- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Yuk, yapmamDemek ki Kayınvalidende yapacaklar aman sende gidip benim eş gibi kendine pasta falan yapma, yada alma. Sürpriz i bozma sakın sonra heyecanı olmuyor
Boşuna masraf çıkarmam kendime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuk, yapmamDemek ki Kayınvalidende yapacaklar aman sende gidip benim eş gibi kendine pasta falan yapma, yada alma. Sürpriz i bozma sakın sonra heyecanı olmuyor
İyi hadi ne güzel sürpriz varOrasını bilmiyorum, kayınvalidem eşimle market alışverişine çıktığında, görümcemin kızına mesaj geldi.
Aaaa, o da ne telefon benim yanımda şarjdaydı, gördüm ama görmedim
Aynen bırak onlar yapsınDemek ki Kayınvalidende yapacaklar aman sende gidip benim eş gibi kendine pasta falan yapma, yada alma. Sürpriz i bozma sakın sonra heyecanı olmuyor
Aklıma geldi yine, ne gülmüştük enişteyeDemek ki Kayınvalidende yapacaklar aman sende gidip benim eş gibi kendine pasta falan yapma, yada alma. Sürpriz i bozma sakın sonra heyecanı olmuyor
Uyanık seniii ayrıntıları yarın yazarsınYuk, yapmam
Boşuna masraf çıkarmam kendime
İyi hadi ne güzel sürpriz var
Hiç hatırlatma, sabah o uyurken saat 9 da elimde çocuğun ayakkabısı benim ayakkabım evden zor çıktık. Asansörde giydim. Bide yatak odasının camı acık oğlan diyor pasta almaya mı gidiyoruz,duyacak diye aklım çıktı. Eve geldik yine dedi anlamadıAklıma geldi yine, ne gülmüştük enişteye
Oğluşunu dinlemezse, öyle olur
Hiç hatırlatma, sabah o uyurken saat 9 da elimde çocuğun ayakkabısı benim ayakkabım evden zor çıktık. Asansörde giydim. Bide yatak odasının camı acık oğlan diyor pasta almaya mı gidiyoruz,duyacak diye aklım çıktı. Eve geldik yine dedi anlamadı
Sıcakta kucagımda zor gittim geldim, gitmiş kendine pasta almış ben şok bide niye söylemedin diyor
Ben de evlendiğimizden beri her yıl eşime doğum gününde pasta yaparım.Kutlama yaparzı.1 yıl kızdım yapmadımO gün gece görevi vardı.Gece resim yolladı arkadaşlarına bugün benim doğum günüm bana pasta alın kutlayalım demiş ve kutlamışlarAdam illa kutlayacakAma benim doğum günümü pek kutlamaz:)Yoksa doğdum diye yas mı tutuyorHiç hatırlatma, sabah o uyurken saat 9 da elimde çocuğun ayakkabısı benim ayakkabım evden zor çıktık. Asansörde giydim. Bide yatak odasının camı acık oğlan diyor pasta almaya mı gidiyoruz,duyacak diye aklım çıktı. Eve geldik yine dedi anlamadı
Sıcakta kucagımda zor gittim geldim, gitmiş kendine pasta almış ben şok bide niye söylemedin diyor
Demek ki bizim eşlerin huyu da aynıBen de evlendiğimizden beri her yıl eşime doğum gününde pasta yaparım.Kutlama yaparzı.1 yıl kızdım yapmadımO gün gece görevi vardı.Gece resim yolladı arkadaşlarına bugün benim doğum günüm bana pasta alın kutlayalım demiş ve kutlamışlarAdam illa kutlayacakAma benim doğum günümü pek kutlamaz:)Yoksa doğdum diye yas mı tutuyor
Hem kendininkini hatırlatıyor, hemde seninkini arada unutuyor muBen de evlendiğimizden beri her yıl eşime doğum gününde pasta yaparım.Kutlama yaparzı.1 yıl kızdım yapmadımO gün gece görevi vardı.Gece resim yolladı arkadaşlarına bugün benim doğum günüm bana pasta alın kutlayalım demiş ve kutlamışlarAdam illa kutlayacakAma benim doğum günümü pek kutlamaz:)Yoksa doğdum diye yas mı tutuyor
Çocuklar için yapıyorum yoksa yapmamYani özel günlerin önemini kavrasınlar istiyorum:)Oğlum kaç gündür plan yapıyor.Haftaya eşimin doğum günü:)Nasıl yapmayalım diyeyim:)Ama baba bunu pek düşünmüyorDemek ki bizim eşlerin huyu da aynı
Bende hep kendim hazırlardım artık yapmam, nede olsa kendisi alıyor sende yapma bırak. Kendi dogum günümüzde yaparız
Unutmuyor biliyor ama kutlama için özel bir şey yapmıyor:)Kendi kendine pasta yapamazsın.Hazır pastayı sen yemezsin ondan kutlama yapmayalım diyorHem kendininkini hatırlatıyor, hemde seninkini arada unutuyor mu
Çocuklar zaten dogum günlerini iple çekiyor :) sen yine bi püskevüt pastası yap bari, çocukların gönlü olsunÇocuklar için yapıyorum yoksa yapmamYani özel günlerin önemini kavrasınlar istiyorum:)Oğlum kaç gündür plan yapıyor.Haftaya eşimin doğum günü:)Nasıl yapmayalım diyeyim:)Ama baba bunu pek düşünmüyor
Nasip bakalım artık:)Çocuklar zaten dogum günlerini iple çekiyor :) sen yine bi püskevüt pastası yap bari, çocukların gönlü olsun
Dışarda yemeğe gidilebilir, kızlar becerikli, onlara pasta yaptırılabilirUnutmuyor biliyor ama kutlama için özel bir şey yapmıyor:)Kendi kendine pasta yapamazsın.Hazır pastayı sen yemezsin ondan kutlama yapmayalım diyor
Benimkinin de 23 ünde doğum günü, Allahtan o gün günüm var. Hazırlığı anlamayacakÇocuklar için yapıyorum yoksa yapmamYani özel günlerin önemini kavrasınlar istiyorum:)Oğlum kaç gündür plan yapıyor.Haftaya eşimin doğum günü:)Nasıl yapmayalım diyeyim:)Ama baba bunu pek düşünmüyor
yine yapacaksın gibi, sinyaller alındıNasip bakalım artık:)
Erkeklerde bahane çok bacımDışarda yemeğe gidilebilir, kızlar becerikli, onlara pasta yaptırılabilir
Benimkinin de 23 ünde doğum günü, Allahtan o gün günüm var. Hazırlığı anlamayacak
Kızlar geçen yıl bana pasta yaptılar.Sabah 7'de kalkmışlar ve borcamda yapmışlar:)Ama eşim evde değildi:)Yani çocukların kendi başlarına çabalaması ayrı bir şey:)Dışarda yemeğe gidilebilir, kızlar becerikli, onlara pasta yaptırılabilir
Benimkinin de 23 ünde doğum günü, Allahtan o gün günüm var. Hazırlığı anlamayacak
Çocuklar için yapacağım:)Bir etkinlik diyelim:)Bugün bile çok zorlandım ,çok sıkıştım ama kızlar sadece bugün müsait diye bugüne aldım:)Bir değişiklik olsun diye:)yine yapacaksın gibi, sinyaller alındı