- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Yenı eleman yetiştiriyorum yerıme nevoşumHangi kız
İşi bırakıcam 1 2 aya ne zamna öğrenırse işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yenı eleman yetiştiriyorum yerıme nevoşumHangi kız
Eyvahlar olsunKızdan fırsat buldukça gelıyorum
Kız mahalleden kaynanamı falan tanıyo patlamayalım sonra
İnşallah canım eğer işlerimi halledersem sana yapacaklarimi atarım nevrestem.annem köyden geldi nasip se yarın onu gormeye gideceğiz Anadolu yakasına şimdi harıl ders calisiyoruz oglumlaSenden de gelecek mi:)
Hayırlısı olsun canım.Allah kolaylık versinYenı eleman yetiştiriyorum yerıme nevoşum
İşi bırakıcam 1 2 aya ne zamna öğrenırse işte
Düşünsene Mapıstakı kv konumu okuyomusEyvahlar olsun
Sağol Allah razı olsun nevoşummmmHayırlısı olsun canım.Allah kolaylık versin
Tamam canım hayırlısı olsun.Allah kolaylık versinİnşallah canım eğer işlerimi halledersem sana yapacaklarimi atarım nevrestem.annem köyden geldi nasip se yarın onu gormeye gideceğiz Anadolu yakasına harıl ders calisiyoruz oglumla
Düşünsene Mapıstakı kv konumu okuyomus
Sağol Allah razı olsun nevoşummmm
SupersinBen tariflerime başladım
Biri neredeyse hazır
Kv cikti mi mapustan?Düşünsene Mapıstakı kv konumu okuyomus
Selamm eyy cömaati müslimin
Ayyy, skandalDüşünsene Mapıstakı kv konumu okuyomus
Canım hayırlı olsun madalya madalya kazanmanın şerefine dolmalar dan bize yollasaydın
Ve aleyküm selamSelamm eyy cömaati müslimin
Vallahi ordu yiyecek sanki ne bu kızzzzz ahahahhaha kişnişin tadı bana baskın geliyor ama çok faydalıymış yiyorum bende attık ellerine sağlık canımBir orduya yetecek kadar yemek yapiyorum malum evde ordu var zatenEki Görüntüle 2211082
e 6 kisiyiz malumbi de oglanlar evde ya bu gune de kalsin da bi de yemek yapmiyayim diye bol tuttumVallahi ordu yiyecek sanki ne bu kızzzzz ahahahhaha kişnişin tadı bana baskın geliyor ama çok faydalıymış yiyorum bende attık ellerine sağlık canım