- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Oldum gulmektendemek ki yalniz degilmişsinGeçen bı tariff baktım altına yorum yazmışlar tarifi ben hep yapıyorum kimse bilmiyor sanıyordum acaba ben mi buldum yazmış aynı ben gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldum gulmektendemek ki yalniz degilmişsinGeçen bı tariff baktım altına yorum yazmışlar tarifi ben hep yapıyorum kimse bilmiyor sanıyordum acaba ben mi buldum yazmış aynı ben gibi
Abowwwww okudum da ohh olsun iyi olmuş diyebiliyorum sadece hatta kına alıp yakmayı düşünüyorum muhtelif yerlereÇıktı
Ceza olarak 1 yıl bi yerde çalıştı beleş
Şimdi her pzt. imza atıyor daha o cezası bitmemiş
Ama akıllandı . Yaradı ceza evi
ellerine saglik cnm cokta severimTamam olur yollayım
Kim ya ben kacirdim giybettt time vakti gelmisÇıktı
Ceza olarak 1 yıl bi yerde çalıştı beleş
Şimdi her pzt. imza atıyor daha o cezası bitmemiş
Ama akıllandı . Yaradı ceza evi
Benim menu pilav bezelye yemegi ve sulu kofte oldu:)) zaten ben kiyma cikarirsam ya sulu kofte yaparim ya lahmacun:)Oooo süper yanına da pilav ohhhhhh karnım acıktı benim eşimde böyle herşeyi yemez ne pişirsem derdi bendede var hergün bakalım akşam başka bişey isteyecek mi yanına hiç belli olmaz
Bizde sna yemektir.. meze dedigin az olur ortada.. sarma tenceresine atin beni:))Ben de mesela sarmayi meze bilmezdim
Dün akşam yaptım lahmacunu bende benim menü aynı yanına bir eklemeyle fasulye tavuk pilav yanına çıntar kızartmasıBenim menu pilav bezelye yemegi ve sulu kofte oldu:)) zaten ben kiyma cikarirsam ya sulu kofte yaparim ya lahmacun:)
OHHHOO yıl oldu kızz siz konuyu kaçırmıssınızKim ya ben kacirdim giybettt time vakti gelmis
Cintar nedir:))Dün akşam yaptım lahmacunu bende benim menü aynı yanına bir eklemeyle fasulye tavuk pilav yanına çıntar kızartması
Kanlıca mantarıymış ultra lüks adı dağlarda yetişen bir mantar türüCintar nedir:))
Lahmacunu nerde yapiyosun? Tavada mi?
Ha anladim canim eline saglik.. kimi tavada yapiyo firina atmiyorKanlıca mantarıymış ultra lüks adı dağlarda yetişen bir mantar türü
Şimdik şöyle lahmacunu hazırlayıp altını tavada pişiriyorum fırınında en Yüksek derecede çalıştırıp tepsiyi en üst göze yerleştiriyorum üst kısmı fırında pişer missss gibi olur
Çiğ kalmış gibi geliyor kıyma bana canım hem tavada hem fırında yapıyorum dışarıdakilerden farkı olmuyor hem pişiyor hem sulu kalıyor kurumuyorHa anladim canim eline saglik.. kimi tavada yapiyo firina atmiyor
Firinda etler karariyo gibi geliyi bana : ( ben tost makinasinda yapiyorum tarifimde oyleydi zaten. Her turlu ama evde yapilan daha guzeldirÇiğ kalmış gibi geliyor kıyma bana canım hem tavada hem fırında yapıyorum dışarıdakilerden farkı olmuyor hem pişiyor hem sulu kalıyor kurumuyor
Yeni mi gördünH E Allah iyiliğini versin, o nasıl konu kız
Aynen yaa, çok geri kalmışım konulardanYeni mi gördün
Bilmem bana hiç öyle gelmiyor geçen mastercheff de lahmacun yaptılar eşim diyor ki bu adamlar o lahmacuna bayıldılar bide seninkini yeseler bayılacaklar galiba diyor çok pişirmiyorum ben fırında beş dakika falan çiğliği gidecek kadar tost makinesinde de güzel olur kesin denemek lazımFirinda etler karariyo gibi geliyi bana : ( ben tost makinasinda yapiyorum tarifimde oyleydi zaten. Her turlu ama evde yapilan daha guzeldir
Vallahi bende yeni gördümYeni mi gördün
Arda şef fırının tabanına un serpip öyle pişirmişti lahmacunu :)Bilmem bana hiç öyle gelmiyor geçen mastercheff de lahmacun yaptılar eşim diyor ki bu adamlar o lahmacuna bayıldılar bide seninkini yeseler bayılacaklar galiba diyor çok pişirmiyorum ben fırında beş dakika falan çiğliği gidecek kadar tost makinesinde de güzel olur kesin denemek lazım
Sen tost makinasinda nasıl yapıyorsun? Benım lahmacun makinam var demirini dolabın arkasına düşürdüm alamadım daCintar nedir:))
Lahmacunu nerde yapiyosun? Tavada mi?