Adet belirtin mi yokBenim bugün adetimden geçen 3.gündü dayanamayıp test yapanlardanim maalesef sonuç negatif ve hiç bir belirtim yok adet belirtisi nolacak acaba ya
Ne kadar geldi kanMerhaba bende bebek düşünen arkadaslardanim bu ay adetim 5 gun geciktikten sonra oldu suan bitmesine 1 gun var ama bel agrim ve kasiklarimda agri var normalde bu şikayetleri yasmazdim acaba üstüne görmüş olabilirmiyim
Evet hiç bir adet belirtimde yok ilginç bi şekildeAdet belirtin mi yok
Benimde şu an sanki adet olucak gibiyim ya. Hava değişikliği mi dicem bilemedim kiEvet hiç bir adet belirtimde yok ilginç bi şekilde
Fotoğraf at bakalım cnmBennimde adetim 5 gun gec kaldi iki gundur az kanama var ilk basta pembemsiydi suan normal kan renginde ve adet kanim gibi degil az ama hic bir adet belirtisi yok test yaptim silik cikti.
Ne zaman yaptınki . Bekle atma geç saatlere kadar bekle. Sonradan bakalım koyulasmaya başlar miCok silik oldugu icin kameradan cikmio canim
Sabah ilk ıdrar daha net çıkarıyor. Ama gene bekle bakalım benim de görünmücek kadar silikdi sonra 2 saat sonra koyulastiBu sabah ilk idrar testiydi ben aksam yaptim ondan mi acaba
Biraz daha geçsin bekle kuzumValla bu ayni duruyo bi saat olmustur
Tamam canim
Certain boyle belirgin cikartiyor varsa. Miratech diye bi marka var bakarken gozlerim sisiyo o cizgiyi gorene kadar..Seninki belirgin baya
Benimde şu an sanki adet olucak gibiyim ya. Hava değişikliği mi dicem bilemedim ki[/QU
Hiç bilmiyorum Allahım gonlumuzden geçeni hayırlı kilsin inşallahBenimde şu an sanki adet olucak gibiyim ya. Hava değişikliği mi dicem bilemedim ki
Bilemedim aceba regl mi oldun ay çok karışık kafamBulundugum yerde sadece benim aldigim var ya sansima istedim ama yoktu bakalim kan testi ne cikcak ama kanamam hala var benim az az