- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.631
Ben çocukları Almaya gittiğimde koridorda dalıyorum eskilere kitap defter tebeşir kokusu geliyor burnuma kosanlarla koşuyor içimYakalarsın mutlaka canım:)O kantinin kokusu cidden başka
Benimki gecenin birinde çıktı gitti izin verme vermeme gibi bişey soz konusu değil bizdeHayatta gidemez
Zor valla, rabbim başka dert vermesin ne diyelim :)normal diyosa yapacak bise yok : ( ben ikinci gebelikte oruc tutuyodum. 4. gun bi tansyonum dustu :)) daha 1-2 ayliktik. ona ragmen etkilendim biraktim hemen
Sagol canımKeyifler tıkır demek kiAllah hayırlı sağlıklı bı evlat versin ins sağ salim alckuxagina :)
Bunu dile getirmen bile yeter ablacımYarışmaya katılan herkesin eline emeğine sağlık, hepinize başarılar diliyorum, bol şanslar
Bütün tarifler güzel ama damak zevkime en çok uyan 2 tarif gördüm, bir tanesiyasminsay 'ın mezeleri, mercimek köftesini de çok severim yoğurtlu patlıcanı da, diğeri gurtmingotam 'ın mezeleri çiğ köfte tarifi hem çok güzel hem pratik görünüyor, evde deneyeceğim türden.
Hangisini pas geçsem üzüleceğim ama tek oy hakkımız var.
Gece geç yatınca, sabah 8 de zor kalktımYasmin uyanacak birazdan ben hala yer siliyorum
GünaydınGünaydınlar herkese
12 ye 5 varGece geç yatınca, sabah 8 de zor kalktım
Sende 12:00’de ancak kalkarsın, eğer bu gördüğüm saat doğru ise