Aynen. Iste icimi gorsem varya o ay nokta atisi yapardimDeneyelim kuzum belli olur belkii geç dollenme falan olur yumoslar geç çatlar bu işler belli olmuyo keşke içimizi görebilsek
Tatlım benim yas 25 musait aninda yazarsin ya da hic yazma bat tan önemli değil3umuzunde bat cok yakın 7 8 9 bakalım bombayi ilk kim batlatacak ya da elimizdemi patlicak ben bu ay sistemli yapıyorum kendime de dikkat ediyorum bakalım Rabbim hepimize nasip etsin cankizlar
Kuzum valla ben bu ay üstüne dusmuyorum yani ilişkiye bebek için girmiyorum canım ne zaman isterse o zaman oluyoSevdazede . @nuruman94 adet e kadar deneyecekmisiniz. Benim yumurtlama donemi yarindan sonra bitiyor ??
Araba tutar im sizin icin urfa ya o derece yani :)Aynen canım elimizde patlamaz inşallah bi bakmışsın hepimiz aynı gün hamile olduğumuzu ogrenmisiz toplu sünnet toreni gibi toplu hamile kalma toreni duzenleriz
Off sıra gecesi duzenleriz cigkofte pati timeHahhaha
Araba tutar im sizin icin urfa ya o derece yani :)
Ben testte yapmicam küstüm ona bizim oranın bi lafı var " gelüse gelü gelmezse gendü bilü"Aslinda en iyisi o kafadan atmak lazim bebek düşüncesini. Aslinda is basindayken bebek düşünmüyorum is bittikten sonra ertesi gunlerde kafamin etini yiyorum :) test yapacakmisiniz kac gun once yapsak ki? Him
Gideriz valla. Kendi ellerimle kofte yaparim size amaa yokk hamile hamile yormayin beni sira gecesinde yeriz kofteyide:) ne adaklar adiyorum ey bebek gelOff sıra gecesi duzenleriz cigkofte pati time
Bende yapmicam gecen ay bende kustumBen testte yapmicam küstüm ona bizim oranın bi lafı var " gelüse gelü gelmezse gendü bilü"
Gideriz valla. Kendi ellerimle kofte yaparim size amaa yokk hamile hamile yormayin beni sira gecesinde yeriz kofteyide:) ne adaklar adiyorum ey bebek gel
Gecen sefer tam hayal kırıklığı oldu benim için göğüslerim bi sızladı ve şişti dedim aha kesin hamileyim kendimi hastanede buldum negatifi görünce dedim artık yeter dusunmicem olursa olur zatenBende yapmicam gecen ay bende kustum
Kızlar ne hikmetse benim de hiç test yapma hevesim yok sadece o gün gelsin adetim gelmesin istiyorum ama test yapasım yok galiba negatif görme düşüncesi beni korkutuyoooGecen sefer tam hayal kırıklığı oldu benim için göğüslerim bi sızladı ve şişti dedim aha kesin hamileyim kendimi hastanede buldum negatifi görünce dedim artık yeter dusunmicem olursa olur zaten
Aynen öyle canım sürekli negatif görünce istekte kalmıyor insanda ama en iyisi adet gününü beklemek bide bu ay şunu düşündüm adet öncesinde pozitif çıksa Allah korusun kimyasal gebelik ihtimali olup adet günü kanamayla negatife dönüşse bu benim için büyük bir yıkım olur o yüzden artık adet oncesi testlere son :)Kızlar ne hikmetse benim de hiç test yapma hevesim yok sadece o gün gelsin adetim gelmesin istiyorum ama test yapasım yok galiba negatif görme düşüncesi beni korkutuyooo
Aynen öyle bende adetim gelmeden test yapmicam yani istemiyorim düşüncesi bile korkutuyooo normalde sürekli test yapma isteğı olan ben bu ay böyle hissediyorum Rabbim en iyisini bilir..Aynen öyle canım sürekli negatif görünce istekte kalmıyor insanda ama en iyisi adet gününü beklemek bide bu ay şunu düşündüm adet öncesinde pozitif çıksa Allah korusun kimyasal gebelik ihtimali olup adet günü kanamayla negatife dönüşse bu benim için büyük bir yıkım olur o yüzden artık adet oncesi testlere son :)
Bende 10 gun kala başlardım testlere olsa bile çıkacak sanki 10 gun kala akıl işteAynen öyle bende adetim gelmeden test yapmicam yani istemiyorim düşüncesi bile korkutuyooo normalde sürekli test yapma isteğı olan ben bu ay böyle hissediyorum Rabbim en iyisini bilir..
iyi geceler kizlarrr eflen neden canim seneye senin ikinci icindi demi valla bende gecen ay cok havaya girdim ya hatta pembe bir lrke oldu sonra olmadim sonra ovvvvv oldurdu beni adet bu ayAynen öyle bende adetim gelmeden test yapmicam yani istemiyorim düşüncesi bile korkutuyooo normalde sürekli test yapma isteğı olan ben bu ay böyle hissediyorum Rabbim en iyisini bilir..
İyi geceler şekerim hoşgeldin ❤iyi geceler kizlarrr eflen neden canim seneye senin ikinci icindi demi valla bende gecen ay cok havaya girdim ya hatta pembe bir lrke oldu sonra olmadim sonra ovvvvv oldurdu beni adet bu ay