- 16 Ağustos 2010
- 293.020
- 602.876
- 43
Dünya Mutfağında iddialı mısınHiçbiri değil mi
İddialı olduklarımı söylemiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünya Mutfağında iddialı mısınHiçbiri değil mi
İddialı olduklarımı söylemiştim
Tabi ki, bir kurbağa bacağı yaparım, aklını kaybedersinDünya Mutfağında iddialı mısın
Aynısını yazacaktim vazgeçtimYoksa çok güzel kurbağa bacağımı yapıyorsun diyecektimTabi ki, bir kurbağa bacağı yaparım, aklını kaybedersin
Bak, kurbağalarım hazırAynısını yazacaktim vazgeçtimYoksa çok güzel kurbağa bacağımı yapıyorsun diyecektim
Oysa dünya mutfağı güzel oluyor:)
Sen onları biraz daha büyütEki Görüntüle 2220283
Bak, kurbağalarım hazır
Besili olsunlar diyorsunSen onları biraz daha büyüt
Yok daha vaktimiz var.İyi bak diyorumBesili olsunlar diyorsun
Anlaşıldı merkezYok daha vaktimiz var.İyi bak diyorum
Yeni kategori katıl ama başta katılma lütfenAnlaşıldı merkez
Başlarda katılamam zatenYeni kategori katıl ama başta katılma lütfen
Tarif bol acele etme sana en güzel olmayan tarifi buluruzBaşlarda katılamam zaten
Tarifi bile hemen rezerve edemeyebilirim
Bulunduğum yerde telefon bile çekmeyecek sanırım haber alamazsan korkma Nevoşum
Tamamdır, ürkütmeyelim ceylanlarıTarif bol acele etme sana en güzel olmayan tarifi buluruz
Hatta düşündümde kurbağaları kullanabilirsin bizim için sakıncası yok kategoriye uyuyorTamamdır, ürkütmeyelim ceylanları
Hatta düşündümde kurbağaları kullanabilirsin bizim için sakıncası yok kategoriye uyuyor
Evet, ben birini 16 yıl önce tanıdım, 15 yıl önce öptüm, 14 yıl önce de evlenip kralım yaptımYasmin kirbaaalar ne kadar yahusuhlular oylekesin opunce prens olan cinsden bunlar
O yüzden akışına bırakıyorum ben inat edince istediğim olmuyor çoğu zaman orta yollu konuşunca adama yola geliyor benimBizimki de oyle valla minigim.ayrica sunu soyle yap dedigin her seyi tersine yapar
Balığa gitsin ondan problem yok başka yere gitmesinEskiden benim eşimde giderdi şimdi ortam yok:)O yüzden akışına bırakıyorum ben inat edince istediğim olmuyor çoğu zaman orta yollu konuşunca adama yola geliyor benim
Benimki de gidemedi diye delleniyorBalığa gitsin ondan problem yok başka yere gitmesinEskiden benim eşimde giderdi şimdi ortam yok:)