- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Siz gulun gulungeçmiş seni diyecektim gördünn
bilgi verecektim sadece kızzzSiz gulun gulun
Dedimdi ben 1le 2 ,arasinda az fark olacak diyebilgi verecektim sadece kızzz
anlaşılan bildirim gidince buralar karışacak
Dedimdi ben 1le 2 ,arasinda az fark olacak diye
_CaNanSu_ da eklenir kapismaya bence
Kolay gelsin ne diyim.. ben katilmadan heyecanlaniyorummm ahahah..
Olur canim niye olmasin, benim oylari boluselim seninle 3-3Selam. Kizim kok disleri patlatiyor 4 unu birden o yuzden bu ara pek ugrayamiyorum surekli uf uf diye dolaniyoruz beraber
Ayriyetten evden is yapiyorum disariya, birde yemekti temizlikti falan derken bakiyorum geceyarisi olmus.
Arada bir iki yorum okuyup cikiyorum.
Bu arada oylamayada bakiyorum sifir oy nedir arkadas
Smile Forever oyumu senden alip kendimemi versem.. En azindan bir olur
Hepinizi opuyorum yine ugrarim arada
Iyi olur caktirmadan yolla bana ordan 3 oyOlur canim niye olmasin, benim oylari boluselim seninle 3-3
+3 oyIyi olur caktirmadan yolla bana ordan 3 oy
Hosbulduk boncuum:) kusura bakma canim tarifimi yapip ban yeseydim iyiymis : ( bi dahakine telafi edicem insallah:)Gülüm 21 haftalık bebek zaten yaşamaz.Çok zor mucize diyelim
Suyu gelince mecburen doğuma alınmış.
Hoşgeldin sultanım
Sefaatci olsun sana canim. Yapacak birsey yoksa kader kismet.Suyu tamamen bitmişti açılmada olunca yapacak bir şey yok dedi doktor. Dedim ben serum verseniz dikiş atsanız olmaz dedi enfeksiyon kaparsın Allah korusun rahminde gider dedi. Amacımız seni kurtarmak bebek için yapacak bir şey kalmamış dedi. Sancı verilinceye kadarda hareket ediyordu susuz diye canı dayanmadı işte.
O kadar dogum yaptim bilmedigim o kadar cok sey varki halaAciklik varsa zaten dogacakti tonti
İnşaallah canımHosbulduk boncuum:) kusura bakma canim tarifimi yapip ban yeseydim iyiymis : ( bi dahakine telafi edicem insallah:)