- 18 Eylül 2016
- 152
- 47
- 28
Allah Allah çok garip. Inşallah gebis olursun. Uzat ayaklarını yukarı kaldirBenimde hic boyle hasta olmadim hem acisiz hemde oncekine gore az
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Allah çok garip. Inşallah gebis olursun. Uzat ayaklarını yukarı kaldirBenimde hic boyle hasta olmadim hem acisiz hemde oncekine gore az
Kimyasal gebelik geçirdim ağrın hafif oluyo ama kan durup durup koyu geliyor. Sonra parça geliyor böyle kuru üzüm gibiTamam cnm kimyasal mi acaba o acisiz mi oluyo ki cok karmasik yarin ins belli olur
Canım adet bitti mi beraberlik olursa çok çok dahs iyi olur. Ben adetim bitti beraberlik yaşadım. 2 günde bir ilişki. Birde regl takvimi indirdim. Son adet tarihimi girdim ovalasyon ve yumurtlama donm tarihleri yaziyo. Çok doğru yaziyo. Adet olunca tikliyosun bitince bittiye tikla. Yumurtlama ovalasyon diyo o tarihte bebek tutu yokızlar ya bi bakar mısınız =) benim sat ay sonuna denk geliyor, geçen akşamdan sabaha kadar bir baktım göpüslerim şişmiş bir anda, normalde de adetimden 10 gün önce şişmeye başlardı ama akşamdan sabaha olunca bir anda değişik geldi, bu gün biryerde okudum, göğüslerin şişmesi falan yumurtlama belirtisiymiş, kafam karıştı, hani adetten bilmem kaç günle, bilmem kaç gün arasında oluyordu, bilenler varsa yazabilir mi lütfen canlar
Canım adet bitti mi beraberlik olursa çok çok dahs iyi olur. Ben adetim bitti beraberlik yaşadım. 2 günde bir ilişki. Birde regl takvimi indirdim. Son adet tarihimi girdim ovalasyon ve yumurtlama donm tarihleri yaziyo. Çok doğru yaziyo. Adet olunca tikliyosun bitince bittiye tikla. Yumurtlama ovalasyon diyo o tarihte bebek tutu yo
Benim tuttu çok şükür yarabbimtatlım şua yazdıklarını okuyunca kendim yazmışım gibi oldu valla =) aynen birebir aynılarını yaptım bu ay valla, sat 28 eylül olması lazım, o güne kadar da gün aşırı devam edicem bakalım ilişkiye
Benim tuttu çok şükür yarabbim
Sagol canım Allah razı olsun inşallah Rabbim sizleri de mutlu olsun inşallah darısı başınaayy ne güzel maşallah,allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin, darısı bizlerin başına =)
Sagol canım Allah razı olsun inşallah Rabbim sizleri de mutlu olsun inşallah darısı başına
Evetamin canım benim inşallah, senin ilk denemen miydi
Evet
Aslında ben istiyodum esim istemiyodu. Erken diyodu. Daha 21 yaşındayim çünkü. Adetimden sonra 2 günde bir beraberlik oldu . 2 kere mi ne korunmadim. Esim de yatmam i istemiyordu hamile kalıtım diyehemen ayağa kaldiriyodu icime akmasin diye. Sonra tuttu.
Amiin bebeğim sagol Allah herkese nasip etsingerçekten Allahın işi, ben çok sevindim sizin adınıza, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
amiin inşallah canımAmiin bebeğim sagol Allah herkese nasip etsin
Bakalım yarın sabah 8 buçukta randevum inşallah hayırlı haberler alırım. Gebelik olmasa bile hastalık olmasınGecikme çok fazla ilk önce beta ya baktir belkide geç dollenme olabilir dicem de onun için de çok fazla jinekoloji ye görün canm