi bi batiyom bi cikiyomAsk-I Zuleyha nerelerdesin kuzum sen
He ee niye öyle yapıyorsunBurdayim cnmm ya batak gibi bi batiyom bi cikiyom
Masallah bos gecmiyosunuz
Inan canim hic firsat bulamiyormm vallahii neyse beni bosverin ne yapiyonuzHe ee niye öyle yapıyorsunnasılda biliyo kendini
Seni niye bosverelim kuzum yokluğun belli oluyorInan canim hic firsat bulamiyormm vallahii neyse beni bosverin ne yapiyonuz
Iyi yapiyon canim benimm valla ben gunler nasil geciyo anlam veremiyorum isten gucten kendime bille zaman ayiramiyormSeni niye bosverelim kuzum yokluğun belli oluyorbende bisi yapmıyorum valla takılıyorum öyle:))
Ocak ayında bende işe başlıcam sanırım bende pek uğrayamam akşamdan akşama anca sende fazla yorma kendini kuzumIyi yapiyon canim benimm valla ben gunler nasil geciyo anlam veremiyorum isten gucten kendime bille zaman ayiramiyorm
Hayirli olsun cnm benim yooo yormuyom Allah dert vermesinde is dedigin nedirrrOcak ayında bende işe başlıcam sanırım bende pek uğrayamam akşamdan akşama anca sende fazla yorma kendini kuzum
adam yok evdeeeeSeninde bugün günün ne işin var burda
Yok be tatlim okadara sıkılırım ben ya surekli banyo yap ohooooooBizde bu ay libido yüksek canım geçen haftadan beri 2 kez boşluk oldu dünde dahil gerisi ful
Hayirdir ne isle mesgulsunuz canimOcak ayında bende işe başlıcam sanırım bende pek uğrayamam akşamdan akşama anca sende fazla yorma kendini kuzum