Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç kıskanmadın değil miSofrasi da cok guzel
Dua etsinler de birinci olayim yoksa 1 ay yemek neyim yokEvdekiler bugün aç kalacak
EyvahDua etsinler de birinci olayim yoksa 1 ay yemek neyim yok
Bildirim yolladilar sandim yaBildirim bildirim
Hic hicdaha da guzelleri yakisir ablamaHiç kıskanmadın değil mi
Bildirim yolladilar sandim ya
Hic hicdaha da guzelleri yakisir ablama
O zaman birincilik ona yakışır.Yani öyle mi diyorsunBildirim yolladilar sandim ya
Hic hicdaha da guzelleri yakisir ablama
E hani nerde saclarima aklar dustuYollayacaklar zaten
Suyu tamamen bitmişti açılmada olunca yapacak bir şey yok dedi doktor. Dedim ben serum verseniz dikiş atsanız olmaz dedi enfeksiyon kaparsın Allah korusun rahminde gider dedi. Amacımız seni kurtarmak bebek için yapacak bir şey kalmamış dedi. Sancı verilinceye kadarda hareket ediyordu susuz diye canı dayanmadı işte.Iyide aciklik var diye dogurttular mi yani? Cocuk yasarken oyle mi? Ben anlayamadim sanirim
4 cm ile doğar dedi ki biz gidinceye 2 cm olmuştuAciklik varsa zaten dogacakti tonti
Sofra vermiyolar ki ama sofra olsa yakisirditabak canak nevresim bana yakisirO zaman birincilik ona yakışır.Yani öyle mi diyorsun
Suyu tamamen bitmişti açılmada olunca yapacak bir şey yok dedi doktor. Dedim ben serum verseniz dikiş atsanız olmaz dedi enfeksiyon kaparsın Allah korusun rahminde gider dedi. Amacımız seni kurtarmak bebek için yapacak bir şey kalmamış dedi. Sancı verilinceye kadarda hareket ediyordu susuz diye canı dayanmadı işte.
Allah razı olsun. Vardır illaki ama acı işte evlat acısı. İnşaallah o hayır bize iyi gelir.Allah yardımcın olsun
Her şerde bir hayır vardır
Uzme artik kendini canim toparlanmaya calisyapacak bi sey yok hayat bu4 cm ile doğar dedi ki biz gidinceye 2 cm olmuştu
Üzülmeyecek gibi değil ki bütün gece gözüme uyku girmedi. Gözümün önünden gitmediUzme artik kendini canim toparlanmaya calisyapacak bi sey yok hayat bu
Biliyorum ben de yasadim evlat acisini canim zamanla daha iyi olacaksin insallahÜzülmeyecek gibi değil ki bütün gece gözüme uyku girmedi. Gözümün önünden gitmedi
geçmiş seni diyecektim gördünnYasmin aldi basini gidiyokim verdi o son oyu