- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
Taze fasulye pilavEline saglik yedilerse ne guzel yarasin kuzulara.. ben aksam yemegi fikri istedim: (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taze fasulye pilavEline saglik yedilerse ne guzel yarasin kuzulara.. ben aksam yemegi fikri istedim: (
Ha onu diyosunaksama tavuklu pilav ve dovga corbasiEline saglik yedilerse ne guzel yarasin kuzulara.. ben aksam yemegi fikri istedim: (
Bizimkiler hic hevmiyor taze fasulyeyiTaze fasulye pilav
Yeni kategori hayırlı olsun efenim
Kıyma koy içine et seviyorlarsa ben bazen türlü gibi evde ne varsa katıyorum içine kabak biber patlıcan soğan sarımsak domates fasulye patates kıyma baya güzel oluyor eşimde çok iştahlı yemez ama yer böyle yapıncaBizimkiler hic hevmiyor taze fasulyeyi
Eline saglik canim:)Taze fasulye pilav
Pilav yapayim bende madem sizde pilav yapiyosunuz:)) yanina ne olur bakayimda:)) bezelye var aslinda.. onun yemegini mi yapsamkiiHa onu diyosunaksama tavuklu pilav ve dovga corbasi
Sen karar veremedin mi dahaEline saglik canim:)
Bu çorba nasıl birşey merak ettimHa onu diyosunaksama tavuklu pilav ve dovga corbasi
Yok siz pilav yapiyonuz bende yapcamda yanina naparim bilmiyorum:))Sen karar veremedin mi daha
Bide tavuk var onu da çıkarayım yanına kızartayım bende akşam evde ne var yemeklik uyduralım hemenYok siz pilav yapiyonuz bende yapcamda yanina naparim bilmiyorum:))
Etli bezelye yapcam galiba.. ya su benim veletler cok secici yoksa dunya kadar nimet var yapilabilecek..Bide tavuk var onu da çıkarayım yanına kızartayım bende akşam evde ne var yemeklik uyduralım hemen
Oooo süper yanına da pilav ohhhhhh karnım acıktı benim eşimde böyle herşeyi yemez ne pişirsem derdi bendede var hergün bakalım akşam başka bişey isteyecek mi yanına hiç belli olmazEtli bezelye yapcam galiba.. ya su benim veletler cok secici yoksa dunya kadar nimet var yapilabilecek..
Kuru barbunya mı ellerine sağlıkGunaydinlar
Bende barbunya pilav yapicam dunden islattim barbunyayi.. fikir olur belki..
Annemin koyduklarindan kuru bu .. sagol canim havuc ve patates de koyuyorum:)Kuru barbunya mı ellerine sağlık
E anne yapımı tabi lezzetli olur olmaması düşünülemez ben hep taze alıyorum kurusunu hiç alıp denemedim bende koyarım içine havuç ve patates güzel olurAnnemin koyduklarindan kuru bu .. sagol canim havuc ve patates de koyuyorum:)
Tazesi yazdan alip ayirdiklarimizdan dolapta var da bu kurusu.E anne yapımı tabi lezzetli olur olmaması düşünülemez ben hep taze alıyorum kurusunu hiç alıp denemedim bende koyarım içine havuç ve patates güzel olur