- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.760
Sende mi biliyorsun
didiklemiyorum ben demene güldüm.olay ne merak ettimSende mi biliyorsun
Benim ilk tarifim tabağın kenarı düşen pirinç tanesi bayağı gulmustukdidiklemiyorum ben demene güldüm.olay ne merak ettim
Bende ay koyayım muge başlayacak :))çay içip işlere bakayım az
Kötüyüm bütün gece gözümü kapattıkça gözümün önüne geldi yavrum. Koklayamadım bir kere sarılamadım@yasminsay hayırlı işler
tontriko yeni geldin ecuk sohbet edelim
EnisaE nerelerdesin
Mcz09 nasılsın ...
@Sabr-Sukur-Dua madalyayı aldın gittin gelemedin
@N e V a nasılsın :)
Toplu sohbet :)
Kötüyüm bütün gece gözümü kapattıkça gözümün önüne geldi yavrum. Koklayamadım bir kere sarılamadım
Gece burda oluyom genelde artik.. cok yogunum bacim : (@yasminsay hayırlı işler
EnisaE nerelerdesin
Mcz09 nasılsın ...
10 gun 10: (Tontriko gozlerimiz yollarda kaldi
Dogru ben niye ay sonuna kadar vaktim var saniyosam: ( birde gittim malzemelerimi aldim :)Hoş geldin tontrim
Bu defa mapıstan hiç çıkamayacaksın sandım
Oylama hep ayın 20’sinden sonra ilk Pazartesi açılıyor
Bi banladik noldu ya?? Yeni okuyorum: ( kac haftadaydin cnm hatirlamiyorum bile.. basin sagolsun insalkah tez vakitte tekrar anne olursunKötüyüm bütün gece gözümü kapattıkça gözümün önüne geldi yavrum. Koklayamadım bir kere sarılamadım
Hava güzel olsaydı hiç affetmezdim hep sisli havalar yüzündenSiz bilmiyonuz ben ona buyulucuklu su icirdim bu yarismaya katilmasin diye
Tüm kk biliyorSende mi biliyorsun
20+2 deydikBi banladik noldu ya?? Yeni okuyorum: ( kac haftadaydin cnm hatirlamiyorum bile.. basin sagolsun insalkah tez vakitte tekrar anne olursun
@yasminsay hayırlı işler
EnisaE nerelerdesin
Mcz09 nasılsın ...
Anlatmissindirda.. sorun neydi ablam?20+2 deydikAllah razı olsun
Bebeğini kaybettiği suyu gelip doğum baslamisAnlatmissindirda.. sorun neydi ablam?