- 1 Şubat 2014
- 791
- 86
- 34
- Konu Sahibi chopinnocturne
Haha gerci erkekleein okuzlugu isviçreli bilim adamlari tarafindan bile çozulemediHmm derin mevzular bizi asar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha gerci erkekleein okuzlugu isviçreli bilim adamlari tarafindan bile çozulemediHmm derin mevzular bizi asar
İyiyim sağol sen nasilsin
Sen iyi oldugunu san. Kafani kiracam senin.İyiyim sağol sen nasilsin
Sen iyi oldugunu san. Kafani kiracam senin.
Abuuu nasıl bakacakEn taze dedikoduyu ben yapiim. Eltim ikiz hamileymis. Ustelik 3 yasinda ikizleri var. Ama hamilelik sebebi tamamen kiskanclik.
geldim vişnem.sen gel dersinde ben gelmez miyim
Kız dedikodu topicigeldim vişnem.sen gel dersinde ben gelmez miyim
vişnem:)benim senden umudum var. ama ben dedim ya hanzoların içinde zor saka saka kokmuslar zatenKız dedikodu topici
herkes birbirine kıskanır hamile kalmış biz daha babasını bulamadikki çocuk doguralim
Hak doları boşver hoca efendinin kardeşi varsa onu tavlariz sanavişnem:)benim senden umudum var. ama ben dedim ya hanzoların içinde zor saka saka kokmuslar zaten
Buyrun benimHak doları boşver hoca efendinin kardeşi varsa onu tavlariz sana
Bu arada H herzaman kim yav Donusunboylemiolacakti yazacaktim az once
Bende adliye diye dusunmustum ama benimki degilmisSenin meslek ne balim askeriyedemi çalışıyorsun alayı erkek
Hak doları boşver hoca efendinin kardeşi varsa onu tavlariz sana
Bu arada H herzaman kim yav Donusunboylemiolacakti yazacaktim az once
ayy onun gibi bi şey tasarımcıyım ben makina muhendisi gibi bisey.senin meslek neSenin meslek ne balim askeriyedemi çalışıyorsun alayı erkek
Kiz ahirzaman die birni cagirdim aen diyegel dedikodu yapiyoruzBuyrun benim
Ay ben calsyorum da normlde bu aralar evdeyım ısden ızın aldım koca dıoncalısma xd ay herıf alıstı napym kızlar e tabı yemk fln hsiazr gelmeye sunuda beraber yaok demıom 2 haftdr cık ısden dıo xdBuyrun benim
Hemsireyim.tasarımcı erkekler şey oluyo kız böyle o gibi erkekten sayılmıyor gibiayy onun gibi bi şey tasarımcıyım ben makina muhendisi gibi bisey.senin meslek ne
Aaaa kocaya bak o zaman sana maaş versin sigorta ni yatirsinAy ben calsyorum da normlde bu aralar evdeyım ısden ızın aldım koca dıoncalısma xd ay herıf alıstı napym kızlar e tabı yemk fln hsiazr gelmeye sunuda beraber yaok demıom 2 haftdr cık ısden dıo xd