Canım sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlım hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah bizlerdende duanı esirgeme hamişlerin duası makbul ve kabul olurmuş balımAmiinn inşallah canmm benmkide bu kadarcık bu hafta benmde adet hafta geçsin bende gidcm aile hekimine öğreneli yarn bi hfta olacak inşallah
Artma var kuzum ama sen dua etCok kotuyum cok üzülüyorum 1.kan testim 253 cikti 2 gun sonra 2.kan testim 292 cikti doktor cumaya kadar bekleyelim dedi beta hcg 2 ye katlanmazsa saglikli olmuyormus zaten; (
Üzülme tatlım bol bol dua et kuranını oku tevekkül et inşallah değerlerin artışa geçerCok kotuyum cok üzülüyorum 1.kan testim 253 cikti 2 gun sonra 2.kan testim 292 cikti doktor cumaya kadar bekleyelim dedi beta hcg 2 ye katlanmazsa saglikli olmuyormus zaten; (
İlerlemiş ama yavaş olmş birazcık yükselir canm allahn izniyleCok kotuyum cok üzülüyorum 1.kan testim 253 cikti 2 gun sonra 2.kan testim 292 cikti doktor cumaya kadar bekleyelim dedi beta hcg 2 ye katlanmazsa saglikli olmuyormus zaten; (
Sinirden kuduracam yaa yok kuzum yok yukleme olmuyor ya bana oyle seyler gelmiyorÇıkıyo yanında dosya seç deyince böyle olmalı canımm
Bilemedmm valla guzummSinirden kuduracam yaa yok kuzum yok yukleme olmuyor ya bana oyle seyler gelmiyor
Özelden dene bana göndermeyi biSinirden kuduracam yaa yok kuzum yok yukleme olmuyor ya bana oyle seyler gelmiyor
Oyyyş niye küsüyon ki canım yaOh oh aferin sizee beni unutun,hepinize kustum,
Hayirr neden unutalim kii seni severim ki coook hattaOh oh aferin sizee beni unutun,hepinize kustum,
Dur deneyeyim kuzumÖzelden dene bana göndermeyi bi
Kızz niye küsüyon zavallı bi resm gönderck gönderemiyoHayirr neden unutalim kii seni severim ki coook hatta
Resim yuklemesi yapamiyorum onu stresi var su an :)
Demii yapamadim gitti bebek de yapamiyorum resimde yollayamiyorim kiz ne kadaan beceriksizimm beeenKızz niye küsüyon zavallı bi resm gönderck gönderemiyo
Demii yapamadim gitti bebek de yapamiyorum resimde yollayamiyorim kiz ne kadaan beceriksizimm beeen
Bende seni cok,seviyorummHayirr neden unutalim kii seni severim ki coook hatta
Resim yuklemesi yapamiyorum onu stresi var su an :)
Bak,beni unutmayin ben cok nazliyimOyyyş niye küsüyon ki canım ya
Uyumuyorum canim misafirim vardi giremedim bana biri bisimi dedi ?Yeni topik açılsın o zaman kuzu ya hem_Masalim_ gündüz uyuyor gece oturuyor ortalarda olmadığına göre :))