- 25 Kasım 2016
- 613
- 689
- 30
Rica ederim kuzusu 6 gün diyince hesaplayıp yazdim23 ü oluyor o zaman benimki doğru yazmışsın cnm eline sağlık
Hayırlısı olsun gülüm gününü guncelliyorumCanım ben adet oldum malesef hemde günü gününe
Merhaba canım nasılsın guncelliyorum bilgileriniCanlarım merhaba bende samsunluyu. :) bu arada yeni bat 15 ocak bilginiz olsun :)
İyiyim canım cok sağolasın :)Merhaba canım nasılsın guncelliyorum bilgilerini
Olmazmı canım Tabikide gelene yerimiz var hoşgeldin sefalar getirdinbende ggeldim var mı yer oracık ta kenarda kıyıda :) izmir ödemiş 25 yaşındayım ilk denememiz :)
Olmazmı canım Tabikide gelene yerimiz var hoşgeldin sefalar getirdin
Sende sağol canım Rabbim iyiliğini daim etsinİyiyim canım cok sağolasın :)
Amin sizler nasılsınız ☺ bişe sorcam yaa böyle bitki ilacı felan yokmudue hamile kakmak için felanSende sağol canım Rabbim iyiliğini daim etsin
Az daha bekle kuzum baktın bir hafta daha gelmiyo tekrar bi kan ver inşallah geç döllenme dır:)hoşbuldum kuzum bende durumar bayağı karışık ne olduğu belirsiz var mı fikri olan ? bat bugün fakat olmadım hala ağrılarım var adetten 4 gün önce sente lady test yaptım silik çıktı hemşireye attım var bişeyler gel bakalım dedi gittim kan testine bi sevinç 0,05 bile değil o yüzden umudumu bitirdim aman dedim boşver :) ama benim ağrım olduğunda 1 2 saat içerisinde adetim başlardı şuan adet kadar acı sancı değil ama ağrısı hafif biraz daha kaç defa lavaboya çıktım gelen giden yok ne yapmalı ? :)))
Bende iyiyim çok şükür canım soğan kürü ve incir kürü duydum onları arastirabilirsin esin içinde keciboynuzu kürüAmin sizler nasılsınız ☺ bişe sorcam yaa böyle bitki ilacı felan yokmudue hamile kakmak için felan
heh şimdi konuyu iyi açtın :) ben acemiyim yavrum biraz benim adetim hiç gün şaşmaz düzenli dönemde yumurtlama adete yakın bi tarihte yaşanabilir mi ? böyle bi ihtimal var mı yani ?Az daha bekle kuzum baktın bir hafta daha gelmiyo tekrar bi kan ver inşallah geç döllenme dır:)
Kişiden kişiye değişiyor kuzum adete yakin yumurtlama yaşayanlar da çok adetten hemen sonra yumurtlayanda inşallah seninkide gec dollenmedir ❤heh şimdi konuyu iyi açtın :) ben acemiyim yavrum biraz benim adetim hiç gün şaşmaz düzenli dönemde yumurtlama adete yakın bi tarihte yaşanabilir mi ? böyle bi ihtimal var mı yani ?
Hayirlisi kuzumKişiden kişiye değişiyor kuzum adete yakin yumurtlama yaşayanlar da çok adetten hemen sonra yumurtlayanda inşallah seninkide gec dollenmedir ❤
Amin inşallah canımHayirlisi kuzum
Ewet kuzum kulanmiyorumdaEmzirdigin için söktürücüde kullanamiyosun dimi valla çok sıkıntılı bi durum kuzum ya ne diim biran önce rahatlarsın inşallah Allah yardımcın olsun