- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- Konu Sahibi chopinnocturne
Bilmem hic girmemis bugun. Kocisiyle falanmi atosyi ki. Yada gezme tozma islerindemiki. Misafiri gelecekti ama bugunmu onu bilmiyom.Evet o nerde bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem hic girmemis bugun. Kocisiyle falanmi atosyi ki. Yada gezme tozma islerindemiki. Misafiri gelecekti ama bugunmu onu bilmiyom.Evet o nerde bugün
Mesguldur ozamanBilmem hic girmemis bugun. Kocisiyle falanmi atosyi ki. Yada gezme tozma islerindemiki. Misafiri gelecekti ama bugunmu onu bilmiyom.
Yani muhtemelen.Mesguldur ozaman
Hahahahahahahahaha :)))Ne yaparken deseydin:)))))))
Çok teşekkürlerrrr :))Selam kızlarr hayırlı olsun topiğin
E açalım muhabbetHolsunkodu hani muhabbet
Hmm derin mevzular bizi asarE açalım muhabbet
O zaman konuuu
Erkeklerin öküzlüğü olsun:)
Oglumun naziyla ugrasiyom. Sen napiyonKiz zey-mur ne yapiyon
Kocan okuz olmayinca asar tabi.Hmm derin mevzular bizi asar
Bende belki misafir gelir diye kisir yaptim sigara bogregi yaptim kiz birakirsa bide kek yapcamOglumun naziyla ugrasiyom. Sen napiyon
Oyle ne yapayim dun kiz hic uyumadi babasi geldi al dedim sen bak saclarimi boyadim banyo yaptim geldim uyutmus kiziKocan okuz olmayinca asar tabi.
Masallah masallah. Hamarat hatunun hali baska. Bende alman pastasiyla puding yaptim.Bende belki misafir gelir diye kisir yaptim sigara bogregi yaptim kiz birakirsa bide kek yapcam
Ohh valla. Ben al jizi bi wcye gidiin diyom. Ciktiimda kiz baskasinda oluyoOyle ne yapayim dun kiz hic uyumadi babasi geldi al dedim sen bak saclarimi boyadim banyo yaptim geldim uyutmus kizi
Alman pastasi o nasil biseyMasallah masallah. Hamarat hatunun hali baska. Bende alman pastasiyla puding yaptim.
Keki ortasindan kesip muhallebi dokuyon. O kadar. Basit yani. Ama keki normal kek diil.Alman pastasi o nasil bisey