Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Aynen canım elimizde patlamaz inşallah bi bakmışsın hepimiz aynı gün hamile olduğumuzu ogrenmisiz toplu sünnet toreni gibi toplu hamile kalma toreni duzenleriz

Bu ay oldu oldu daha seneye kadar denemeyeceğiz o yüzden bu ay istiyorum. Gecen ayda tutmadı ama bende dikkat etmedim kızıyorum kendime. Bazı insanlar adete 4 gun kala hamile oluyor bizde demeyelim bence

Bu ay oldu oldu daha seneye kadar denemeyeceğiz o yüzden bu ay istiyorum. Gecen ayda tutmadı ama bende dikkat etmedim kızıyorum kendime. Bazı insanlar adete 4 gun kala hamile oluyor bizde demeyelim bence

Aslinda en iyisi o kafadan atmak lazim bebek düşüncesini. Aslinda is basindayken bebek düşünmüyorum is bittikten sonra ertesi gunlerde kafamin etini yiyorum :) test yapacakmisiniz kac gun once yapsak ki? Him

Aslinda en iyisi o kafadan atmak lazim bebek düşüncesini. Aslinda is basindayken bebek düşünmüyorum is bittikten sonra ertesi gunlerde kafamin etini yiyorum :) test yapacakmisiniz kac gun once yapsak ki? Him
Ben testte yapmicam küstüm ona bizim oranın bi lafı var " gelüse gelü gelmezse gendü bilü"

Gideriz valla. Kendi ellerimle kofte yaparim size amaa yokk hamile hamile yormayin beni sira gecesinde yeriz kofteyide:) ne adaklar adiyorum ey bebek gel
ya urfalilar yapıyordu galiba aklıma geldi şimdi teee kaç sene önce yedim tam hatırlamıyorum ama kısır gibi içinde yumurta vardı İsotlu filan on numara tadı vardı sizde varmı öyle bişey varsa tarifini verir misin gece gece nerden geldiyse aklıma canım çekti iyiki hamile değilim

Bende yapmicam gecen ay bende kustum
Gecen sefer tam hayal kırıklığı oldu benim için göğüslerim bi sızladı ve şişti dedim aha kesin hamileyim kendimi hastanede buldum negatifi görünce dedim artık yeter dusunmicem olursa olur zaten

Gecen sefer tam hayal kırıklığı oldu benim için göğüslerim bi sızladı ve şişti dedim aha kesin hamileyim kendimi hastanede buldum negatifi görünce dedim artık yeter dusunmicem olursa olur zaten
Kızlar ne hikmetse benim de hiç test yapma hevesim yok sadece o gün gelsin adetim gelmesin istiyorum ama test yapasım yok galiba negatif görme düşüncesi beni korkutuyooo

Kızlar ne hikmetse benim de hiç test yapma hevesim yok sadece o gün gelsin adetim gelmesin istiyorum ama test yapasım yok galiba negatif görme düşüncesi beni korkutuyooo
Aynen öyle canım sürekli negatif görünce istekte kalmıyor insanda ama en iyisi adet gününü beklemek bide bu ay şunu düşündüm adet öncesinde pozitif çıksa Allah korusun kimyasal gebelik ihtimali olup adet günü kanamayla negatife dönüşse bu benim için büyük bir yıkım olur o yüzden artık adet oncesi testlere son :)

Aynen öyle bende adetim gelmeden test yapmicam yani istemiyorim düşüncesi bile korkutuyooo normalde sürekli test yapma isteğı olan ben bu ay böyle hissediyorum Rabbim en iyisini bilir..

Aynen öyle bende adetim gelmeden test yapmicam yani istemiyorim düşüncesi bile korkutuyooo normalde sürekli test yapma isteğı olan ben bu ay böyle hissediyorum Rabbim en iyisini bilir..
Bende 10 gun kala başlardım testlere olsa bile çıkacak sanki 10 gun kala akıl işte bu ay banada isteksizlik geldi zaten baktım yine yok ise giricem madem çocuk yapamıyorum bari biraz birikim yapim

iyi geceler kizlarrr eflen neden canim seneye senin ikinci icindi demi valla bende gecen ay cok havaya girdim ya hatta pembe bir lrke oldu sonra olmadim sonra ovvvvv oldurdu beni adet bu ay

Hb ya napiyosunuz benim bat 9 ocak ya bende acikcasi udtune pek dusmedim bu ay cunku artik adami bir obje olarak gormeye baslamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…