Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Çıktı :sus:
Ceza olarak 1 yıl bi yerde çalıştı beleş :KK70: :KK70:
Şimdi her pzt. imza atıyor daha o cezası bitmemiş :KK70: :KK70:

Ama akıllandı . Yaradı ceza evi :KK70:
Abowwwww okudum da ohh olsun iyi olmuş diyebiliyorum sadece hatta kına alıp yakmayı düşünüyorum muhtelif yerlere:KK70::KK70::KK70:

Oooo süper :kk77: yanına da pilav ohhhhhh:kk77: karnım acıktı benim eşimde böyle herşeyi yemez ne pişirsem derdi bendede var hergün bakalım akşam başka bişey isteyecek mi yanına hiç belli olmaz:deli:
Benim menu pilav bezelye yemegi ve sulu kofte oldu:)) zaten ben kiyma cikarirsam ya sulu kofte yaparim ya lahmacun:)

Benim menu pilav bezelye yemegi ve sulu kofte oldu:)) zaten ben kiyma cikarirsam ya sulu kofte yaparim ya lahmacun:)
Dün akşam yaptım lahmacunu bende:deli: benim menü aynı yanına bir eklemeyle fasulye tavuk pilav yanına çıntar kızartması:kk77:

Cintar nedir:))

Lahmacunu nerde yapiyosun? Tavada mi?
Kanlıca mantarıymış ultra lüks adı:KK70: dağlarda yetişen bir mantar türü :kk77:

Şimdik şöyle lahmacunu hazırlayıp altını tavada pişiriyorum fırınında en Yüksek derecede çalıştırıp tepsiyi en üst göze yerleştiriyorum üst kısmı fırında pişer missss gibi olur:kk77:

Kanlıca mantarıymış ultra lüks adı:KK70: dağlarda yetişen bir mantar türü :kk77:

Şimdik şöyle lahmacunu hazırlayıp altını tavada pişiriyorum fırınında en Yüksek derecede çalıştırıp tepsiyi en üst göze yerleştiriyorum üst kısmı fırında pişer missss gibi olur:kk77:
Ha anladim canim eline saglik.. kimi tavada yapiyo firina atmiyor

Çiğ kalmış gibi geliyor kıyma bana canım hem tavada hem fırında yapıyorum dışarıdakilerden farkı olmuyor hem pişiyor hem sulu kalıyor kurumuyor
Firinda etler karariyo gibi geliyi bana : ( ben tost makinasinda yapiyorum tarifimde oyleydi zaten. Her turlu ama evde yapilan daha guzeldir

Firinda etler karariyo gibi geliyi bana : ( ben tost makinasinda yapiyorum tarifimde oyleydi zaten. Her turlu ama evde yapilan daha guzeldir
Bilmem bana hiç öyle gelmiyor geçen mastercheff de lahmacun yaptılar eşim diyor ki bu adamlar o lahmacuna bayıldılar bide seninkini yeseler bayılacaklar galiba diyor çok pişirmiyorum ben fırında beş dakika falan çiğliği gidecek kadar tost makinesinde de güzel olur kesin denemek lazım

Bilmem bana hiç öyle gelmiyor geçen mastercheff de lahmacun yaptılar eşim diyor ki bu adamlar o lahmacuna bayıldılar bide seninkini yeseler bayılacaklar galiba diyor çok pişirmiyorum ben fırında beş dakika falan çiğliği gidecek kadar tost makinesinde de güzel olur kesin denemek lazım
Arda şef fırının tabanına un serpip öyle pişirmişti lahmacunu :)

X