- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
ama ilaclari kullanmaya daha yeni basladik antibiyotik de var ustelik acaba diyorum ilaclar mi terletiyo soguk soguk yada hasta mi halaDoktora yeniden götür lütfen. Zaten salgın var, biz bile perişan haldeyiz yavrucak ne yapsın. Bu hastalık biraz yapışkan, iyileşmek uzun zaman alıyor ve tekrarlıyor. O yüzden yeniden götür kızını.
Antibiyotik verdiğine emin misiniz? Bu salgında antibiyotik zaten işe yaramıyor ama aksi bile olsa hemen iyileşmesi mümkün değil. Bana kullanılan ilaç miktarı doz aşımına uğramış gibi geliyor. Soğuk terlemesi tuhaf. Verdiği ilaçları bir özelden yazın bakalım ne şekilde kullanılmasını önerdiğini de. Çocuğun yaşı boyu ve kilosu da gerekli.ama ilaclari kullanmaya daha yeni basladik antibiyotik de var ustelik acaba diyorum ilaclar mi terletiyo soguk soguk yada hasta mi hala
sulandiriliyor birtanesi toz halindeydi sabirsam o antibiyotik ..suan aklimda degil bakinca yazicam siz saglikvimisiniz..doz asimi nedir kiAntibiyotik verdiğine emin misiniz? Bu salgında antibiyotik zaten işe yaramıyor ama aksi bile olsa hemen iyileşmesi mümkün değil. Bana kullanılan ilaç miktarı doz aşımına uğramış gibi geliyor. Soğuk terlemesi tuhaf. Verdiği ilaçları bir özelden yazın bakalım ne şekilde kullanılmasını önerdiğini de. Çocuğun yaşı boyu ve kilosu da gerekli.
birde canim senin bahsettigin salgin hangisiAntibiyotik verdiğine emin misiniz? Bu salgında antibiyotik zaten işe yaramıyor ama aksi bile olsa hemen iyileşmesi mümkün değil. Bana kullanılan ilaç miktarı doz aşımına uğramış gibi geliyor. Soğuk terlemesi tuhaf. Verdiği ilaçları bir özelden yazın bakalım ne şekilde kullanılmasını önerdiğini de. Çocuğun yaşı boyu ve kilosu da gerekli.
oksuruk salgini mi varki benim.haberim yok acabaYa nekadar cocuk bebek gorduysem hepsi oksuruyor takir takir , sifalar versin minnaga..
Sanırım öyle.oksuruk salgini mi varki benim.haberim yok acaba
Tablet şeklinde mi ? Yoksa poşet şeklinde mi? Nac 600-900 var mı ilaçlar arasında?sulandiriliyor birtanesi toz halindeydi sabirsam o antibiyotik ..suan aklimda degil bakinca yazicam siz saglikvimisiniz..doz asimi nedir ki
oo supet bi uyeye catmisim ozaman :)Nac 600?
Medisinal Kimya Doktoruyum, alanım tıbbi ilaçlar ve haliyle hastalıklar...
Doz aşımı şu oluyor. Boy kilo orantısına göre alınması gereken bir doz vardır, eğer bunun altında kalınırsa tedavi olamaz, üzerine çıkarsa bu şekilde yan etki olabilir. Özellikle şurup ve ağrı kesici ateş düşürücü ilaçlarda bu yaşanabiliyor çocuklarda.
Sadece çocuklar, bebekler olsa iyi. Erişkinlerde de var... Önce boğazda kaşıntı ve yanma ile başlıyor sonra ciğerlere inip feci öksürük yapıyor. Bünyeye göre dalgalı ateş yapabiliyor. Bünye kuvvetliyse ateşsiz geçiyor.Çok inatçı bir hastalık ve tekrar etme ihtimali var.Ya nekadar cocuk bebek gorduysem hepsi oksuruyor takir takir , sifalar versin minnaga..
İlacın ne olduğunu bilemiyorum o yüzden evet veya hayır diyemem.oo supet bi uyeye catmisim ozaman :)
aslinda toz ilacin ustunde yarim olcek yaziyo sanirim ben tam veriyodum.ondan mi ki soguk ter atiyor
evet feci oksuruk var cigrden cigerfen oksuruyorSadece çocuklar, bebekler olsa iyi. Erişkinlerde de var... Önce boğazda kaşıntı ve yanma ile başlıyor sonra ciğerlere inip feci öksürük yapıyor. Bünyeye göre dalgalı ateş yapabiliyor. Bünye kuvvetliyse ateşsiz geçiyor.Çok inatçı bir hastalık ve tekrar etme ihtimali var.
Özel mesajı yanıtladım. Burada da yazayım. Tahmin ettiğim gibi ateş düşürücü özellikli iki ilaçta doz aşımı var. Yarım dozu geçme ve bol su içir kızına. Soğuk terin geçmesi için bir kaç gün gerekebilir fazla yüklenmiş.evet feci oksuruk var cigrden cigerfen oksuruyor
Özel mesajı yanıtladım. Burada da yazayım. Tahmin ettiğim gibi ateş düşürücü özellikli iki ilaçta doz aşımı var. Yarım dozu geçme ve bol su içir kızına. Soğuk terin geçmesi için bir kaç gün gerekebilir fazla yüklenmiş.
canim cok saol deniyecem alincacok gecmıs olsun butun hasta aılelere, oksuruk ıcın bı yontem soyleyebılırım arkadaslarımda bende cocuklarımıza uygulayınca cok sukur sonuc aldık,,
burun akıntısı vardı benım kızımın oksurugun yanında burnuna serum fızyolojık sıkıp temızlemeden sıcak bı banyo yaptırdıktan sonra aynı sıcak ortamda gıydırıyorum ssırtına mercımek tanesı kadar vıks surup masaj yapıp kapatıyorum bıde ayaklarının altınasurup bol bır corap gıydırıp sıcacık yatırıyorum tabı o gece baya terledıgı ıcın ıkı kez ustunu degıstırıyorum cok sukur ertesı gune oksuru nerdeyse bıtmıs uyanıyo tavsıye ederım cok yararını gordum ama banyo sırasında ve ssonrasında usumemesıne dıkkat edın lutfen,
allah sıfalar versın yavrucaklara
rıca ederım ,canim cok saol deniyecem alinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?