FistikYok yok citrsinzzzz
Aminn cnm benim insaAllahAYnen kuzum
Mutlu anlarimizi d ayazariz insallahhh
:) simartmayin bak sonra tepenize cikarimKizzz seninyerimm ben yaa taze gelin kucuk gelin :))
Cik kixz hakediyorsun simarmayi :):) simartmayin bak sonra tepenize cikarim
Olucak balimmm hayirlisyla uzme o guzel canini daha cok gencsin ALLAHIM nasip edicek INŞALLAHYa ben ne yapayim yas oldu 23 5 yillik evliyimm afedersiniz acmadigim dr kalmadii ameliyatlar tedaviler derkenn eni sonu deliligim tutu biraktim dr o sira hamile kaldimmm sevindik etikk 4 aylik oldu cinsiyetini ogrenmeye giderken kalbi durdu dediler Genede sukur etiik Simdide kurtajdan sonra 4 ayim deniyoruzzz her ay ama tuturamiyozz korkuyorum ya yine 5 yill olmasaa diye
Iyi gecelerrr guzelimKizlarrr size doyum olmuyor.elim sizden olmuyor ama sabah 6 da uyanip ise gitmem lazim
Sizi cok seviyorum
Sabah bulusmak hayirli haberler almak umuduyla insallah uyuyorum ben
Sizi cooook seviyorim
Hayirli geceler kuzularim
Hayirli geceler bal kaymagimKizlarrr size doyum olmuyor.elim sizden olmuyor ama sabah 6 da uyanip ise gitmem lazim
Sizi cok seviyorum
Sizi cooook seviyorim
Yok valla artik uzmuyorummm. cani nezaman isterseee vallaa ozmn olsunnn ben ellimden geleni yapicamm olursa olur olmasa keyfi bilir cnmizdan olduk cok pesine dusmemek gerekOlucak balimmm hayirlisyla uzme o guzel canini daha cok gencsin ALLAHIM nasip edicek INŞALLAH
Sanada hayrli gecelerrrrr şeker insan :)Kizlarrr size doyum olmuyor.elim sizden olmuyor ama sabah 6 da uyanip ise gitmem lazim
Sizi cok seviyorum
Sizi cooook seviyorim
Iyi geceler cnmmKizlar bende uyuyorum ballarrr öpüyorum sizi hayirli geceler prensesler
Isleri var dir isleriBugün herkes erkenden dökülüyor ne hayrr
Dun sabaha kadar oturdum test yapacam heyecaniyla Kuzu simdide uyku erken geldiiiiBugün herkes erkenden dökülüyor ne hayrr
Ne yapimm bu sateee uyoyolarmis peh kulahima anlatsinlarrrAllah senii emi
Uyuyun uyuyun canlarım yarın konusrz öptüm kocamannnnnnDun sabaha kadar oturdum test yapacam heyecaniyla Kuzu simdide uyku erken geldiiii