Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ellerine saglik cnm cokta severim ben bu sefer katilmicam sanirim son bir kac yarismadir beklentilerimin alti oy aliyorum buda motivasyonumu dusuruyor.Yeni arkadaslara yol vereyim ben istrahat edeyim ecükk
Oooo süper yanına da pilav ohhhhhh karnım acıktı benim eşimde böyle herşeyi yemez ne pişirsem derdi bendede var hergün bakalım akşam başka bişey isteyecek mi yanına hiç belli olmaz
Kanlıca mantarıymış ultra lüks adı dağlarda yetişen bir mantar türü
Şimdik şöyle lahmacunu hazırlayıp altını tavada pişiriyorum fırınında en Yüksek derecede çalıştırıp tepsiyi en üst göze yerleştiriyorum üst kısmı fırında pişer missss gibi olur
Kanlıca mantarıymış ultra lüks adı dağlarda yetişen bir mantar türü
Şimdik şöyle lahmacunu hazırlayıp altını tavada pişiriyorum fırınında en Yüksek derecede çalıştırıp tepsiyi en üst göze yerleştiriyorum üst kısmı fırında pişer missss gibi olur
Bilmem bana hiç öyle gelmiyor geçen mastercheff de lahmacun yaptılar eşim diyor ki bu adamlar o lahmacuna bayıldılar bide seninkini yeseler bayılacaklar galiba diyor çok pişirmiyorum ben fırında beş dakika falan çiğliği gidecek kadar tost makinesinde de güzel olur kesin denemek lazım
Bilmem bana hiç öyle gelmiyor geçen mastercheff de lahmacun yaptılar eşim diyor ki bu adamlar o lahmacuna bayıldılar bide seninkini yeseler bayılacaklar galiba diyor çok pişirmiyorum ben fırında beş dakika falan çiğliği gidecek kadar tost makinesinde de güzel olur kesin denemek lazım