Çocuk Hastalıkları soguk ter:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
32
arkadaslar kizim oksuruk ve gripten ilac kullanuyir suan..oksurigu azaldi cok az ama yine deva ediyor tabiki....ama kafaya takiyorunsuanda.....2 gundur ozeellikle cok asiri terliyor buz gibi hemde teri.. surekki ust degistiriyirun jizlr....ya neden boyle buz givi eli ayagi falan yūzü hetyeri buz gibi ve terlemesi buzgibi resmen

Doktora yeniden götür lütfen. Zaten salgın var, biz bile perişan haldeyiz yavrucak ne yapsın. Bu hastalık biraz yapışkan, iyileşmek uzun zaman alıyor ve tekrarlıyor. O yüzden yeniden götür kızını.

Doktora yeniden götür lütfen. Zaten salgın var, biz bile perişan haldeyiz yavrucak ne yapsın. Bu hastalık biraz yapışkan, iyileşmek uzun zaman alıyor ve tekrarlıyor. O yüzden yeniden götür kızını.
ama ilaclari kullanmaya daha yeni basladik antibiyotik de var ustelik acaba diyorum ilaclar mi terletiyo soguk soguk yada hasta mi hala

ama ilaclari kullanmaya daha yeni basladik antibiyotik de var ustelik acaba diyorum ilaclar mi terletiyo soguk soguk yada hasta mi hala
Antibiyotik verdiğine emin misiniz? Bu salgında antibiyotik zaten işe yaramıyor ama aksi bile olsa hemen iyileşmesi mümkün değil. Bana kullanılan ilaç miktarı doz aşımına uğramış gibi geliyor. Soğuk terlemesi tuhaf. Verdiği ilaçları bir özelden yazın bakalım ne şekilde kullanılmasını önerdiğini de. Çocuğun yaşı boyu ve kilosu da gerekli.

sulandiriliyor birtanesi toz halindeydi sabirsam o antibiyotik ..suan aklimda degil bakinca yazicam siz saglikvimisiniz..doz asimi nedir ki

birde canim senin bahsettigin salgin hangisi

Ya nekadar cocuk bebek gorduysem hepsi oksuruyor takir takir , sifalar versin minnaga..

sulandiriliyor birtanesi toz halindeydi sabirsam o antibiyotik ..suan aklimda degil bakinca yazicam siz saglikvimisiniz..doz asimi nedir ki
Tablet şeklinde mi ? Yoksa poşet şeklinde mi? Nac 600-900 var mı ilaçlar arasında?

Medisinal Kimya Doktoruyum, alanım tıbbi ilaçlar ve haliyle hastalıklar...

Doz aşımı şu oluyor. Boy kilo orantısına göre alınması gereken bir doz vardır, eğer bunun altında kalınırsa tedavi olamaz, üzerine çıkarsa bu şekilde yan etki olabilir. Özellikle şurup ve ağrı kesici ateş düşürücü ilaçlarda bu yaşanabiliyor çocuklarda.

oo supet bi uyeye catmisim ozaman :)
aslinda toz ilacin ustunde yarim olcek yaziyo sanirim ben tam veriyodum.ondan mi ki soguk ter atiyor

Ya nekadar cocuk bebek gorduysem hepsi oksuruyor takir takir , sifalar versin minnaga..
Sadece çocuklar, bebekler olsa iyi. Erişkinlerde de var... Önce boğazda kaşıntı ve yanma ile başlıyor sonra ciğerlere inip feci öksürük yapıyor. Bünyeye göre dalgalı ateş yapabiliyor. Bünye kuvvetliyse ateşsiz geçiyor.Çok inatçı bir hastalık ve tekrar etme ihtimali var.

evet feci oksuruk var cigrden cigerfen oksuruyor

evet feci oksuruk var cigrden cigerfen oksuruyor
Özel mesajı yanıtladım. Burada da yazayım. Tahmin ettiğim gibi ateş düşürücü özellikli iki ilaçta doz aşımı var. Yarım dozu geçme ve bol su içir kızına. Soğuk terin geçmesi için bir kaç gün gerekebilir fazla yüklenmiş.

Bu öksürük bizde de var ama sadece gece yatınca başlıyor sabaha kadar uykusu 2-3 kez bölünecek kadar oksuruyor
gunduz bir şey yok ateş halsizlik iştahsızlık ve öksürük neredeyse yok ama gece hep böyle... antibiyotikde kullanmadım açıkçası ateş yok. röntgende temizdi. bana da bi yorum yapar mısınız? ara ara geçer gibi oluyor 2-3 gun tamam bu kez geçti diyorum sonra tekrar başlıyor ve 1,5 ayı geçti

cok gecmıs olsun butun hasta aılelere, oksuruk ıcın bı yontem soyleyebılırım arkadaslarımda bende cocuklarımıza uygulayınca cok sukur sonuc aldık,,

burun akıntısı vardı benım kızımın oksurugun yanında burnuna serum fızyolojık sıkıp temızlemeden sıcak bı banyo yaptırdıktan sonra aynı sıcak ortamda gıydırıyorum ssırtına mercımek tanesı kadar vıks surup masaj yapıp kapatıyorum bıde ayaklarının altınasurup bol bır corap gıydırıp sıcacık yatırıyorum tabı o gece baya terledıgı ıcın ıkı kez ustunu degıstırıyorum cok sukur ertesı gune oksuru nerdeyse bıtmıs uyanıyo tavsıye ederım cok yararını gordum ama banyo sırasında ve ssonrasında usumemesıne dıkkat edın lutfen,

allah sıfalar versın yavrucaklara

canim cok saol deniyecem alinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…