Yeni kategori belli mi?O zaman yeni kategoride beraberiz
Aynen zaten yoğunsun:)Benimki de gidemedi diye delleniyor
En azından mezata gideyim diyor, ona da ben izin vermiyorum. Bu ara kasayla balık temizleyecek vaktim yok
Belli canım ama açılınca öğreneceksiniz:)Sürpriz oluyor:)Yeni kategori belli mi?
Bence bir dahakine 'sokak lezzetleri' gibi KK'da olmayan ama bol seçeneği olan bir kategori koyabilirsiniz. Islak hamburger, pizza, sosisli sandviç, kokoreç , döner, midye dolma, kumru, waffle, simit, bicibici, katmer, sıkma, halka tatlı
Valla binlerce seçenek var
Bende balığa ses etmiyorum kahveden iyidirBalığa gitsin ondan problem yok başka yere gitmesinEskiden benim eşimde giderdi şimdi ortam yok:)
Sabırsızlıkla bekliyoruz abla :) tatlı olacak sanırım :) oylama bugün mü bitiyor ?Belli canım ama açılınca öğreneceksiniz:)Sürpriz oluyor:)
Güzel ama katılan yapan olur mu veya oylama adaletli olur mu?Genelde dengeli yani herkesin eşit olduğu kategoriler yapmaya çalışıyoruz:)
Geçen benim de aklımdan pilavlar geçti :) Bir iki tarif aklım da varmutlu pazarlar
ben deBirTutamMutluluk20 gibi yeni kategoriyi merak edenlerdenim
dünya mutfakları ya da pilavlar diye düşünüyorum
Balığa gidince karnınız doyuyor, kahveye gitse sigara kokusundan başka ne getirecek dimiBende balığa ses etmiyorum kahveden iyidir
Hem ustu kokuyor hem de oraya takıldıktan sonra nereye gideceği belli olmuyor ama balığa gidince mecbur eve geliyorBalığa gidince karnınız doyuyor, kahveye gitse sigara kokusundan başka ne getirecek dimi
Temiz işHem ustu kokuyor hem de oraya takıldıktan sonra nereye gideceği belli olmuyor ama balığa gidince mecbur eve geliyor
Yok soylermiyim balığa gideceği zaman benim bir dedigimi iki etmiyor en çok o hoşuma gidiyor ne desem alıyor ne istesem yapıyorTemiz işböyle düşündüğünü enişte bilmesin
Al gülüm ver gülüm diyorsun yaniYok soylermiyim balığa gideceği zaman benim bir dedigimi iki etmiyor en çok o hoşuma gidiyor ne desem alıyor ne istesem yapıyor
EvetAl gülüm ver gülüm diyorsun yaniiyiymiş
Canımı balık istettiniz yahuBalığa gidince karnınız doyuyor, kahveye gitse sigara kokusundan başka ne getirecek dimi
elimi çabuk tutabilirsem kategoride pilavlar olursa benim aklımda tarif var bakalımGeçen benim de aklımdan pilavlar geçti :) Bir iki tarif aklım da var
Yarın alın canım, bende bayadır yemedimCanımı balık istettiniz yahu
Yarın yokumYarın alın canım, bende bayadır yemedim
Nereye gidiyorsunYarın yokum