• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Tabi ki, bir kurbağa bacağı yaparım, aklını kaybedersin :KK70:
Aynısını yazacaktim vazgeçtim:70:Yoksa çok güzel kurbağa bacağımı yapıyorsun diyecektim:70:
Oysa dünya mutfağı güzel oluyor:)

5E52F1BB-E8EC-48A8-BC68-1989FEFF8413.jpeg
Aynısını yazacaktim vazgeçtim:KK70:Yoksa çok güzel kurbağa bacağımı yapıyorsun diyecektim:KK70:
Oysa dünya mutfağı güzel oluyor:)
Bak, kurbağalarım hazır :KK70:

Yeni kategori katıl ama başta katılma lütfen:KK70:
Başlarda katılamam zaten:KK70:

Tarifi bile hemen rezerve edemeyebilirim :KK70:

Bulunduğum yerde telefon bile çekmeyecek sanırım :KK70: haber alamazsan korkma Nevoşum :KK70:

Başlarda katılamam zaten:KK70:

Tarifi bile hemen rezerve edemeyebilirim :KK70:

Bulunduğum yerde telefon bile çekmeyecek sanırım :KK70: haber alamazsan korkma Nevoşum :KK70:
Tarif bol acele etme sana en güzel olmayan tarifi buluruz:70:

Yasmin kirbaaalar ne kadar yahusuhlular oyle:KK45:kesin opunce prens olan cinsden bunlar:KK45:
Evet, ben birini 16 yıl önce tanıdım, 15 yıl önce öptüm, 14 yıl önce de evlenip kralım yaptım :KK70:

Bizimki de oyle valla minigim.ayrica sunu soyle yap dedigin her seyi tersine yapar
O yüzden akışına bırakıyorum ben inat edince istediğim olmuyor çoğu zaman orta yollu konuşunca adama yola geliyor benim :D

O yüzden akışına bırakıyorum ben inat edince istediğim olmuyor çoğu zaman orta yollu konuşunca adama yola geliyor benim :KK70:
Balığa gitsin ondan problem yok başka yere gitmesin:70:Eskiden benim eşimde giderdi şimdi ortam yok:)

Balığa gitsin ondan problem yok başka yere gitmesin:KK70:Eskiden benim eşimde giderdi şimdi ortam yok:)
Benimki de gidemedi diye delleniyor :KK70:

En azından mezata gideyim diyor, ona da ben izin vermiyorum. Bu ara kasayla balık temizleyecek vaktim yok :KK70:

Back