- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Amin sagolasin nevoMaşallah canım Rabbim eksikliklerini vermesin.Kolay gelsin:)
Bunlari dun pisirmistim esim watsapdan foto istemisti de obur heruftelde kalmisti foto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin sagolasin nevoMaşallah canım Rabbim eksikliklerini vermesin.Kolay gelsin:)
Ayyy çok güzel tarifler gelecek
Kalmaz mı:)Bizden tarif kalmadı ki kimseye kaldı mı Nevreste
Benim citaya engel oluyor lar aapla eşime eşime sanirim yine rapor verecekler misKünefede çıta yükseldi:)
O kadar çok meze var ki, neden kalmasınBizden tarif kalmadı ki kimseye kaldı mı Nevreste
Tonti nnaberAmin sagolasin nevo
Bunlari dun pisirmistim esim watsapdan foto istemisti de obur heruftelde kalmisti foto
Bunda da sizde müssaade istiyorumHoş geldin kuzucum
Yeni kategoride var mısın?
Pilavi bizde ucuzler yer kiz yemezcorbayi da ucu yer birisi yemezÇocuklar yiyorsa ne güzel benim en küçük herşeyi yiyor dün roka tattı beğenmedi bugün dereotu istedi verdim beğenmedi yemek için de anlamıyorda ben elimde yiyorum onu sevmedi
Böyle çorbaları en büyük en küçük yerde bende ortanciya bişey yediremiyorum :/
Allah kolaylık versin canım benim, iyi olda sohbete fırsat buldukça gelBunda da sizde müssaade istiyorum
Yenı eleman eğitiyorum + işler çok yoğun .
Eve nasıl gittim nasıl uyudum nasıl uyandım bilmiyorum
Ben fazla bilmiyorum ya ondan heralde yaptığını da bilmiyor musumO kadar çok meze var ki, neden kalmasın
Kiz dur ya kalbim gum gum atti yineTonti nnaber
Tabi ki, en çok yaptıklarımdan hemdeBen fazla bilmiyorum ya ondan heralde yaptığını da bilmiyor musum
Ben yaptıklarımın meze olduğunu bile bilmiyordum burda kurcaladikca gördümTabi ki, en çok yaptıklarımdan hemde
Sen arada paylaş bize fikir olur:)Afiyet olsun:)Amin sagolasin nevo
Senden de gelecek mi:)Ayyy çok güzel tarifler gelecek
Kızdan fırsat buldukça gelıyorumAllah kolaylık versin canım benim, iyi olda sohbete fırsat buldukça gel
Bizde de mezeler diye bi kategori olmadigindan ne meze sayilir bilemedimben bulana kadar da millet kaptiBen yaptıklarımın meze olduğunu bile bilmiyordum burda kurcaladikca gördüm
Boş durmasın balığa gitsinBenim citaya engel oluyor lar aapla eşime eşime sanirim yine rapor verecekler mis
Balığa göndermem lazım yine
Hangi kızKızdan fırsat buldukça gelıyorum
Kız mahalleden kaynanamı falan tanıyo patlamayalım sonra
Ben yaptıklarımın meze olduğunu bile bilmiyordum burda kurcaladikca gördüm