- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 974
- Konu Sahibi dorugunannesi
wuuhuuuu dedikodu mu vaarr...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amaninnnnnnnnn yarın hastaneye gidicem hanımlar
olmazmı hg. cnm
hoş geldiin şeker evet dedikodu vardada arkadaş bir anlatamadı hee bekliyoruz heyecanla
hayrola cnm:26:
dedikodu yu yazdım yukarda kız iyi oku dahası yarın
ayyy ne pişirecem derdinden bıkdım valla. aşkım gelir az kaldı ben kaçıyım.çoluk çocuk bilgisayarmı yiyecek.havada güzelki bi yemekden sonra bi yürüyüş yapıyım kocişle. kafam dağılsın. yarın kaldığımız yerden dvm hanımlar. burda olun
emredersin komutanım
kadın doguma okadar korkuyorumki yaaa smir testi yaptırmıstım inş temiz cıkmıstır
aferin asayişi bozmayın altını üstüne geitirin buranın. öle yok yeni yok eski yok her gelen muhabbet edecek. kapak olsun birilerine tatlım ya bende korkuyorum kd. cudan ama napıcan temiz cıksında çnemli olan o sağlık sonuçta kadın olmanın zorlukları. yarın alırım haberini yaradana emanet
inşallah Allahın izniyle sonucun temiz çıkacak...
slmsivaslim bende geldim ne zamandir burdayim bi sohbette dahil olmadim kismet buraymis
gidiyorum bütün aşklar yüreğimde dırırıııımm
inş şekerim yaa gercekten su kadın dogum diince bütn iliğim kemigim çekiliyo
hoş geldin şekerimm
aynen..:18::18:
artık düşünme yarın ola ,hayır ola
hosbuldukben fazla aktif olamam ama arada dedikoduya gelirim iki cocugum varda biri 1.5 yasinda biri 3..5 aylikonlardan zaman buldukca artik