- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok fikir vermim, herkes kendi bulsunYaz istiyorsan:)
Aynen al 5 kutu kaçak sigara koy evine sonra ihbar etKizzz okudum anamne deyim alma mazlumun ahinda cikar mahpusta mahpustaa mi deyim ne deyim.Benim.adamida aliyorlardi bir gece arakadaslariyla antalyada otele giris yapinca bir sure sonra jandarmalar alip goturmus.Otel kayit sisyeminde gbt ye bakimca direkt aliyorlar.Benim cok yakin arkadasima adamin biri saldirmisti.Uzaktanda benim adam goruyor adam 6 aylik cocuk kucaklarinda kizin annesinede kizada hem sozlu hem fiziki saldiriyor. Benim adam supermen uç demis tamam sakin olun vs adam sovmeye devam edince kafa atar sariyerin gencleride olaya dahil bilncsiz kadin dusmani patates olmus ordan da ceza cikmis .zink adami almislar.garibim banada diyemiyo korkusuna bisey derm diyebenim kp de alsalarda kv dem dirdirindan kurtulsa azicik.kacak sigara mi sattirayim ne diyosun
tamamm o is bende kanit birakmayim muneee silee misinnnkanitlari kazen abeyyyAynen al 5 kutu kaçak sigara koy evine sonra ihbar et
Sonra seyeyle cümbüşü
Kaynana kaçakçı çıkmış, en tehlikelisiAynen al 5 kutu kaçak sigara koy evine sonra ihbar et
Sonra seyeyle cümbüşü
Ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyorBen de bugün bazlama yaptım:)Mezeler gelsin içine banmak için:)
Eki Görüntüle 2211285
Eki Görüntüle 2211284
Eline sağlık ablacımBen de bugün bazlama yaptım:)Mezeler gelsin içine banmak için:)
Eki Görüntüle 2211285
Eki Görüntüle 2211284
Ellerine saglik nevoBen de bugün bazlama yaptım:)Mezeler gelsin içine banmak için:)
Eki Görüntüle 2211285
Eki Görüntüle 2211284
Sağol canımEllerine sağlık canım, çok güzel görünüyor
Sağol canımEline sağlık ablacım
Sağol canımEllerine saglik nevo
Ben de bugün bazlama yaptım:)Mezeler gelsin içine banmak için:)
Eki Görüntüle 2211285
Eki Görüntüle 2211284
Teşekkürler canımEllerime sağlık canım
Nefis
Sözde yemeğe görülecekti eşim kaç gündür konuşuyorduk yine yan çizdiler ekmek arası yedik geldik gelirken çocuklar park diye tutturdu bayağı soğuk buralar ://Hayırdır, nereye gittin
Aynen kimseler yok
Tereyağı ve tuzumu kaptım geldimBen de bugün bazlama yaptım:)Mezeler gelsin içine banmak için:)
Eki Görüntüle 2211285
Eki Görüntüle 2211284
Tuzu ne yapacağızTereyağı ve tuzumu kaptım geldim
Diyet yapan bilmez şöyle bolcana yağı sureceksin o erirken tuzu serpistircen üzerine ohhhh bayilazaaammmTuzu ne yapacağız
Bazlamaya tereyağı sürüp, üstüne tuz serpip yiyeceğizTuzu ne yapacağız
Tereyağı ve tuzumu kaptım geldim
Bazlamaya tereyağı sürüp, üstüne tuz serpip yiyeceğiz