Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hahaha oyke deniyo dimi:)) suz 4 kisi giriyosunuz masallah:)) hamileyken hep derdim seneye su kadar kisi gircez diye:)) sahi napionuz yilbasinda, yok mu hindi yapsn:)
Bende bilmiyorum bu sene 5 kisiyiz gecen senede oyleydi ama kizim hasta gecirmisti yilbasi bilmdm ne umrum degildi: ( cocuklara ozel bisey yapmak istiyorum ama bu tombala olmasin:)
Bende bilmiyorum bu sene 5 kisiyiz gecen senede oyleydi ama kizim hasta gecirmisti yilbasi bilmdm ne umrum degildi: ( cocuklara ozel bisey yapmak istiyorum ama bu tombala olmasin:)
Bizim burada bazı marketlerin içinde pasta,ekmek fırınları var:)Orada taze satılıyor.Bende her hafta alıp dolaba koyuyorum:)Tost gününde onunla yapıyorum çok güzel oluyor:)Bazen tavuklu tost yapıyorum.Sandviç gibi bir şey oluyor.Çok seviyorlar:)
Bizim burada bazı marketlerin içinde pasta,ekmek fırınları var:)Orada taze satılıyor.Bende her hafta alıp dolaba koyuyorum:)Tost gününde onunla yapıyorum çok güzel oluyor:)Bazen tavuklu tost yapıyorum.Sandviç gibi bir şey oluyor.Çok seviyorlar:)