Ben kesin çiğköfte ya da kısır alır diyordum yarışıBildirim gidince bakalım değişecek mi dengeler
Nasıl dört gözle,gözlük mü kullanıyorsun?Bildirimi bekliyorum 4 gözle
Nasıl dört gözleigözlük mü kullanıyorsun?
Senin sunumda çok güzel,kereviz fazla sevmememe rağmen hoşuma gittiSenin tarifinle deneyeyim ,belki baskın tadı kokusu gider o zaman
Ben hala aynı şekilde düşünüyorumBen kesin çiğköfte ya da kısır alır diyordum yarışıBildirim gidince bakalım değişecek mi dengeler
Senin tahminlerin genelde tutuyor ,bakalım tutacak mı?Ben hala aynı şekilde düşünüyorum
Senin dediğinden
Hasta olacaksın yalama şunu
Hasta olacaksın yalama şunu
Tuzlu suyla mı sirkeye mi gargara yapınca ilerlemeden geçiriyordu sankiGrip olacağım galiba...
Yutkunurken boğazım acıyor
Oy verenler buranın müdavimleri zaten, genele yayılmış bir oy dağılımı değilSenin tahminlerin genelde tutuyor ,bakalım tutacak mı?
Bildirimden önce oylamada ileride olup,bildirimden sonra geriye düşünce de zor oluyor
Tuzlu suyla mı sirkeye mi gargara yapınca ilerlemeden geçiriyordu sanki
Sen dr garısısın sen daha iyi bilirsin gerçi
Taşınacağın ev içine sindi mi?
Keratalar konuya pek yazmıyorlar ama oylamanın başladığını falan biliyorlar ,gizli hayranlarımızOy verenler buranın müdavimleri zaten, genele yayılmış bir oy dağılımı değil
Bildirim gider herşey değişir
Keratalar konuya pek yazmıyorlar ama oylamanın başladığını falan biliyorlar ,gizli hayranlarımız
Gitsin de sayımızı bilek
Fazla bildirim göz çıkarır sanki
Hep aynı kişiler ilk oy kullananlar kuyruğu henüz indirmedim umutluyumKeratalar konuya pek yazmıyorlar ama oylamanın başladığını falan biliyorlar ,gizli hayranlarımız
Fazla bildirim göz çıkarır sanki
Bir ilk gün gönderin ,bir de birkaç gün sonra hatırlatma yapın ne olmuş yani
İlla çatlatacak Kazen
Tabii o kadar güzel sunum yapılıyor ki gözlerimiz şenleniyorHep aynı kişiler ilk oy kullananlar kuyruğu henüz indirmedim umutluyum
Hayran olmamak mümkün mü