Çocuk Hastalıkları soguk ter:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bu öksürük bizde de var ama sadece gece yatınca başlıyor sabaha kadar uykusu 2-3 kez bölünecek kadar oksuruyor
gunduz bir şey yok ateş halsizlik iştahsızlık ve öksürük neredeyse yok ama gece hep böyle... antibiyotikde kullanmadım açıkçası ateş yok. röntgende temizdi. bana da bi yorum yapar mısınız? ara ara geçer gibi oluyor 2-3 gun tamam bu kez geçti diyorum sonra tekrar başlıyor ve 1,5 ayı geçti :KK43:
Bahsettiğiniz çocuğunuz mu? Kaç yaşında? Kan tahlili yapılmış mıydı? Gece derken hava karardıktan sonra mı başlıyor yoksa yattığında mı? Odasını ne şekilde ısıtıyorsunuz? Yattığı ortam ne durumda? Doktora şikayetlerden bahsedildi mi, bir tedavi önerisi yapıldı mı?

Son düzenleme:
canim cok saol deniyecem alinca
Türkiye'de baby vicks mevcut değil klasik vicks alıp kullanmaya kalkma lütfen. Bebek ve çocuklarda ani ölüme yol açabilen yan etkileri var Bkz Google. Lütfen Doktoru'nun önerdiği ilaçları doğru doza dikkat ederek kullan ve ekstradan önerilen şeyleri kullanma.

Hanımlar,
iyi niyetiniz ve yardım etmek istediğinizden şüphem yok ama lütfen burada ilaç isimleri yazıp önermeyin, Sağlık Bakanlığı'nın akılcı ilaç kullanımı politikasını destekleyen bir site olarak kulaktan dolma ilaç kullanılmamasını tavsiye ediyoruz.

Sağlık konularında lütfen biraz daha dikkatli olalım.

Son düzenleme:
Bahsettiğiniz çocuğunuz mu? Kaç yaşında? Kan tahlili yapılmış mıydı? Gece derken hava karardıktan sonra mı başlıyor yoksa yattığında mı? Odasını ne şekilde ısıtıyorsunuz? Yattığı ortam ne durumda? Doktora şikayetlerden bahsedildi mi, bir tedavi önerisi yapıldı mı?
Evet benim kızım
3 yaş 4 aylık kan tahlili yapmadı doktor aynen şikayetlerimizi söyledim işte %95 gece öksürüyor birde sabah kalkınca sonra gün boyu oksuruk yok daha sonra öğle uykusu oluyor kreşte ve orda da yine uykuda oksurmeye başlıyormuş ama dediğim gibi öksürük gidip geliyor... Biraz iyileşiyor sonra tekrar şiddetleniyor... Doktor ateş olmaması ve röntgende temiz çıkmasına rağmen dinledi tabi ordada çok bir şey yok dedi sadece 3 haftadan uzun sürdüğü için antibiyotik kullanalım dedi bende başlamadım çünkü doktora götürdüğüm gece mesela tamamen geçmişti 3-4 gun sonra tekrar başladı hafif hafif arada da şiddetleniyor. GEce kaloriferli kendi odasında yatıyor. Su dolu kaplar yapıyorum içine birkaç damla okaliptüs yağı damlatıyorum fayda ediyor mu bilemiyorum ama işte bitkisel içerikli şeyler veriyorum... ama çok yorulduk kurtulamıyoruz.. Ben geri planda geniz akıntısı ve kreşe başlamamızın olduğunu düşünüyorum.. Bunu nasıl çözeriz bilmiyorum.

Back
X