Şimdi yapsan için rahat olur du düşünmezdin. Uzun zamandırmı deniyosnBakalım yarın olmazsam yapıcam test çıkacağını sanmıyorum gerçi ama
İnşallah tutar canmm sağon kürü yakı yum. Günü sabah ilişki bunları dene kesinlikleKızlar merhaba benimde bat 1 ocak adetim daha dün bitttiiii inşallah bu ay tutarrrr
Bende yaģmur canim guzel arkadaslarim :)Mrb eliff bende Ozlem ben iyiyim sen nasilsin kac yasindasin
Canım bende dün başladım soğan kürüne sabah akşam aç karnına iciyorum inşallah tutarİnşallah tutar canmm sağon kürü yakı yum. Günü sabah ilişki bunları dene kesinlikle
Hosgeldinnnnn bizim topigin yeni uyesiOhhh misss kafayi dagitalum bu grupta da azicik eglenelim :)))
Nasi icisin sen onuu :) tadi nasi bariiCanım bende dün başladım soğan kürüne sabah akşam aç karnına iciyorum inşallah tutar
Bende de war o delilikten :)Hosgeldinnnnn bizim topigin yeni uyesideli olmayabin burda isi yok
Azicik sogan kokuyorsun :)Nasi icisin sen onuu :) tadi nasi barii
Valla hiç zorlanmiyorum çok şükür bir dikişte gidiyoorrrNasi icisin sen onuu :) tadi nasi barii
Walla ne zaman geciyo zaman gecincede pos cikiyo ya o cok kotu yaaaBende de war o delilikten :)
Kahrolsun satlar batlar 9 ay boyunca gelmesin o satlar batlar :))
Ama cok saglikli bir kur o ben icebilsem denerim ama midem kalkiyorValla hiç zorlanmiyorum çok şükür bir dikişte gidiyoorrr
Alahimm kokusu yuzunden icmem ben onu bikkeree kovis bana yanasmazAzicik sogan kokuyorsun :)
Tadi normal ama kokusu iiyyyy:)))
Teşekkür ettimm ictiklerimiz hepimize şifa olsunAma cok saglikli bir kur o ben icebilsem denerim ama midem kalkiyor
Afiyet olsun sana bebisim :)
Gelsin cift cizgilerrrr :)))Bende test yapcm kızlar birazdann
Ay yap at burayada merak ettimBende test yapcm kızlar birazdann
Oh oh afiyet olsunnn yarasinnnValla hiç zorlanmiyorum çok şükür bir dikişte gidiyoorrr
Hayirlisi Allah dan vardir bize de yazilan yaziWalla ne zaman geciyo zaman gecincede pos cikiyo ya o cok kotu yaaa
Canım bende dün başladım soğan kürüne sabah akşam aç karnına iciyorum inşallah tutar