- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.665
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Annemle konustum simdi açık açık basks yerlere cekti demek oyle 2 gun bile kimse kimseyi idare edemeyecek durum gelmis ben anladim anliycagimi diyor bende neden elmisim gibi davraniyorsun istememek degil sadece bir bebege o kadar insan cok sacma gereksiz yegenim 5 yasinda zaten cok hareketli ablam desen bakmaya degil sevmeye geliyor babamda surekli emzircem etcem sorun olucak onlar gelip gitsinler sen kal sadece dedim hatta ablam acaba mecbur hssettigi icinmi geliyo hic gelmese mi dedim hayir istedigi icin geliyor sakin ona bu dusuncelerini hissettirme akışına birak filan diyor herkes herseyi biliyor zaten kalabalik degiliz diyo dedim nasil kalabalik degiliz sen ben yegenim ablam babam esim kuslar kediler .. elmisim gibi davranma yanlis anlama bir kisi yeter o da sen ol istiyorum dedim ama sonuc buAblanız gelsin, çocuklarıyla beraber babanızda kalsın. Babanızın yanında olsun. Anneniz sizinle kalsın. Ablanızla babanız günü birlik görüp gitsinler.
Siz ablanıza söyleyemiyorsanız, anneniz ablanıza söylesin. Ablanızı akıl almıyor bu arada. İnsan az biraz düşünür, küçük çocukla yeni doğan bebekli eve kalmaya gidilmez. Hele sizinki gibi ev küçükse.
yaptıkları şeyin tehlikeli olduğunu anlatmaya Bile gerek yok. Şehir dışından gelip, korona morona demeden, bir lohusa ve birkaç günlük bebeğin yanına kalmaya geliyor, üstelik yanında küçük çocukla. Siz lohusayken hastalıklara dAha açıksınız. Bebeğiniz aynı şekilde. Keşke gönül, kalp diye düşünmeden mantıklı olanı söyleyebilseniz.
ablanıza anneniz biraz dikkatli olalım, sonuçta yeni doğum yaptı desin. Ve ablanız, babanızın evinde 10 gün, size gelmeden kalsın önce. Sonra size gelsin.
bir tanıdığımız iki ay önce, bende bir şey yok, torunumu göreceğim diye İstanbul SAN İzmir e gitti. Bir kaç gün sonra korona oldu. Kızının evindeki herkese de bulaştırdı döndü. İlk günlerini kız koronayla geçirdi.
Valla iisin içinden çıkamadım cok haklisin