- 30 Mart 2016
- 836
- 432
- 34
-
- Konu Sahibi chopinnocturne
Oda ole dıo xd sıgortn yatrrm dıo para zatn alıom maas yetmıo xd cocuk yapacaz dıo ıs neyıne evnn kadını cocuklrnn anadı ol dıo xdAaaa kocaya bak o zaman sana maaş versin sigorta ni yatirsin
Eve bakiyorsa sigortan yapacaksa memur degil sen otur paraciklarini yeOda ole dıo xd sıgortn yatrrm dıo para zatn alıom maas yetmıo xd cocuk yapacaz dıo ıs neyıne evnn kadını cocuklrnn anadı ol dıo xd
G.geldin balim
O zaman ben iş doğru benceBen maza myduruyum colin de xd esımunde kendı sırketı var ben maza sevıom dıe cıkmıom ınsaat sırktı var esım ınssat muhendısı
valla olabilir.pek muhatap olmuyorumHemsireyim.tasarımcı erkekler şey oluyo kız böyle o gibi erkekten sayılmıyor gibi
Hoß buldum kuşumG.geldin balim
AnlamadımO zaman ben iş doğru bence
Yanlış yazdım bebis dogur benceO zaman ben iş doğru bence
O onun sorunu bana ne. Yaparken dusuneydi.Abuuu nasıl bakacak
Arkadasa gittiydim valla cok deli dedokodular duydum aklım ciktiDonusunboylemiolacakti sen bugün nereye gittin sende dedikodu varmi
Yanı ıstyorum bende xd aslnda maza mudur olnca pek bısy yapmıon xd emr edıon bayılıom ya benım elemanlar kaynak cok sevıom cocukları ıs vakıt gecıo gır gır samata hele bıde hergun farklı ınsan gul gul olyozYanlış yazdım bebis dogur bence
Puhahaha bu ne sinirO onun sorunu bana ne. Yaparken dusuneydi.
Ay ne duydun ne duydun bizden cikmaz aramızda kalir; )Arkadasa gittiydim valla cok deli dedokodular duydum aklım cikti
Bogazlayip kanala atasim var o kadar gicigim:))))Puhahaha bu ne sinirbana da ne naparsa yapsin canı cehheneme; )tövbe ya allah kolaylık versin o kisiyede
aynen ya ne duydun meraktan 4 kose benAy ne duydun ne duydun bizden cikmaz aramızda kalir; )
Kiz bu dedikodu bizim cok isimize yaramaz bizim komsu vardidaArkadasa gittiydim valla cok deli dedokodular duydum aklım cikti
Kiz hocaefendiyle alakali degilaynen ya ne duydun meraktan 4 kose ben