- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Dun soyledim ben de 3 tane soyle diye olmaz dedi kendileri10 kategori de cok fazlaymis hepi topu 10 kategori vardir zatenNevreste abla 10 tane kategori söylesen bınlardan biri yeni yarışma olsa ne güzel olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dun soyledim ben de 3 tane soyle diye olmaz dedi kendileri10 kategori de cok fazlaymis hepi topu 10 kategori vardir zatenNevreste abla 10 tane kategori söylesen bınlardan biri yeni yarışma olsa ne güzel olur
Uzun zamandır yoğunluktan görüşemediğimiz 2 çift ve sürekli görüştüğümüz arkadaşlarımızla, hazır herkes tatilken çiftlik evine gidelim dedik.Nereye gidiyorsun
Teşekkür ediyorum canımYasmincim simdiden seni kutlarimyarin giremem
falan.bileginin hakkiyla kazandinher ne kadar gozum oylamada kalsa daartik kabullenmem gerek gitti madalya
Yılbaşını orda geçireceksiniz demek iyi eğlenceler tatlımUzun zamandır yoğunluktan görüşemediğimiz 2 çift ve sürekli görüştüğümüz arkadaşlarımızla, hazır herkes tatilken çiftlik evine gidelim dedik.
Evet canım benim, fakat niyet yılbaşı değil. Fırsat değerlendirmeYılbaşını orda geçireceksiniz demek iyi eğlenceler tatlım
En güzelini yapmışsınızBu arada yarin evdeyiz koye gitmedik ama annemlere de gitmicem kendi evimizde kutlicaz
Olsun bi taşla iki kuş fena mı işinden memnun musunEvet canım benim, fakat niyet yılbaşı değil. Fırsat değerlendirme
Sağolasın canım benim
Memnunum canım, alıştım artıkOlsun bi taşla iki kuş fena mı işinden memnun musun
Yazdım canım bunlardan biri olacak:)Nevreste abla 10 tane kategori söylesen bınlardan biri yeni yarışma olsa ne güzel olur
Ne kaldi acabaYazdım canım bunlardan biri olacak:)
Pilavlar
Makarnalar
Börekler
Deniz Ürünleri
Dünya Mutfağı
Şerbetli Tatlılar
Pastalar
Poğaçalar
Zeytinyağlılar
Diyet Yemekleri
Köfteler
Yöresel yemekler ve mezelerNe kaldi acaba
Şerbetli tatlılar diyorum ve gidiyorumYazdım canım bunlardan biri olacak:)
Pilavlar
Makarnalar
Börekler
Deniz Ürünleri
Dünya Mutfağı
Şerbetli Tatlılar
Pastalar
Poğaçalar
Zeytinyağlılar
Diyet Yemekleri
Köfteler
Gelsin görelim ama seveceksiniz:)Şerbetli tatlılar diyorum ve gidiyorum
Bu gun mu gelir yarin mi nevo?Gelsin görelim ama seveceksiniz:)
Bugün gelmez canım:)Yarın olabilir:)Bu gun mu gelir yarin mi nevo?
İyi canım, inşallah hep böyle devam eder :)Memnunum canım, alıştım artık
Şerbetli tatlı yada dünya mutfağı diyorumYazdım canım bunlardan biri olacak:)
Pilavlar
Makarnalar
Börekler
Deniz Ürünleri
Dünya Mutfağı
Şerbetli Tatlılar
Pastalar
Poğaçalar
Zeytinyağlılar
Diyet Yemekleri
Köfteler
Gelsin görelim:)İyi canım, inşallah hep böyle devam eder :)
Şerbetli tatlı yada dünya mutfağı diyorum
okeyGelsin görelim:)