Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Olmazmı canım Tabikide gelene yerimiz var hoşgeldin sefalar getirdin

hoşbuldum kuzum bende durumar bayağı karışık ne olduğu belirsiz var mı fikri olan ? bat bugün fakat olmadım hala ağrılarım var adetten 4 gün önce sente lady test yaptım silik çıktı hemşireye attım var bişeyler gel bakalım dedi gittim kan testine bi sevinç 0,05 bile değil o yüzden umudumu bitirdim aman dedim boşver :) ama benim ağrım olduğunda 1 2 saat içerisinde adetim başlardı şuan adet kadar acı sancı değil ama ağrısı hafif biraz daha kaç defa lavaboya çıktım gelen giden yok ne yapmalı ? :)))

Az daha bekle kuzum baktın bir hafta daha gelmiyo tekrar bi kan ver inşallah geç döllenme dır:)

heh şimdi konuyu iyi açtın :) ben acemiyim yavrum biraz benim adetim hiç gün şaşmaz düzenli dönemde yumurtlama adete yakın bi tarihte yaşanabilir mi ? böyle bi ihtimal var mı yani ?
Kişiden kişiye değişiyor kuzum adete yakin yumurtlama yaşayanlar da çok adetten hemen sonra yumurtlayanda inşallah seninkide gec dollenmedir ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…