- 10 Nisan 2014
- 1.090
- 276
- Konu Sahibi dorugunannesi
Kızlar dökün içinizi, kocayamı kızdın yaz. kv mi kızdın dök içini,manav çürük mü vermiş sebzeyi.aklına gelen her konuda burda konuşuyoruz. Eski yeni die ayrım yapmıyoruz. E hadi hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar dökün içinizi, kocayamı kızdın yaz. kv mi kızdın dök içini,manav çürük mü vermiş sebzeyi.aklına gelen her konuda burda konuşuyoruz. Eski yeni die ayrım yapmıyoruz. E hadi hayırlı olsun
selam az önce forumdan hatunun tekin kızdım ne insanlar var yaaa her yerde çıkıyo bi arıza sen başla hadi kim kızdırıyo seni
yavrumm ne kavga ediyosun sakın cevap verme onlar zaten sürekli banlanan insanlarr ben huhuuuuuuuuuuuuu kimse yokmu diye yazmıstım ya ona laf ettiler kavga edeyim diye halbuki hepsini tanıyorum da onlar beni tanımadı bende salladım
salla sallaaaa dırırım dırırım dırırırımmm obaaaa.
selam az önce forumdan hatunun tekin kızdım ne insanlar var yaaa her yerde çıkıyo bi arıza sen başla hadi kim kızdırıyo seni
hg. önce cnm.selam az önce forumdan hatunun tekin kızdım ne insanlar var yaaa her yerde çıkıyo bi arıza sen başla hadi kim kızdırıyo seni
kız bu deli kız hala onlarla kavga ediyor yaaaa
salla sallaaaa dırırım dırırım dırırırımmm obaaaa.
hg. önce cnm.
herşey dermişim. sakin olun kızlar kızmayın.relax başka kızacak şeymi yokda burdaki hatunlara kızıyorsunuz onlarda bunu istiyor zaten. gaza gelmeyin.
valla ilk sayfasa sinir stres olduk daha biz burda ne sohbetler ederiz ne sohbetler
ayy açılışa bir kurban keseydik. bir bando havai fişek falan hahaha..
sarmaya yer arıyolar belli neyse
hani senden bi dediodu bişey görmedik henüz habire bizim ağzımızı arıyosun olmuyo böyle
tatlım yeni başladık nice 100000 lerevalla ilk sayfasa sinir stres olduk daha biz burda ne sohbetler ederiz ne sohbetler
sarmaya yer arıyolar belli neyse
kim kız kim sardı sana
hani senden bi dediodu bişey görmedik henüz habire bizim ağzımızı arıyosun olmuyo böyle
tatlım yeni başladık nice 100000 lere
cnm dedikodu çok ama isim veremiyoruz.kurallar.isimsiz istersen yazıyım
hg. önce cnm.
herşey dermişim. sakin olun kızlar kızmayın.relax başka kızacak şeymi yokda burdaki hatunlara kızıyorsunuz onlarda bunu istiyor zaten. gaza gelmeyin.
yavrum canımm insanlardan her zaman olgun tepkiler bekleyemezsin canım benim bu kadar her seye sinirli tepki verme sonucta tabiki kendilerini haklı cıkarmaya calısacaklar uyma sen onlaraa yoksa sapıgın olmaktan vaz gecerim hee
tatlım yeni başladık nice 100000 lere
cnm dedikodu çok ama isim veremiyoruz.kurallar.isimsiz istersen yazıyım
haydi yaz yaz merak ettim
yaz yaz çok heycanlı
dök içini
erkek olduğundan şüphelenilenmi dersin, yoksa evli adamla beraber olupda adamın karısını takip için girenmi ohuuuuu